Digitalac do 700 kn

poruka: 9
|
čitano: 2.250
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Digitalac do 700 kn

Pozdrav,

htio bih kupiti neki digitalac do nekih max 700 kn?

Za sada sam našao Kodak M320.

Koja je vaša preporuka? Isplati li se možda preko oglasnika tražit?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Digitalac do 700 kn
15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

Koliko vidim, ovi gore su svi upogonjeni AA baterijama, rađe bih išao na soluciju litija :)

16 godina
neaktivan

po meni je veća prednost u aa baterijama, iz razloga što kada se isprazne, mogu se nadomijestiti na svakom kiosku..a opet, za tu lovu, nisam vidio da ima baš puno kopaktnih fotića koji imaju li-on baterije, zapravo čini mi se da nisam vidio niti jedan. eto to je moje mišljenje, možda se javi još netko s kakvom pametnom idejom..

15 godina
neaktivan

Bi li se isplatilo dodat nešto keša i kupit Sony DSC-W210G?

16 godina
neaktivan
inžinjer kaže...

ako se mene pita, isplati se. ja ti radim s slr fotoaparatima, tako da su mi kompakti sporedna stvar, ali koliko vidim po specifikacijama sony nije loš, a opet nije ništa ekstra poseban. jer ti kompakti su svi "tu negdje", oni skuplji dakako imaju više opcija (2000-2500 kuna).

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
inžinjer kaže...

ako se mene pita, isplati se. ja ti radim s slr fotoaparatima, tako da su mi kompakti sporedna stvar, ali koliko vidim po specifikacijama sony nije loš, a opet nije ništa ekstra poseban. jer ti kompakti su svi "tu negdje", oni skuplji dakako imaju više opcija (2000-2500 kuna).

Hvala na pomoći, za sada sam sklon kupiti w210. Nisam u situaciju da izdvojim više od navedene svote za digitalni tako da ovi skuplji nisu u igri.

16 godina
neaktivan

nadam se da će biti dobar i da će poslužiti svrsi Osmijeh

15 godina
neaktivan
Digitalac do 700 kn

Ako možeš tu W seriju od Sonyja, uzmi.

Ja sam uzeo w180 prije nekih pola godine i dosta sam zadovoljan. Ali ako nisi prezahtjevan dobar je i taj Kodak.

A što se tiče oglasnika, može se dogoditi da ti digitalac radi dok ga isprobavaš, a da ti krepa nakon par slika kad ga doneseš kući (imam jedan takav, popunjava ladicu).

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice