Ati hd 6850 toxic

poruka: 37
|
čitano: 7.338
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Ati hd 6850 toxic
Encyanix kaže...
Puls3 kaže...

Preporuka Hd 6870 samo ovaj referentni hladnjak i nije najbolje rijesenje kome smeta buka.Imam Sapphire-ovu referentnu karticu i stvarno je odlicna sto se tice perfomansi ali je jako vruca kad je ventilator namjesten na automatski.Pa sam morao uskocit sa svojim profileom i sad je situacija dobra ne ide preko 50-55 stupnjeva.S tim da je sad malo bucnija.

A ako je ova cijena realna morao bi razmislit o jos jednoj.

kad si kupio hd 6870 jesi li dobio crossfire mostić

Pa koliko ja znam trebao bi se dobiti sa svakom karticom koja podrzava CF

16 godina
neaktivan
Ati hd 6850 toxic

Ne u slučaju XFX-a se ne dobije.

To mi je rekao lik iz links-a i onda sam mislio da govori gluposti.

Kad sam s prijateljem sastavljao konfu kupio je XFX hd 6850 i nije dobio crossfire mostić

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
15 godina
Encyanix kaže...
Puls3 kaže...

Preporuka Hd 6870 samo ovaj referentni hladnjak i nije najbolje rijesenje kome smeta buka.Imam Sapphire-ovu referentnu karticu i stvarno je odlicna sto se tice perfomansi ali je jako vruca kad je ventilator namjesten na automatski.Pa sam morao uskocit sa svojim profileom i sad je situacija dobra ne ide preko 50-55 stupnjeva.S tim da je sad malo bucnija.

A ako je ova cijena realna morao bi razmislit o jos jednoj.

kad si kupio hd 6870 jesi li dobio crossfire mostić

Jesam dobio sam s njom i HDMi kabel,2x6pin u molex,Mini Display Port u Display Port.

15 godina
i ja sam sam sa sapphire hd 6850 toxic dobia 1.4a hdmi,2x6 pci-e u molex,Mini DP u DP,CF Bridge
15 godina
Ati hd 6850 toxic

Kako najbolje podesit za 24/7 ? Evo nakon Crysisa 2.

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ati hd 6850 toxic

Pa nemaš šta podešavat jer ti se u idile clockovi sami spuste, samo recimo ja sam si podesio krivulju ventilatora da mi na 45c vrti na 38% tu je vec necujan ventilator, barem je kod mene tako pošto imam dual slot fan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ati hd 6850 toxic

Da, to kužim, al kad je grafa u loadu jesam li dobro postavio frekve i napon? Jer neznam do kud mogu dizat napon i možda je 1.25V previše?

Evo idle.

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 20:34 (DiRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice