512SP GeForce GTX 480

poruka: 15
|
čitano: 1.495
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
512SP GeForce GTX 480

ukrako pojavio se prvi reviewu 512SP FERMI chipa,  ne znam kako jos nitko nije linko ili dao vijest(valjda jer nije dobro) pa stoga evo

ukratko 204W veca potrosnja za 5% bolje performanse u odnosu na 480SP verziju - to moze samo Nvidia

a temperatura? na ovom propeleru

na 92% brzine 94C - LOL

p.s. najbolje od svega sta ce bit pacijenata sta ce i ovo morat imat - zivio kapitalizam

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: 512SP GeForce GTX 480

e jebiga tko bi to vidio - forum je previse razbacan

15 godina
512SP GeForce GTX 480

na svim forumima bruje o potrošnji i temperaturama, jedino ovdje par njih pišu da je FAKE

"I didn't cry when Bambi's mother was shot... but I cried when HAL was turned off."
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 21:54 (superJozo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
512SP GeForce GTX 480

Ako ti pričaš o reviewu s ove stranice, davno smo svi ustvrdili da se radi   o teškom fakeu.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
superJozo kaže...

na svim forumima bruje o potrošnji i temperaturama, jedino ovdje par njih pišu da je FAKE

mislim da nije tesko pogodit bez gledanje o kome je rijecSmijeh

15 godina
Weky kaže...

Ako ti pričaš o reviewu s ove stranice, davno smo svi ustvrdili da se radi   o teškom fakeu.

interesantno da gospoda s pcEksperta, guru 3d, xtreme systems foruma ne misli da je fake, vrijeme če pokazati Smijeh

"I didn't cry when Bambi's mother was shot... but I cried when HAL was turned off."
16 godina
protjeran
superJozo kaže...
Weky kaže...

interesantno da gospoda s pcEksperta, guru 3d, xtreme systems foruma ne misli da je fake, vrijeme če pokazati Smijeh

ma jeb3s njih weky znaIzlanuo se

15 godina
odjavljen
512SP GeForce GTX 480

Ovdje sam vec napisao što mislim o tom reviewu.

Još bih samo dodao da jedino su drogirani da bi izdali karticu koja je 5% jača, a više od 50% troši i koji ima yeld iznimno malen. Jer, ako se to i dogodi onda su teške budaletine.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
512SP GeForce GTX 480

Potpis na sve Wekyevo. 200W više totalna budalaština. Usput, što je sa 300W ATX limitom? Ta kartica ga debelo prekoračava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ATiGamer kaže...

Potpis na sve Wekyevo. 200W više totalna budalaština. Usput, što je sa 300W ATX limitom? Ta kartica ga debelo prekoračava.

da kad sam malo bolje pogledo i meni nekako djeluje sumnjivo pogotovo stoga sto je revizija chipa u gpu-z zamagljena

lako moguce da su se kinezi dokopali famozne A1 reviziji chipa koja je imala katastofalan leakage tj. potrosnju 

s druge strane za performase ne vjerujem da ce bit sta puno bolje -pod uvjetom da ne dignu taktove

15 godina
odjavljen
512SP GeForce GTX 480

Mislim da su iz nvidije još tamo zimus rekli da će ih jedan cluster manje koštati oko 5-6% perfomansa, najviše u igrama koje koriste teselaciju, jer svaki cluster sadrzi PolyMorph Engine koji se brinu za teselaciju.

A ovi likovi su vjerovanto na osnovu toga nabubali rezultate, da privuku pozornost portala i sl.

Iskreno nikad čuo za taj portal.

Ugl. ova kartica je neinteresantna, osim ako nebude u rangu 5970, a vjerovatnost da bude u rangu  je  kao da sutra cjela hrvatska bude u snjegu.

I BTW, nema šanse da jedan cluster više povuče preko 50% veću potrošnju.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Lijepo je vidjeti 644W potrošnje (eh dali je to potrošnja sistema ili same kartice, ne znam).

Ako je to sama grafika, onda je to 53,67A po 12V railu.

Cool.

Ako je sa sustavom, ajmo reći da onda vuče bar 450W,dakle nekih 37,5A, što je i prihvatljivo...

No Fear, Enermax is Here...

http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=1&lv1=7&no=20

Dvije bi morao držati, taman dosta za dvije...

PS - Također ni ova grafa kao ni Asusova ARES neće imati PCI-E certifikat jer premašuje nominalne vrijednosti.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
neaktivan
512SP GeForce GTX 480

ot..koliko bi došla ta ggrafaa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...

Lijepo je vidjeti 644W potrošnje (eh dali je to potrošnja sistema ili same kartice, ne znam).

Ako je to sama grafika, onda je to 53,67A po 12V railu.

Cool.

Ako je sa sustavom, ajmo reći da onda vuče bar 450W,dakle nekih 37,5A, što je i prihvatljivo...

No Fear, Enermax is Here...

http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=1&lv1=7&no=20

Dvije bi morao držati, taman dosta za dvije...

PS - Također ni ova grafa kao ni Asusova ARES neće imati PCI-E certifikat jer premašuje nominalne vrijednosti.

Cjeli komp sigurno, nema šanse da jedan cluster povuče 2x vecu potrosnju. Pa toliko ni GTX 480 SLI netrosi.

Ali opet dzaba nam razglabanja kad   je ovaj review 99% lazan, ili su se kao sto dado kaze nabavili prastaru A1 reviziju pa su testirali. Onda da.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice