GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.579.099
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran

Jbte slazes konfu od 10k eura samo radi benchanja a neda ti se slike zaljepit... 

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Lucidius kaže...

Jbte slazes konfu od 10k eura samo radi benchanja a neda ti se slike zaljepit... 

Sta ces, lijen sam.

btw koji ti je 24/7 clock?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 16:28 (Leopard_st).
9 godina
protjeran

Opalis screenshot, uploadas slike na imgur i ovdje zaljepis link, 3 minute posla 

Moja radi na oko 2.1GHz u igrama, ovisno od igre, ventovi su na 70 posto (1700RPM) umjerena glasnoca.

Sve testove kaj imam sam radio jos po ljetu u sedmom mjesecu, napravit cu ponovo sva testiranja kada promjenim proc tamo negdje sredinom prvog mjeseca.

Rezultati:

Valley - 4867 score

Heaven - 3121 score

firestrike - 25097 graphics score

Sve je testirano bez ikakvih kerefeka u zatvorenom kucistu sa dust filterima i tadasnjoj sobnoj temperaturi od 27 stupnjeva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Odlicno je to, to je samo par% manje od mojih rezova na stock biosu, a ja sam ipak u prednosti jer sam na vodi

Moji su kako rekoh 2126/5500.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Da, al ti imas i jaci proc i kompletnu bolju platformu i testirao si u zimsko vrijeme, ide ovo jos gore samo dok istestiram sada dok mi je u sobi cca 15 stupnjeva i dok promjenim platformu i dignem novi proc na cca 4.7-4.8GHz ako bog da.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nema ljeto zima kod mene veze, u sobi gdje je 25c(grijanje) , gornja grafa ne prelazi 50C.

Sve sa ventovima na 1000 obrtaja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 17:17 (Leopard_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

pojedinci bi u vlastitim sobama bili u skafanderima samo da dobiju što veći score na benchu hahahahahah 

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

pojedinci bi u vlastitim sobama bili u skafanderima samo da dobiju što veći score na benchu hahahahahah 

Ja sam bio u dobar X58 i fermija.

9 godina
protjeran
Del_Boy97 kaže...

Ako si se naljepio na mene lagano odsetaj, da hocu danas bi otvorio sve prozore u 3 ujutro i razmontirao kuciste i sa svime se preselio na balkon sa monitorom i produznim kabelima, ali posto me ionako ne interesira OC previse niti izvodim takve kerefeke dok testiram nebudem tako nesta ni radio. Ovo sta testiram je reda radi kada kupim svaku graficku pa da imam rezultate za evidenciju prilikom usporedbi.

12 godina
Lucidius kaže...
Del_Boy97 kaže...

Ako si se naljepio na mene lagano odsetaj, da hocu danas bi otvorio sve prozore u 3 ujutro i razmontirao kuciste i sa svime se preselio na balkon sa monitorom i produznim kabelima, ali posto me ionako ne interesira OC previse niti izvodim takve kerefeke dok testiram nebudem tako nesta ni radio. Ovo sta testiram je reda radi kada kupim svaku graficku pa da imam rezultate za evidenciju prilikom usporedbi.

gdje sam ja tvoje ime spomenuo 

uzivaj na ugodnih 15 stupnjeva 

17 godina
Del_Boy97 kaže...
Lucidius kaže...
Del_Boy97 kaže...

ja sam se bio smrzavao sigurno nekoliko puta :)

najbolje mi je bilo kada sam uzeo prijenosnu klimu samo da hladim graficke kartice za oc :)

sve sam to ukucao u malu sobicu i klimu direktno nabio na kuciste, sve ti jasno kada su graficke kartice koje inace idu na 80+ bile na nista :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 21:18 (toxic).
13 godina
protjeran
Lucidus, grafa ti je radila na "bolesno visljih" 50mhz vise od moje imas skor za 90 bodova veci u heaven-u? Sta si ono govorio da tvoja radi daleko vise od nekih na vodi? Lol, 50mhz vise od moje krlje...3025 bodova je u pitanju i 2025mhz klok! Memorija stock, prvi pokusaj...
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina
protjeran
2,5% veci takt lol...
14 godina

Da i kakve veze ima CPU za GPU score??

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Lucidus, grafa ti je radila na "bolesno visljih" 50mhz vise od moje imas skor za 90 bodova veci u heaven-u? Sta si ono govorio da tvoja radi daleko vise od nekih na vodi? Lol, 50mhz vise od moje krlje...3025 bodova je u pitanju i 2025mhz klok! Memorija stock, prvi pokusaj...

Ja nigdje ne vidim sliku tvog rezultata... postavi fino sliku sa monitoringom kao ja pa mozemo pricat. Uostalom grafa ovdje nije ni bila nahajcana, ovo je prosjecan OC sta sam odvrtio jedanput da vidim kako grafa dise, inace Heaven uopce ne vrtim jer mi je dosadan, ali sada cu bas odvrtiti pa da vidimo kako stoje stvari (dotle posalji slike svojih testova kao ja ako se usudis).

Ja samo u gejmingu imam 80mhz (2100+mhz) veci klok i to stabilan nego sta ti uopce mozes izvuci iz svoje grafe u bilo kojem testu, tako da se ne blamiras sa svojim djecjim upadicama kada ti je grafa teski odron od primjerka.

Hajde fino zaljepi rezultate iz Valleya, Heavena i firestrikea pa da vidim tu smijuriju, eto ja odo vrtit Heaven.

EDIT:

Pa kad ganjas neke rekorde normalno d aje bitan procesor i na kojem je taktu, sve to pridonese pomalo na skor grafe na kraju, vidi se da nikad nisi nista klokao

14 godina
toxic kaže...
Del_Boy97 kaže...
Lucidius kaže...
Del_Boy97 kaže...

ja sam se bio smrzavao sigurno nekoliko puta :)

najbolje mi je bilo kada sam uzeo prijenosnu klimu samo da hladim graficke kartice za oc :)

sve sam to ukucao u malu sobicu i klimu direktno nabio na kuciste, sve ti jasno kada su graficke kartice koje inace idu na 80+ bile na nista :)

Peasant

Zašto nisi kao ja, uzeo onaj vent što hladi limunadu u slastičarnicama, prikucao ga na dasku i roknio u kućište ?

Inače, taj izum mi je punac napravio, a ja patentirao :-)

9 godina
protjeran
Del_Boy97 kaže...
Lucidius kaže...
Del_Boy97 kaže...

Pa uzivam, i to u kratkim rukavima, nisam valjda neka mimoza da drhtim i na 25+

9 godina
protjeran

Nesto me jebavao Heaven nije se dao instalirati d aga kruneš, onda kada sam uspio je bacao neki error, na kraju sam ipak uspio srediti stvar i odvrtiti, nisam bas rashajcao grafu do kraja, radila je na nekih 2114MHz uglavnom, fali mi 24 poena da skinem Leoparda, to ce sigurno ici kada uzmem novi proc  (sa time da je njegova hlađena vodom moja je na zraku)

Heaven - score: 3150

Stjepanj  gdje su tvoji rezultati, poprilicno si tih za takvog overklokerskog maga kakvim se predstavljas 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Pa moji svi skorovi su u odgovarajucoj temi(a trenutno sam na mobu, a i ljepo je napisano koliki je skor i mhz), sad ti odjednom leopardova voda predstavlja prednost? Lol, a kunio si se da je brza od vecine na vodi! jedna grafa ti je mizerno brza od 78 komada mojih koje sam provrtio u zadnjih 4g...trebas ti jos puno mhz staža nakupiti da bi te uopce shvatio ozbiljno, pogotovo tim tonom!lp
14 godina

Da uzmi 5960x i imat ceš sigurno bolji score u Heavenu,da u tom testu je cpu od enormne važnosti!

Smiješan si sa svojim postovima tipa,nije me briga,ja ne OCam,nije mi bitan OC,a onda di god možeš spomeneš svoju grafu i 2100+ MHz....

Da i onda se ruga nekom tko ima malo manji takt od njegove,hraniš se takvim stvarima....

AUDIOFIL
Moj PC  
8 0 hvala 3
14 godina

...ups

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2016 11:07 (volegradele).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ono je nista sta bih ja mogao sa unlocked naponom na 1.24V i vram unlocked naponom, valjda ce netko skontati bios, a i ovako mogu jos, nego volim neizvjesnost drzati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2016 12:26 (Leopard_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
volegradele kaže...

Da uzmi 5960x i imat ceš sigurno bolji score u Heavenu,da u tom testu je cpu od enormne važnosti!

Smiješan si sa svojim postovima tipa,nije me briga,ja ne OCam,nije mi bitan OC,a onda di god možeš spomeneš svoju grafu i 2100+ MHz....

Da i onda se ruga nekom tko ima malo manji takt od njegove,hraniš se takvim stvarima....

Rekao sam ti svoje, ne petljaj se u sta se ne razumijes. Za pocetak odvrti bilo koji od tih testova sa procesorom na stocku i onda pod overklokom pa ces vidjeti da itekako ima benefita od svega o cemu pricam.

