AMD Radeon HD 7000

poruka: 4.323
|
čitano: 671.322
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: AMD Radeon HD 7000
M4X kaže...

sapphire,his i club 3d nemaju crveni PCB

evo jedan unboxing video,sapphire hd 7970

Crveni PCB inače imaju samo ES primjerci, ali neki vendori tradicionalno ostaju na crvenom. Isto je i sa 6xxx bilo.

Caesar et Brutus kaže...

A što je s ostalim manufacturerima? Recimo Gigabyteom, Diamondom,...? Od ponuđenih definitivno je u ovom trenutku zbog hlađenja najbolji odabir XFX-ica.

Tko zna, možda još spavaju {#}

14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

Crveni PCB inače imaju samo ES primjerci, ali neki vendori tradicionalno ostaju na crvenom. Isto je i sa 6xxx bilo.

Tko zna, možda još spavaju {#}

Što se PCBa tiče, ništa čudno.

Našao sam referentnu GiGu na neweggu, al još uvijek nije raspoloživa.

Jedva čekam da mi se bratić u četvrtom mjesecu vrati iz SADa i dofura jednu finu s custom hlađenjem u koferu. Za 3 soma će se isplatit.{#}

Tko pod drugim jamu kopa ... brzo će se umoriti.
14 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Glavno da su legići i prsten dostupni{#}.

Oduvijek je tako s neweggom, sve što im friško stigne uvijek bude ''OUT OF STOCK'', a zatim bude dostupno kad se skockaju i otrijezne od početnog šoka{#}.

Tko pod drugim jamu kopa ... brzo će se umoriti.
15 godina
AMD Radeon HD 7000

LoL, nabavna cijena u Msanu 4.190,40 (bez PDV-a) za referentu Asus.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 14:11 (fear619).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fear619 kaže...

LoL, nabavna cijena u Msanu 4.190,40 (bez PDV-a) za referentu Asus.

tu mač

16 godina
AMD Radeon HD 7000

asus je najskuplji tako da se po njemu ne ravnaj

baš me zanima po kojoj će cijeni dobit onu šta je bila reklamirana u portia,jer sad je nema

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 14:46 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
dery kaže...

Nije bezveze skup.Sjecam se XFX 5870 koja je imala bios probleme(dok je bila najjaca single gpu kartica,tek ju je GTX 480 zbacila sa trona)kada je izasla a ASUS nikad nema takvih problema,hladnjaci su im i vise nego ok.Ja iskreno nebi stedio 300 kuna kada se radi o tolikoj sumi.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 14:45 (zoharbizo).
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Njemačka raj na zemlji, i ovo je još jedna od srednjih cjenovnih trgovina. Izbora koliko oš{#}

Club 3D na lageru 529e i još uključen PDV (mwST). Di ćeš bolje, još dobiješ povrat {#} na granici. Uzeo bi Club 3D i naclockao ju ko crknuto đubre.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 14:46 (thedream).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
AMD Radeon HD 7000

Znači 4000 kn cijena je u Njemačkoj,kod nas onda oko 4500kn

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dery kaže...

Znači 4000 kn cijena je u Njemačkoj,kod nas onda oko 4500kn

Odeš po nju, odbiješ povrat poreza, nju pod sic na našoj granici i vozi miško {#}{#}{#}.

Cemetary gates
16 godina
AMD Radeon HD 7000

da odes lijepo po povrat i onda slovenci jave nasima da si uzeo i nasi ti lijepo prokopaju auto dok je ne nađu, a ispod sica ce je brzo nac.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

da odes lijepo po povrat i onda slovenci jave nasima da si uzeo i nasi ti lijepo prokopaju auto dok je ne nađu, a ispod sica ce je brzo nac.

yup, to je praksa ako tražiš povrat oni gotovo obvezno jave našim carinicima.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
zoharbizo kaže...
dery kaže...

Nije bezveze skup.Sjecam se XFX 5870 koja je imala bios probleme(dok je bila najjaca single gpu kartica,tek ju je GTX 480 zbacila sa trona)kada je izasla a ASUS nikad nema takvih problema,hladnjaci su im i vise nego ok.Ja iskreno nebi stedio 300 kuna kada se radi o tolikoj sumi.

Sve referentne 5870 su imale problem sa inicijalnom verzijom biosa zbog premalo napona u idleu pa su se pojavljivale sive okomite linije na ekranu, ubrzo su izbacili novi bios sa zrno dignutim naponom... Osim toga referentni XFX nije imao nikakvih drugih problema...

...

BTW. Sapphire (referentna) ima skoro istu cijenu kao Asus, niti 100kn jeftinija a XFX (referentna) je 200kn jeftinija, za sada su po narudžbi kod uvoznika i čeka se do 14 dana...

clock2much
15 godina
AMD Radeon HD 7000
sutra stiže 7970!, kada napokon stigne stavit ću koju sliku a nakon nekoliko dana testiranja i jedan review.
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Cele303 kaže...
zoharbizo kaže...
dery kaže...

Sve referentne 5870 su imale problem sa inicijalnom verzijom biosa zbog premalo napona u idleu pa su se pojavljivale sive okomite linije na ekranu, ubrzo su izbacili novi bios sa zrno dignutim naponom... Osim toga referentni XFX nije imao nikakvih drugih problema...

...

BTW. Sapphire (referentna) ima skoro istu cijenu kao Asus, niti 100kn jeftinija a XFX (referentna) je 200kn jeftinija, za sada su po narudžbi kod uvoznika i čeka se do 14 dana...

Meni je HD 5970 pravila iste probleme, morao flashat bios.

15 godina
AMD Radeon HD 7000

vjerojatno ste vec vidili ali ako niste   

i osim quadfire recenzije imate jos 3 videa na njegovom kanalu.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
AMD Radeon HD 7000

AnandTech je uvrstio kartice odn samo 7970 za 2012 pa mozete pogledati usporedbe s nekoliko "starijih" kartica koje su tu stavili.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

0 0 hvala 0
16 godina
AMD Radeon HD 7000

Sapphire za 564€ u Sloveniji.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
Cele303 kaže...
zoharbizo kaže...
dery kaže...

...

XFX nije izdao bios koji to popravlja.Barem ga ja nisam uspio naci i radi toga vise ne riskiram,200 kuna mi nije bitno ukoliko je kartica sigurno funkcionalna.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

kako bi ja ovu rado ubo psss lijepsi dizajn nego EVGA {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon HD 7000

eo i drugi frend se javio ubo 7970 nabijem ih kad cu si ja kupit kmeeeee :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

Sto ce ti HD 7970 pored HD 6970 koju imas?Ionako igras na 1920*1080.

17 godina
odjavljen
4mal kaže...

ti tvoji frendovi kupuju hd 7970 kao žvakaće

17 godina
AMD Radeon HD 7000

joj pa sarkazam {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

da sa svojim novcima i oboje su u braku , ne izleze vise do jutra , nisu balavci imaju svoje firme... ali se tako jos nekad osjecaju kad su igre u pitanju, te mjenjaju cijeli komp svakih 3,4 godine ;) 

uostalom 5k kn nije puno ako se uzme na 12+ rata kolko ekipa trosi kad se ide van runda ova ono op ode 3 bane na nista , mamurluk i glavobolje , 

tak da ti to dojde na isto za 12mj, ;) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 21:46 (4mal).
17 godina
odjavljen
AMD Radeon HD 7000

trenutno mi se sviđa ova kartica i review

cijena bi joj realno trebala bit oko 3000kn a performanse su kao hd 7970 više manje,više troši i više se grije ali je 2000kn jeftinija

jedino je problem da izgleda neće nikad ni doć kod nas

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
M4X kaže...

cijena bi joj realno trebala bit oko 3000kn a performanse su kao hd 7970 više manje,više troši i više se grije ali je 2000kn jeftinija

Iskreno vise ti se isplati CF 6870,jaci je sitno od HD 6870X2 a kosta 2600 kuna,dakle i jeftiniji.I nabavljiv je za razliku od te kartice.

17 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...
M4X kaže...

Iskreno vise ti se isplati CF 6870,jaci je sitno od HD 6870X2 a kosta 2600 kuna,dakle i jeftiniji.I nabavljiv je za razliku od te kartice.

znam ali matična je problem jer je X4 propusnost a i više mi se sviđa jedan komad grafičke nego dvije

13 godina
protjeran
Regular John 19 kaže...

Sapphire za 564€ u Sloveniji.

iiiii.... onda ljudi glasaju protiv EU

u Deutchland, Italia su svi prehrambeni proizvodi i tehnika 30-50 % jeftiniji nego u Horvatska, a kakve vi imate plata za svoj job a kakve mi u Deutchland i u vecini drzava EU.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice