Oko 700 kn idu sa boljim hladnjacima. Ruku na srce, samo kreteni u današnje vrijeme kupuje te kartice - osim ako se nemaš kako grijati na zimu. Dobro, malo pretjerujem ali mislim da nitko ovo zapravo ne bi trebao kupovati. Kroz par mjeseci potrošiš struje taman koliko bi nadoplatio za puno bolju grafu 
Ne pricaj gluposti.
Sa ATI 4870x2, 2 GB sam na zalost morao prijeci na MSI Cyclone 460GTX i pozalio sam jer ATI je jede za dorucak (na zalost provjereno).
ATI je bila bolja u svemu, a ta potrosnja se moze okacit macku o' rep jer ljudi nemaju pojma sta pricaju.
Prije te ATI sam imao 8800GT, a u kompu sam imao i jace napajanje od ovoga Corsaira HX520 W i vidi cuda, racun za struju je ostao isti...tako da ljudi mlate praznu slamu.
Ne pricajte o necemo sta niste probali tj. koristili. Imao sam tu ATI cca 2 godine i da nije riknila i danas bih je koristio, kada sam stavio ovu Nvidiu u komp doslovce sam se sokirao i to jako neugodno.
Sada bih ja tu trebao hvalit svoju GTX-icu, ali sta da hvalim kada je situacija drugacija....ova ATI je provjereno bolja kartica.
Amen na to i neka pricaju nesto drugo ljudi koji su koristili obje kartice malo duze vrijeme, a ne samo oni koji su procitali neke testove na netu i sada su popili svu pamet ovoga svijeta! NHF
Kartica je odlicna i treba je ugrabit ako je moguce! Realna cijena je danas cca 800 kn za nju, 1000 kn ako ima gore Accelero koji vrijedi svake lipe.
Normalno da je bolja kad je u rangu sa HD 6950.Ta kartica je riskanta zvijer.Da nemam HD 6850 i kupujem kupia bi accelero i nju i eto dobitne kombinacije.