a jel znas mozda gdje mogu nabaviti punjive AAA baterije...u podrucju slavonskog broda i koliko bi one zapravo kostale jer ne zelim davati previse novaca za njih
Ako nemaš u SB-u (a sigurno bi trebao naći u nekoj trgovini), uvijek si možeš naručiti on-line iz nekog dućana u Zagrebu, samo što će te onda dostava nešto koštati - ako šalju nekom dostavnom službom onda valja oko 30 kn (ili provjeriš šalje li dućan možda običnom poštom, što bi trebalo manje koštati). Ako imaš koga u Zagrebu, možeš mu reći nek ti kupi baterije i pošalje običnom poštom.
Na kraju krajeva, tu je i eBay.

pogotovo za stvari koje su važne, npr notebook ili kameru, mora držati cca 5-7 sati rada, kad padne na 2-3 sata postaje 'rezervna'.. to je ciklus od 2god. Izuzetci postoje, kao što imam HDD koji je star 20+god i radi, imam jedan novi koji ne radi. Isto je s baterijama.
Imam sad već 7-8 godina stari laptop i njegova baterija još uvijek jaaaako dugo drži. U čem je štos? Pa jako malo sam ga koristio na bateriji i, druga ključna stvar - moj laptop je krenuo s punjenjem baterije samo ako se zbilja dovoljno ispraznila, što će reći da, ako sam ga cijelo vrijeme držao na adapteru (s baterijom u prijenosniku), on je bateriju išao dopunjavat možda svaka dva mjeseca - dakle, po godini je potrošio manje od 10 ciklusa punjenja/pražnjenja, a LiIonske baterije bi trebale izdržati 1000 takvih ciklusa.
Nešto si si krivo iskalkulirao.
), no moja računica kaže da je APSURD kupovati alkalne baterije ikome za išta drugo osim za minimalne potrošače tipa zidnog sata.
.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!