Ati hd 6850 toxic

poruka: 37
|
čitano: 7.340
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ati hd 6850 toxic

Jel ova bolja od obicne hd 6850 ?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ati hd 6850 toxic

Ja nezz psotoji li ona ali ako postoji,ima bolje hlađenje.

um caruje dok snaga ne popizdi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ati hd 6850 toxic

Lol kak nebi postojala dosla u  adm nema dugo i skuplja je od obicne 150 kn

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Ati hd 6850 toxic
Kresho kaže...

Pa nez šta da ti kažem...da probaš navući još 400kn za HD 6870 ???

um caruje dok snaga ne popizdi
15 godina
protjeran
RE: Ati hd 6850 toxic
Kresho kaže...

Provjeri njene taktove,pa ako su brži iliti veči od tvorničke onda uzmi tu,a ako nisu onda uzmi tvorničku.

Hvala Toru na plavoj kiši na zemlji i uzdravlje crvenom piću igre života!
17 godina
Ati hd 6850 toxic

Znam da je vjerovatno najteža HD6850.

Bio je jedan test toxic vs asus vs još netko vs ... uglavnom par verzija je bilo iste kartice, uglavnom po težini Toxic je neke prešišala za duplo. (~780 grama ak se dobro sjećam, dok su ostale bile između 350 i 450g)

Hlađenje je sigurno dobro tu se nema šta komentirat i dobro je to što vrući prije će da bude topli zrak izlazi van iz kućišta, a ne kao kod ostalih da se raspršuje unutar kućišta što je +(pozitivno).

Tvornički je overclockana, pomoću Trixxa se da povećati napon itd.

Ako se ima para uzimaj, ako ne nju onda asusicu ili gigu.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Moj PC  
2 1 hvala 0
18 godina
Sapphire-ati-hd6850
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 14:28 (Erda).
17 godina
RE: Sapphire-ati-hd6850
MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
16 godina
neaktivan
Ati hd 6850 toxic

Ja imam safirku, sve preporuke ako ideš na cf ili si član ati tabora. Ako ideš na singl, moj glas msi-gigabayte gtx460. Lp

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ati hd 6850 toxic

Ja imam Gigabyte 6850 isto preporuke i namjestio voltažu,brzinu vrtnje i clockao isto TriXX-om{#} koji je proradio sa drajverima 10.10e dok sam imao problem sa 10.11 što će vjerujem izlazak 10.12 popraviti kako treba barem se nadam{#}

Gigabyte 6850 je uskočila u kantu.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ati hd 6850 toxic

da li je sve uredu sa najnovijim driverima sto se tice Trixx-a i graficke?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan

Ja još nisam ni istalirao najnovije, meni stari hotfix radi super, trixx radi odlično, napraviš si setup za hlađenje, odvreneš na 1000/1200 @ 1.299V i udri {#}

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451
16 godina
imba kaže...

Ja još nisam ni istalirao najnovije, meni stari hotfix radi super, trixx radi odlično, napraviš si setup za hlađenje, odvreneš na 1000/1200 @ 1.299V i udri {#}

zanimljiva je graficka,nadam se da ce mi proc dogovor s covjekom,drugi sam na listi za kupnju graficke,pa mozda ovaj prvi odustane(nadam se),prodaje ju za 1100 kn,nova u admu je 1450 kn...drste mi fige{#}

15 godina
Ati hd 6850 toxic

eh, da ne otvaram temu, moje pitanje ima veze sa ovom grafom. Naime kupujem novu za par tjedana i bio sam 100% siguran da je to sapphire 6850, al onda sam vidio da je ova dosta jeftina u jednoj trgovini pa mi je zapela za oko. Stvar je u tome što imam cx430 koje po svima ne može to gurati. Pogledao sam milijun review-ova i grafe i napajanja. Kod nekih troši 330w, kod nekih manje od referentne.

kod overclockers cluba je na stocku manje gladna struje od referentne xfx. i obratite pažnju da je proc dignut na 3.6 stoga veliki brojevi
http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_hd6850_toxic/16.htm

u HWheavenu troši manje
http://www.hardwareheaven.com/reviews/1065/pg18/sapphire-radeon-hd-6850-toxic-edition-review-power-temp-noise-oc.html

a u Tweaktownu više

http://www.tweaktown.com/reviews/3655/sapphire_radeon_hd_6850_toxic_video_card/index17.html

znam da napajanje nije nešto, al ako ju uzmem ne planiram ju clockat dok ne uzmem bolje napajanje kroz godinu dana. Ostatak konfe je x4 955 na stoku, 4gb 1333mhz rama, 500gb wd blue i 2 venta na kućištu...

i evo za kraj malo brojeva od napajanja
http://www.hardwaresecrets.com/article/Corsair-CX430-Power-Supply-Review/1200/7

hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Skyburn kaže...

u cem je problem?

ja imam cx 400 w, i vjerujem da ce to ic ko podmazano,bez problema.

15 godina
Ati hd 6850 toxic
Znači danas sam dobio grafičku karticu Sapphire HD 6850 Toxic i sve radi normalno i odem da povećam brzinu u Catalyst Controle Center i stavim npr. 50 % i apply i kartica niš ne reagira

0 0 hvala 0
15 godina
Ati hd 6850 toxic

Posto imas Sapphire karticu idi registriraj karticu na Sapphire stranicama.Onda skini Sapphire TriXX i tamo namjesti koliko i kako ce ti se ventilator vrtit.

Evo slika da vidis kako to izgleda.

PS:Odlican je program za clockanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lollik91 kaže...
Skyburn kaže...

u cem je problem?

ja imam cx 400 w, i vjerujem da ce to ic ko podmazano,bez problema.

Stvar je u tome što cx400 je kvalitetniji proizvod. 30A na 12v railu naspram 28 i 360w naspram 336W.
Al ako ju ne mislim cijedit kao ni procesor jer mi je ovo za sad sasvim dovoljno, onda ne vidim razlog da ju ne uzmem. ako na jačem stroju vuče 270-280w onda bih trebao biti siguran, zar ne?
Ne mislim sad iduće 3 godine imati isto napajanje, znam da će lagano gubit snagu, al ak ne može 12 mjeseci izdržati ovo onda stvarno...
Svaki dobronamjeran komentar je dobrodošao ;)
EDIT: Zar nitko :(

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 0:29 (Skyburn).
15 godina
Ati hd 6850 toxic

Šta mislite o VTX HD 6850?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Niš posebno. Imaš 6850 XFX u Protisu za 50 kuna manje. Isti proizvod za manju cijenuxD

serve the servants oh no that legendary divorce is such a bore
15 godina
Ati hd 6850 toxic

koja obrada hd 6850 je najbolja?asus,msi,toxic,xfx,sapphire,gigabyte...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 12:30 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ugl to ti je isti chip, drugo pakovanje. Uzmi sa više garancije, bogatijim bundle i naravno što nižom cijenom.

Razlike nisu toliko u imenu (marke) već i po dizajnu PCB-a da li je on klasičan (referentni) ili custom (noviji).

I još imaš naravno svakakve Editions kao OC-ed, jači cooler koje stoje i više novaca.

Btw Sa Sapphire ili ASUS se nećeš opeći iako možda budeš morao dodati koju kunu naspram VTX3D odnodno Gigabyte koji su zadnje vrijeme

dosta povoljni te popularni

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 12:45 (stoncin3).
15 godina
stoncin3 kaže...

Ugl to ti je isti chip, drugo pakovanje. Uzmi sa više garancije, bogatijim bundle i naravno što nižom cijenom.

Razlike nisu toliko u imenu (marke) već i po dizajnu PCB-a da li je on klasičan (referentni) ili custom (noviji).

I još imaš naravno svakakve Editions kao OC-ed, jači cooler koje stoje i više novaca.

Btw Sa Sapphire ili ASUS se nećeš opeći iako možda budeš morao dodati koju kunu naspram VTX3D odnodno Gigabyte koji su zadnje vrijeme

dosta povoljni te popularni

ja planiram uzet 2x VTX HD 6850 jer kupujem u ventexu.. nemaju bas puno izbora za grafke -.-

17 godina
protjeran
Encyanix kaže...
stoncin3 kaže...

ja planiram uzet 2x VTX HD 6850 jer kupujem u ventexu.. nemaju bas puno izbora za grafke -.-

Pa ako baš moraš?:-O Ventex nije baš povoljan spram nekih trgovina poput Acquisitum Magnuma ili Protisa, Magazin RS..

Ova ti se najviše isplati, sa dostavom ti dođe manje nego ta u Ventexu. A ako naručuješ dvije onda niti ne plaćaš dostavu. 2500 kuna, u Ventexu bez dostave preko 2800 kuna.

15 godina
Ati hd 6850 toxic

jos jedno pitanje.. ako je hd 6850 toxic vec tvornicki overclockana to znaći da kad bi ja sad išo je overclockat nebi je mogao bas puno?ili bi je mogao jos dosta pojacat?

Dal se ovo isplati uzet u cf HD 6870 ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 19:22 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stvarno odlična cijena za 6870 ... 

15 godina
imba kaže...

Stvarno odlična cijena za 6870 ... 

ja bi ovo rado stavio u cf al me zanima sta ostali kazu. {#}

16 godina
neaktivan

Nema se tu što reći, cijena je fenomenalna i neznam od kud im takve kartice , prvo 5850 za -1200kn , sad 6870 za samo 1300kn, ova GTX560 je stvarno napravila odličan potez s tim što je došla na tržište, ja sam sad već na granici da prodam svoju 6850 i uzmem ovo. 

15 godina
Ati hd 6850 toxic

Preporuka Hd 6870 samo ovaj referentni hladnjak i nije najbolje rijesenje kome smeta buka.Imam Sapphire-ovu referentnu karticu i stvarno je odlicna sto se tice perfomansi ali je jako vruca kad je ventilator namjesten na automatski.Pa sam morao uskocit sa svojim profileom i sad je situacija dobra ne ide preko 50-55 stupnjeva.S tim da je sad malo bucnija.

A ako je ova cijena realna morao bi razmislit o jos jednoj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Puls3 kaže...

Preporuka Hd 6870 samo ovaj referentni hladnjak i nije najbolje rijesenje kome smeta buka.Imam Sapphire-ovu referentnu karticu i stvarno je odlicna sto se tice perfomansi ali je jako vruca kad je ventilator namjesten na automatski.Pa sam morao uskocit sa svojim profileom i sad je situacija dobra ne ide preko 50-55 stupnjeva.S tim da je sad malo bucnija.

A ako je ova cijena realna morao bi razmislit o jos jednoj.

kad si kupio hd 6870 jesi li dobio crossfire mostić

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice