Ja sam s tom u Firestriku imao 2070MHz!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,
jel bi mi mogao neko objasnit zašto Gainwardova 1070 (ne fenkis, obična) jeftinija za 500 kn od ostalih 1070, a 1000 od Asus Strix.
Razumijem da je hlađenje i klok bolji na ostalima, al baš 1000 kn?
jel ova Gainwardova tolko loša?
Zbog 2 god. garancije recimo a asus nudi tri...to je jedino kaj bi naglasio i malo je lošiji boost clock koji ce postići...zanemarivo ako ne patiš na Mhz!
znaci uzmem tu i ne sekiram se
Hvala na odgovoru :D
A da? koji je onda razlog što je jeftina hahhaa
Cini se da je tako, ne moze preko 5000 bodova da ga jebes.
A koliko ti jedna hvata?
Probam danas pa javim.
A da? koji je onda razlog što je jeftina hahhaa
Pa razlika je u samoj završnoj obradi,u garanciji i hlađenju!Osobno je ne bih nikad kupio,ali to sam samo ja!MSI ,Asus i Giga moj izbor!
Ali opet kad sve zbrojiš razlike su minimalne između svih modela 1070,osobno OCam samo iz zabave i bencha,nikad u igrama!
AUDIOFIL
Sta se tice Inno3D X3 i X4 modela, cim se pogleda cooler jasno je zasto tako nesto masivno ne hladi posebno dobro. Jeste skuzili zasto?
U benchu taj takt varira od 1900 do 2110mhz.
Znaž da je proc koči premda je na 4.3 taktu.
Izgleda da igre bolje drže grafu na istom taktu za razliku od bencha.
Sreća je put, a ne odredište.
ansha, mislim da je cpu problem, ipak onaj score sto si ti stavio ima jaci ipc od mog, a ja ne mogu vise od 4.4, jednostavno gpu usage nije na maxu, dok kad pokrenem u 4k razlika izmedju stock i oc je ocigledna.
ansha, mislim da je cpu problem, ipak onaj score sto si ti stavio ima jaci ipc od mog, a ja ne mogu vise od 4.4, jednostavno gpu usage nije na maxu, dok kad pokrenem u 4k razlika izmedju stock i oc je ocigledna.
u Heavenu? Ma ne vjerujem, taj test je totalno gpu bound. Ajde odvrti ga samo s jednom karticom pa okaci rezultat u temi koju si otvorio.
u Heavenu? Ma ne vjerujem, taj test je totalno gpu bound. Ajde odvrti ga samo s jednom karticom pa okaci rezultat u temi koju si otvorio.
Evo cim zavrsi stability test.
U benchu taj takt varira od 1900 do 2110mhz.
Znaž da je proc koči premda je na 4.3 taktu.
Izgleda da igre bolje drže grafu na istom taktu za razliku od bencha.
Valjda ti lupa u power limit. Nema tu pravila, neke igre su zahtjevnije od nekih bencheva...
Evo zvijeri:
iChill x4 Gtx 1080
lp
Imaš hrpu nekih svjetala po računalu. Izgleda k'o naftna rafinerija. 
I, dokle ide sama stabilno nakon par sati aktivne igre? Bolja od Phoenixica ili...?
Pozdrav,
jel bi mi mogao neko objasnit zašto Gainwardova 1070 (ne fenkis, obična) jeftinija za 500 kn od ostalih 1070, a 1000 od Asus Strix.
Razumijem da je hlađenje i klok bolji na ostalima, al baš 1000 kn?
jel ova Gainwardova tolko loša?
To je kod nas, ja si baš mislim kupiti 1070 strix OC verziju, u mediamarkt u Njemačkoj i tamo košta 499€, kod nas je u prosjeku do 1000kn skuplja(ne računam ove extreme digital muljatore i to).
2025mhz je maximum, 53°c na 100% u benchevima, dalje se rusi(2ghz je rock stable), inace cijeli komp mi je totalno nestabilan s gtx 1080 neznam da nije problem u napajanju, open cl testovi mi rikavaju! Bas koma...inace 600kn me izasla jeftinije od phoenix modela!tako da odabir nije bio tezak!lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
E, jel ti uoaljen g-sync? Ako je onda ti je on problem najvjerojatnije..
A evo i ja se patim sa jebenim naponm i temp da dobijem 2126 stabilno, memorija je stabilna na 5500, tu nema beda, ali core me jebe, koliko sam skontao kako raste temp tako gpu napon povecava.
Voda pomaze, ali ne toliko kao na gtx 780 kad sam imao, tada sam ljudjacke napone gruho.
E, jel ti uoaljen g-sync? Ako je onda ti je on problem najvjerojatnije..
Jest, ali njega ne mozes totalno iskljuciti sem na monitoru.
Evo zvijeri:
iChill x4 Gtx 1080
lp
I, dokle ide sama stabilno nakon par sati aktivne igre? Bolja od Phoenixica ili...?
plac tjuning
sorry stjepko, ali fakat izgleda kicasto..
Pa bas zato sta je na stocku, trebas dignut power limit...
plac tjuning
Dajte dečki pa predbožićno je vrijeme,kite se borovi i kučišta....
Ljudi moji pitanje je čija je stvarno ta iChill 1080ka
i jel se to Stjepko opet okitio tuđim hardverom? Navodno ima i GTX 1070 ali vidim da redovito gejma na staroj 970ci a pod Moj PC odavno nema ništa konkretno...
U mene samo ploca svijetli, kupio zelene led diode, ali evo stoje na stolu, necu las vegas u sobi.
plac tjuning
Dajte dečki pa predbožićno je vrijeme,kite se borovi i kučišta....
Covjek je bar ostao dosljedan, godinama ima te ledice i koliko god ostali kenjali on ne mijenja. Po mojem ima respect jer to je on. Ako njemu odgovara super, nas ko sisa. Da mu smeta vec bi mijenjao.
I meni je super ako je i njemu, nemam kritika.
Naravno sve je green fazon, nema sarenila.
Ma kakva kritika pa to je duh blagdana...
šalu na stranu nemam ja niš protiv led traka i lampica/pa imam ih u svom kućištu.
novi komp pada iduce godine i s njim prva usteda na kucistu
valjda sam jos jedan od rijektih koji drze kuciste ispod stola tako da mi uopce ne treba kuciste sa tempered glass (koje poskupi cijelu stvar za 200+kn)