Kaj se tice taktova, jbte ja imam 100mhz vece taktove nego stjepanj, ako je to malo za tebe svaka cast.

Kaj se tice stjepanja, boli me tuki sta si ti vrtio testove u drugoj temi, daj mi linkove ovdje kada tu raspravljamo a ne da ja moram kopat. Skrivas tu sramotu ko zmija noge, a da si dobio dobar pdrimjerak nebi se dalo disati od tebe.

I ja nigdje nisam rekao da je moja brza od vecine na vodi, rekao sam da je brza od nekih na vodi.

Edit:

Spomenem grafu kad se prica o oc-u, to sta si ti naletio 2 puta da pricam o tome i sada to poistovjecujes pod stalno je samo tvoj problem.

Leopard

Pa nemam ni ja nikakav custom bios.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2016 12:37 (Lucidius).
14 godina
neaktivan
Lucidius kaže...
volegradele kaže...

Rekao sam ti svoje, ne petljaj se u sta se ne razumijes. Za pocetak odvrti bilo koji od tih testova sa procesorom na stocku i onda pod overklokom pa ces vidjeti da itekako ima benefita od svega o cemu pricam.

Kaj se tice taktova, jbte ja imam 100mhz vece taktove nego stjepanj, ako je to malo za tebe svaka cast.

Kaj se tice stjepanja, boli me tuki sta si ti vrtio testove u drugoj temi, daj mi linkove ovdje kada tu raspravljamo a ne da ja moram kopat. Skrivas tu sramotu ko zmija noge, a da si dobio dobar pdrimjerak nebi se dalo disati od tebe.

Edit:

Spomenem grafu kad se prica o oc-u, to sta si ti naletio 2 puta da pricam o tome i sada to poistovjecujes pod stalno je samo tvoj problem.

Leopard

Pa nemam ni ja nikakav custom bios.

Pa dobro, tu su nam negdje primjerci, 1.24V tesko bilo koji zracni cooler moze izdrzat, vrm-ovi se prze.

I da moja platforma nema nikakve veze sa heavenom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2016 12:38 (Leopard_st).
13 godina
protjeran
Pa u oc temama nas je nekolicina slicnih tako da ako se time ne bavis i ne razglabas po tim temama onda sta te briga sta sam ja dobio, govno sigurno nisam dobio jer bi bilo na servisu! u oc temama je uvjek sve kolegijalno za razliku od tema gdje si ti! i kad napravis nesto dovoljno puta konkretno i dokazes se u necemu onda dodi razgovarati samnom i s ostalima u normalnom tonalitetu!lp
14 godina
neaktivan

I meni polako pocinje cupat zivce, ja sam kontao on ima +2200 na zraku, ovako 2100 je prosjek neki, sve preko je iznad prosjeka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Ti si smjesan, sta imam ozbiljno sa tobom pricat, s a sam sebi skaces u zeludac svako malo.

Do prije neki dan si me prozivao na ovoj temi za taktove i rezultat u firestrike-u, i glupirao se kao mene je strah objaviti rezultate (grafa ti tad jos nije ni stigla) a sada mjenjas plocu i pricas o mom ponasanju kada si dobio drlog od primjerka.

Jbte ako ti imas 34 godine mora da imas neke dublje probleme opcenito sa svojim ponasanjem i pristupom, sta u ovoj a pogotovo u amd temama. Kad te citam rekao bi da se radi o nekom pubertetliji.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Leopard_st kaže...

I meni polako pocinje cupat zivce, ja sam kontao on ima +2200 na zraku, ovako 2100 je prosjek neki, sve preko je iznad prosjeka.

Koliki ti je max takt koji ti se moze pokazati u testu, ne mislim da odvrtis test do kraja nego samo da vidis koji ti je maximum prije rusenja?

12 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Zapravo kad je riječ o taktovima u visini od 2000-2100mhz, onda govorimo o punih 5% razlike. Ako je tebi to puno, onda sam ja avion.

edit, prevedeno u heavem bench, punih 3% razlike. Da, to je već druga priča, izniman performance boost, nema šta...

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2016 13:05 (eywa33).
15 godina
protjeran
eywa33 kaže...
Lucidius kaže...

Zapravo kad je riječ o taktovima u visini od 2000-2100mhz, onda govorimo o punih 5% razlike. Ako je tebi to puno, onda sam ja avion. 

Pa kad je benchanje u pitanju to je razlika izmedju 20k i 21k u firestrikeu a to je beskonacno puno :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice