Jedna lasta ne cini proljece. Tako ni 1 igra ne moze dokazati da je 7970 bolja od 680, dosta vise s tim tvrdnjama. Svugdje, na svim straniciama na svijetu je dokazano da je 680 jaca od 7970, ali vi jos uvijek tvrdite da nije (cak je i u BUG-u broj 234 napisano da je dosta bolja od 7970).
Ja mislim da nitko ne tvrdi da je 7970 bolja kartica od 680 po čistim performansama, međutim zanimljivo je čitati nvidia fanboyse kako pokušavaju otvoriti oči amd fanboysima o tome koliko je bolja, netko je čak i napisao da 7970 kupuju samo neznalice i fanboysi...
Ako pogledamo nabava.net i isti dućan sa najmanjom cijenom koji ima obje na cjeniku
7970 - 3287kn
680 - 3985kn
Zašto kupci 680 imaju toliku želju za dokazivanjem ispravnosti ili logičnosti kupovine svoje 680 u ovoj temi? Šta ih toliko grize što je 7970 bolja kupovina, osjetno manje košta a overclocka se kao pjesmica, ja svoju držim na 1100/1500 iako može i više ali dobro, i ovo je super... Ljudi moji, ma kakva 680, odite u svoj thread o nvidiji držat hvalospjeve...
Vidiš, kad sam ja kupovao GTX 680 bila je jeftinija od HD 7970. Tad nije bilo ni najmanje logično kupiti HD 7970, po tvojoj vlastitoj logici, jel tako. No ti si kupio 7970tku za dosta skuplje, što je isto bilo logično, jel'.
Sad je situacija drukčija(kod nas) i razlika u cijeni je podobra, ali ni to ne mijenja na stvari kad je izgleda i 670tka jača od HD7970.
Ja svoju držim na stock clocku, hehe.
@ "Vegeta" aka zoharbizo
Nemam ti ja šta po peti put stavljati SSove, sve je viđeno i sve je na BUGu. Ti možeš tu priče pričati o HD 7970 i GTX 680 koje nemaš, k'o što voliš i o svemu ostalom. Nemam se šta zamarati s time više, uradio sam par benchmarka kad sam kupio karticu, sad je samo koristim.