AMD Radeon HD 7000

poruka: 4.323
|
čitano: 671.273
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: AMD Radeon HD 7000
Bulldozer kaže...

asus je već dosadan sa tim istim kutijama Sapphire uvijek ima nove ljepe

Inače crteži na kutijama su vrlo bitni {#} Ne mora ništa na kutiji biti naslikano, samo neka kartica bude netaknuta i ispravna. {#}

Ja sam ozbiljan, rijetko kad se zafrkavam, nikad nisam sarkastičan a kamoli ciničan, pismen sam jako, a zgodan sam za nepovjerovat. Neodobravam konzumaciju alkohola i nemoralno ponašanje.
14 godina
protjeran

Ma svima su im kutije i pakovanje nepostovanje prema kupcu. Jedino eVGA crna kutija i natpis proizvoda i to je meni najlepse.

Celofan da kupac i cenjena musterija budu sigurni da je kupio novo. Nema veze sto kupuje grafiku od 70e dobije osiguranu dok das 1300e za ASUS MARS II i on ti da u kutiju koju je svako mogao da otvori proba i zatvori.

Prodaju jednom on vrati ako je malo strucniji i uvidi nesto lose i onda prodaju drugome. ASUS i ostala bagra to zna i zato moj ero dobiti vise nece N I K A D A. Ne postoje za mene, gledam ih kao da gledam u commodore64. 

eVGA akovidis da kutija nema celofan znas da nisi prvi kupac i cao. Ali zato sto ljudima nije svima bitno da 100% imaju novo zato je to tako. Neko voli da daje 500e i vise i da njegov HW bude na milost i nemilost i htenje prodavca da li ce da uradi nesto ili nece. Ako hoce moze da se igra sam dok mu se ne pojavi kupac, ocisti alkoholom, izduva komprimovanim vazduhom, stavi lepo u kutiju i stavi na policu medju ostale otvorene. 

Moze da proba 10 kom da uradi 3D Mark i da pokupuju najbolje primerke oni koji zele prvo. Sa eVGA znas kada ce to moci, nikada. Zato njima kes ili NIKOME. Jaca je moja zelja da ASUS ne dobije dinar i evro nego da se igram na kompu.

Nisam video Sapphire kako izgleda ali znam da ASUS HW na oko i na dodir izgleda z aklasu kvalitetniji nego GIGABYTE.

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 16:36 (Vlada011).
14 godina
neaktivan
@zoharbizo kako cijena za sadasnje vrijeme nije realna? To je najnovija kartica na trzistu.. Bez konkurencije sigurno sljedeca 3 ili 4 mjeseca... Ona nudi sve najnoviju tehnologiju na kojoj je se radilo dosta dugo.... Amd jedino moze u gpu segmentu iskorist prednost, ovo je prva kartica potpuno nove generacije ne prerada prijasnje kao sto je bio sa serijom 6xxx. Po meni nisu realne cjene stari kartica serije 6-5xxx ja sam bratu uzeo za Bozic 6950 asus dc II u švici za samo 1450kn.
14 godina
neaktivan
kod nas je ta kartica skoro 3k ... Wtf
15 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Jedino eVGA crna kutija i natpis proizvoda i to je meni najlepse.

Nismo ni sumnjali. :)

14 godina
protjeran

Zamislite da Nemac pravi i pakuje HW od 500-1000W kada Noctua kuler od 50e onako dobro izgleda. 

To bi bilo lepo imati i videti, ali ovi su pljackasi pravi sa istoka.

Kvalitetniji je karton od Noiseblocker ventilatora nego od moje GIGABYTE 5870 grafike i na metar je sigurno skuplji nego ovaj sto je GIGABYTE zapakovao.

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 16:39 (Vlada011).
14 godina
ceco22 kaže...
@zoharbizo kako cijena za sadasnje vrijeme nije realna? To je najnovija kartica na trzistu.. Bez konkurencije sigurno sljedeca 3 ili 4 mjeseca... Ona nudi sve najnoviju tehnologiju na kojoj je se radilo dosta dugo.... Amd jedino moze u gpu segmentu iskorist prednost, ovo je prva kartica potpuno nove generacije ne prerada prijasnje kao sto je bio sa serijom 6xxx. Po meni nisu realne cjene stari kartica serije 6-5xxx ja sam bratu uzeo za Bozic 6950 asus dc II u švici za samo 1450kn.

Normalno da nije realna.Mislis li da proizvodnja zajedno sa transportom i ostalim troskovima kosta 3K kuna?Varas se,nije ni toliko.A cijena je 5K kuna samo zato jer konkurenata nema na trzistu.Vidjeti ces kolika ce realna cijena biti ukoliko Nvidiia izbaci GTX 680 a ona bude jaca od HD 7970.Tada cu se smijati i trljati ruke.Ovo sada je cisto mazanje ociju ljudima.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Normalno da nije realna.Mislis li da proizvodnja zajedno sa transportom i ostalim troskovima kosta 3K kuna?Varas se,nije ni toliko.A cijena je 5K kuna samo zato jer konkurenata nema na trzistu.Vidjeti ces kolika ce realna cijena biti ukoliko Nvidiia izbaci GTX 680 a ona bude jaca od HD 7970.Tada cu se smijati i trljati ruke.Ovo sada je cisto mazanje ociju ljudima.

A jel kad bilo drugačije? Uvijek će onaj na vrhu diktirat cijene, tako je bilo i bit će. Pogledaj Intel ili se sjeti cijena 8800 ultra npr. 7970 je najbrža kartica danas s najnovijom tehnlogijom, kartica za entuzijaste. Tko želi najbolje, iskeširat će koliko treba, za ostale tu su odlične kartice 6870, 6950, 6970 na kojima se sve može igrati na visokim postavkama.

AMD je sasvim realnu cijenu postavio, MSRP je $50 veći od 20-30% sporije GTX580 a druga je stvar što će je Links prodavat za 5500 kn a ditech za 500€

14 godina
AMD Radeon HD 7000

U pravu,ATI jos najmanje krivim.Ovi nasi lopovi su presli svaku mjeru.To je istina.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@zoharbizo pa upravo sam to napisao u prijasnjem postu :) mozda se nisam dobro izrazio... A sto se tice troskova izrade distribucije itd. Najskuplja je ona osnovna a to je proizvodnja cipa sve je ostalo sitnica... Tu se dosta placa "mozak" koji to radi... Ako je to dobro uradjeno amd to isprucuje proizvodjacima kojima treba uzet nesto za zaradu, oni dirstributerima i sve dok dodje do nas. I 500e po meni nije previse za potpuno novu karticu.
14 godina
ceco22 kaže...
@zoharbizo pa upravo sam to napisao u prijasnjem postu :) mozda se nisam dobro izrazio... A sto se tice troskova izrade distribucije itd. Najskuplja je ona osnovna a to je proizvodnja cipa sve je ostalo sitnica... Tu se dosta placa "mozak" koji to radi... Ako je to dobro uradjeno amd to isprucuje proizvodjacima kojima treba uzet nesto za zaradu, oni dirstributerima i sve dok dodje do nas. I 500e po meni nije previse za potpuno novu karticu.

3500 kuna je odlicna cijena.Ali 5000 kuna,way too much.Sramota.

14 godina
neaktivan
i vlada ne znam ja kakvu si ti karticu uzimao ,ali meni je asuska dosla tako lijepo zapakirana da sam jedva izvadio i pakovanje je jedno od ljepsih sto sam sreo i jako jednostavno... :) ja se nadam da uspijem naci jos jednu karticu kao kod mene za nekih 2000kn kad dodje GTX680 osim ako one glasine sto su pocele kruzit ne budu istinite 10-15% bolja od 590... Pa ce biti pravac švica.
14 godina
neaktivan
pa meni je frend uzeo u msanu za 4k...
15 godina
AMD Radeon HD 7000
ako misliš da ti je frend uzeo u msana 7970, oni ti nemaju tu karticu!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fear619 kaže...

Mislim da ove slikice još nisu bile.

koji je ovo proizvođač gdje je hambi

EK-FC7970 water block

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 17:23 (M4X).
14 godina
neaktivan
on kaze da je tamo uzeo... A i meni je uzeo tamo moju i to tada povoljno za 3.4k dok je bila preko 4k... Sad ne vidim razlog da bi me lagao... A ja sam od njega dobio za svoju kad sam uzimao racun msan grupa i jamstvo... Tj. Od nekog webshopa njihova.. Sad preko koga on to uzima nemam pojma...
14 godina
ATiGamer kaže...
Vlada011 kaže...

Jedino eVGA crna kutija i natpis proizvoda i to je meni najlepse.

Nismo ni sumnjali. :)

Vlada ako dobije djete, nazvat će ga EVGA {#}.

13 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=10933

skuplja od ocekivanog. Da li se slažete?

3 0 hvala 0
14 godina
z3x kaže...

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=10933

skuplja od ocekivanog. Da li se slažete?

Ma ne,taman je.To je ok cijena. -.-

13 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Kosta kolko jedna solidna igracka konfiguracija. Evo i kako se pokazala u praksi - http://www.hardocp.com/article/2011/12/22/amd_radeon_hd_7970_video_card_review/1

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
AMD Radeon HD 7000

bahahhahahahhaha nije puno jaca od moje :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
GoodAngel kaže...
Slažem se, mercedes je mercedes, u ovom slučaju AMD-R HD 7970-90 je 7970-90, ali nije normalno da cijene budu nerealne i da se npr za materijal utroši karikiram 2000kn, a oni karticu naplate 4000kuna. To meni nema veze s mozgom, cijena mora pratit uloženi materijal i trud tj. rad i ništa više! Al pošto ni ja ne mogu svoj rad precijenjivat i naplaćivat po ciframa koje ja sam želim, ne bi smjeli ni oni AMD-Nvidia. Sve ok, brand i to brandiranje je meni jasno, ali ne može na konto branda kartica bit skuplja 1500-2000 kuna, zato jer joj je ime takvo kakvo je. Ja imam dojam da oni uopće ne gledaju koliko su zapravo uložili u taj svoj proizvod, već više gledaju kako će nama zapakirat što skuplju karticu, na koju će se naivci upecat i preplatit njihov rad tj. materijal koji je uložen. To jednostavno ne odobravam, i bmk kako se tko zove i koliko je uložio u svoj brand kodnog imena Nvidia, AMD-R. Ljude zanima, dobit što bolji proizvod za što razumniju cijenu, i to bi i njima trebo bit cilj, a očito je da nije.

.."roba vrijedi onoliko koliko je kupac spreman za nju platiti" (jedna od 10 zapovjedi politicke ekonomije)

slazemo se mi "svi" u svemu pa i u tome da je ovaj proizvod trenutno precijenjen, no i meni je bilo smijesno gledati Japance, Amerikance, Kineze, Ruse, Nizozemce, Britance, i ostale "dobrostojece" zemlje kako cekaju novi IPhone4S pred ducanima po 3-4 dana !?

vrijedi li taj novi IPhone 4S tih  para ?

koliko realno vrijedi ?

ljudi imaju bezbroj "pametnih" cell phonea al svi trce za tim IPhoneom ?

ja imam samsung galaxy s i kad sam ga kupio bio je duplo bolji od Iphonea3, al deset baba u uredu je odmah reklo; vauuuuu...jel` to taj IPhone !?

sad sam malo odlutao...no poanta je da zivimo u "humano robovlasnickom" drustvu i svatko ima pravo traziti za svoj proizvod koliko hoce.

sto se mene tice, dabogda ne prodali ni jednu 7970 al opet ce popusit radnici, nece dionicari. {#}

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
14 godina

Ako je jedna od 10 zapovijedi ekonomije "roba vrijedi onoliko koliko je kupac spreman za nju platiti", onda su ostalih 9 ove, i to sljedećim redom. 1. profit na prvom mjestu, 2. profit na prvom mjestu ........ 9. profit na prvom mjestu. Ovaj makijavelistički kapitalizam je počeo sam sebe jesti odavno, crno nam se piše {#}. Jedno što je dugoročno pozitivno je da "nakon kiše dolazi sunce" {#}.

15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Novi Afterburner donosi podršku za voltmod na referentnim HD7970. Dečki iz guru3D-a su je ustabilili na 1278MHz. Osobno nikad nebih vrtio furmark na toj frekvenciji uz 1.3V (i to sa stock coolerom!!) al dobro, moćna demonstracija šta 7970 može i koliko je overclockabilna.

http://www.guru3d.com/news/radeon-hd-7970-at-1278-mhz-with-software-voltage-guru3d/

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 23:43 (ATiGamer).
Moj PC  
4 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Danas je i službeno u prodaju pušten Radeon 7970

HIS 7970

Powercolor 7970

MSI 7970

Sapphire 7970

VTX3D 7970

XFX 7970 - prva kartica s custom dizajnom hladnjaka

ASUS 7970

Club3D 7970

Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
ATiGamer kaže...

HIS 7970

Powercolor 7970

MSI 7970

Sapphire 7970

VTX3D 7970

ASUS 7970

Club3D 7970

sapphire,his i club 3d nemaju crveni PCB

evo jedan unboxing video,sapphire hd 7970{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 12:00 (M4X).
14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

HIS 7970

Powercolor 7970

MSI 7970

Sapphire 7970

VTX3D 7970

ASUS 7970

Club3D 7970

A što je s ostalim manufacturerima? Recimo Gigabyteom, Diamondom,...? Od ponuđenih definitivno je u ovom trenutku zbog hlađenja najbolji odabir XFX-ica.

Tko pod drugim jamu kopa ... brzo će se umoriti.
15 godina
AMD Radeon HD 7000

Gigabyte je monstum. xD

www.tpbg.co.cc Games Download // Prodajem Napajanje Xilence 580w Red Wings
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Caesar et Brutus kaže...
ATiGamer kaže...

HIS 7970

Powercolor 7970

MSI 7970

Sapphire 7970

VTX3D 7970

ASUS 7970

Club3D 7970

A što je s ostalim manufacturerima? Recimo Gigabyteom, Diamondom,...? Od ponuđenih definitivno je u ovom trenutku zbog hlađenja najbolji odabir XFX-ica.

ima i gigabyte,doći će i njihove windforce,za diamond neznam

i ostali će izbacit custom hlađenje samo ne odmah,za koji mjesec sigurno

14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Klik.  Samo da konačno stignu.

Tko pod drugim jamu kopa ... brzo će se umoriti.
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice