Ati 4870 x2 ?

poruka: 75
|
čitano: 7.278
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Ati 4870 x2 ?
MARKOZD15 kaže...
exer1234 kaže...

gts 450 potegne ful hd u high??

bad company 2 mi je išao na high, vsync off, aa 4x, af 8x bez problema. gta iv ide sve na max osim sjena koje idu na high(imaš video na gta 4 temi), black ops maxed out,...

koliko bi trebala jaca biti 460gtx 786?

15 godina
odjavljen
Caesar et Brutus kaže...
exer1234 kaže...

Ovisi od igre do igre. Nekad da, nekad ne.

daj mi bilo koju igru potegnut ću na high osim metro 2033.

15 godina
odjavljen
exer1234 kaže...
MARKOZD15 kaže...
exer1234 kaže...

bad company 2 mi je išao na high, vsync off, aa 4x, af 8x bez problema. gta iv ide sve na max osim sjena koje idu na high(imaš video na gta 4 temi), black ops maxed out,...

dosta;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 23:17 (MARKOZD15).
14 godina
MARKOZD15 kaže...
exer1234 kaže...
MARKOZD15 kaže...
exer1234 kaže...

dosta;)

pa onda, sta fali njoj? ko da mi igra mora radit u 100fps..30+ je igrivo skroz

15 godina
exer1234 kaže...
MARKOZD15 kaže...

Osjetno jača.

Dum spiro, spero.
15 godina
odjavljen
exer1234 kaže...
MARKOZD15 kaže...
exer1234 kaže...
MARKOZD15 kaže...
exer1234 kaže...

dosta;)

nitko nije rekao da joj nešto fali, dapače kupuj ju odmah!

15 godina
exer1234 kaže...
MARKOZD15 kaže...
exer1234 kaže...

Ništa. Bit će fino igrivo, nemaš beda oko toga.

Dum spiro, spero.
16 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
MARKOZD15 kaže...

ma jednostavno sročeno kupi gtx 460 786 mb jer je jeftinija! koliko vidim nemaš para za ovu od 1gb.

imam para....ali mislim da se ne isplati 300kn razlike..bar ja tako mislim..ajd da mi bas mora biti full hd pa oke..ali ne patim za time kao vi :D

Isplati se....kratko i jasno.

Uz to, nades bez greske 460GTX, 1 GB za 900 kn a moze se brutalno OC-at i imas daleko bolji GPU nego je to ovaj koji mislis kupit.

200 kn nije bas neka razlika i isplat se dati. Uostalom kao da moras ici isprobavat GPU! neka ti posalje postom i to je to.

Trzim postom cca 10-ak god sigurno i nikada nisam imao problema....ne bi te ovaj zvao kuci na mrcvarenje grafe da nije nesto ok, bezveze gnjavis njega i usput trosis vrijeme i bengu....bolje taj novac ulupaj u bolji GPU.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
win32 kaže...
exer1234 kaže...
MARKOZD15 kaže...

ma jednostavno sročeno kupi gtx 460 786 mb jer je jeftinija! koliko vidim nemaš para za ovu od 1gb.

imam para....ali mislim da se ne isplati 300kn razlike..bar ja tako mislim..ajd da mi bas mora biti full hd pa oke..ali ne patim za time kao vi :D

Uz to, nades bez greske 460GTX, 1 GB za 900 kn a moze se brutalno OC-at i imas daleko bolji GPU nego je to ovaj koji mislis kupit.

200 kn nije bas neka razlika i isplat se dati. Uostalom kao da moras ici isprobavat GPU! neka ti posalje postom i to je to.

Trzim postom cca 10-ak god sigurno i nikada nisam imao problema....ne bi te ovaj zvao kuci na mrcvarenje grafe da nije nesto ok, bezveze gnjavis njega i usput trosis vrijeme i bengu....bolje taj novac ulupaj u bolji GPU.

2 puta sam kupio neispravnu grafu preko njuskala!na slijepo!!! treci put NECU!

15 godina
odjavljen
exer1234 kaže...
win32 kaže...
exer1234 kaže...
MARKOZD15 kaže...

2 puta sam kupio neispravnu grafu preko njuskala!na slijepo!!! treci put NECU!

jeli ti slao poštom ili? jer ako je radiš greške, kada kupuješ nešto skuplje nađi se u 4 oka s njim.

14 godina

oba puta sam isao po grafe... :) ...naravno nisam probao... i eto

15 godina
odjavljen
exer1234 kaže...

jesi ga probao nazvati? sigurno se nije javljao prevarant?

14 godina
MARKOZD15 kaže...
exer1234 kaže...

nisam se ni trudio iskreno :..tj kad sam dosao doma, probao, ne radi,, posalo mu sms da mi ne radi,,, al da cu probat jos kod frenda..i on kaze da mora radit.. i neradi ..

15 godina
odjavljen
exer1234 kaže...
MARKOZD15 kaže...
exer1234 kaže...

nisam se ni trudio iskreno :..tj kad sam dosao doma, probao, ne radi,, posalo mu sms da mi ne radi,,, al da cu probat jos kod frenda..i on kaze da mora radit.. i neradi ..

šteta:(

14 godina

da.....probao sam je kod 2 frenda...jedan nema napajanje za nju, pa nije radila..a drugi ima 700w,i neku jadnu plocu,, isto nije radilo..cak sam i drugu plocu uzeo, bolju, posto sam imao neko msi smece,al ne radi.. al nema veze,, am3+ je, za buducnost :D

jos je planiram sutra probat kod frenda koji ima 750w chiefteca, i 4890, ako kod njega ne radi, onda ne radi..a sad, mozda grafa i nije krepala, mozda je sjebana ovak,. mozda krivi bios,ili nesto..tko ce znati

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 0:05 (exer1234).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice