Zeitgeist

poruka: 256
|
čitano: 56.810
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Zeitgeist

U svakom slučaju vrijedi pogledati.Film se poklapa sa nekim mojim mišljenjima i prije nego sam ga pogledao.

Dio o vjeri je dobar ali ne u cijelosti.Ne sjeda mi dio gdje nabraja sličnosti sa ostalim kulturama.

Ali samo se prisjetite križarskih ratova i pogotovo srednjeg vijeka gdje je Kršćanstvo radilo ama baš

sve suprotno od svoje vijere( spaljivanje viještica anyone).Što se tiče 9/11 i svijetske banke

gledao sam nekoliko dokumentaraca i dosta sam istraživao i tu se potpuno slažem.Dvojku još nisam

gledao ali stavljam ju na download pa ću kad uhvatim vremena.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
17 godina
neaktivan
Zeitgeist

Film apsolutno nije ništa posebno. Već se bavim tim tajnim društvima 6-7 g i film me nije nimalo impresionirao.

http://http://servis-info.blogspot.com/teorijezavjere.blogspot.com/
17 godina
protjeran
Zeitgeist

lol

da su ta društva toliko tajna onda ne bi ni znali za njih jer su TAJNA

9/11 je istina, i to javnost zna

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
17 godina
moderator
Zeitgeist

Statistically... 9/11 Americans won't get this joke.

I'm fat, you're ugly! I can diet.
16 godina
protjeran
Zeitgeist

film vrijedi pogledati, gledao sam oba dijela, tj. povodom mojih roditelja, ali isto tako pogledajte film "secret law of attraction" dobar dokumentarac, morate pogledati, tu vam otkrivaju istinitu tajnu kako dobiti ono sto zelite, ja probao, prije manje od mjesec dobio racunar sa konfom u potpisu :D

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
protjeran
Zeitgeist

aj nam otkrij onda barem jedan mali detaljčić kak dobiti kaj oćeš

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
17 godina
neaktivan
Zeitgeist

čekaj, jesi ga dobio od nekog drugoga svojom snagom uvjeravanja ili si ga samo uspio iskamčiti od roditelja?

16 godina
protjeran
RE: Zeitgeist
doxy kaže...

aj nam otkrij onda barem jedan mali detaljčić kak dobiti kaj oćeš

tesko vam je to objasnit, da bi proveo zivot na normalan nacin u filmu kaze:

prestani misliti na najgore (ostavio si bicikl pored stuba nezavezan i stalno mislis da ce ti ga neko ukrast i na kraju ga naravno: ukrade)
stalno misli na najbolje
kada nesta stvarno ali stvarno zelis univerzum ce dati sve od sebe da ti na neki nacin udovolji (ja zelio silno novu grafu, a dobio racunar) na bilo koji nacin (vrijedi od igle do aviona)

itd... ma bolje vam je pogledati film

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
protjeran
DhulKarnain kaže...

čekaj, jesi ga dobio od nekog drugoga svojom snagom uvjeravanja ili si ga samo uspio iskamčiti od roditelja?

koga pitas, ako mene, zeitgeist sam iskamcio od roditelja, a secret law of attraction ni ja nisam znao dok mi roditelji nisu rekli...
17 godina
protjeran
Bes7 kaže...
DhulKarnain kaže...

koga pitas, ako mene, zeitgeist sam iskamcio od roditelja, a secret law of attraction ni ja nisam znao dok mi roditelji nisu rekli...
 pitao te za komp, a ne za film
16 godina
protjeran
doxy kaže...
Bes7 kaže...
DhulKarnain kaže...

a to, ne, komp je dosao iznenada, kada me tata zovnuo sa parkinga nakon posla da sidjem da mu pomognem nesta ponijeti gore itd... i zahvaljujuci tome, ja sad imam na cemu igrat gta 4
17 godina
Bes7 kaže...
doxy kaže...
Bes7 kaže...
DhulKarnain kaže...

a to, ne, komp je dosao iznenada, kada me tata zovnuo sa parkinga nakon posla da sidjem da mu pomognem nesta ponijeti gore itd... i zahvaljujuci tome, ja sad imam na cemu igrat gta 4
 lol to moram probat!!
naći moram silno misliti na novu grafu i onda će me sutra u sandućiću čekat 4870x2   xD
[url=http://profile.xfire.com/tonko14][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/tonko14.png[/img][/url]
16 godina
protjeran
SPAWNK4MPER ti mama kaže...
Bes7 kaže...
doxy kaže...
Bes7 kaže...
DhulKarnain kaže...

lol to moram probat!!
naći moram silno misliti na novu grafu i onda će me sutra u sandućiću čekat 4870x2   xD
 nije bas tako, nemozes to namjerno itd... to tvoje tijelo vremenom samo cini odnosno mozak ukoliko ti zamisljas kako bi to izgledalo imati (to st ohoces) itd... vi se meni smijte ovako sta vam kazem, ali pogledajte sami pa cete se izvinjavati
17 godina
neaktivan
zoran010 kaže...

Da li je netko pogledao ova dva odlična filma, i što mislite o njima?

Ako niste, svima toplo preporučujem da pogledaju i downloadaju:

ZEITGEIST i također pogledajte još "potresniji" drugi dio ZEITGEIST ADDENDUM.

Ako ne želite downloadati, filmove možete pogledati na ovoj stranici http://www.zeitgeistmovie.com/.

Ovi filmovi promijenit će način na koji gledate na svijet (ozbiljno).

Inače, za informaciju, download linkovi nisu ilegalni, zato jer sami autori ovih dokumentaraca potiču torrente,

"prženje" i sve druge načine dijeljenja. Kad pogledate, prenesite ovo prijateljima, susjedima, poznanicima, rodbini...

Prijevod možete naći OVDJE.

mislim halo!?!?!
kako se to molim te zove nego download kada gledaš film na netu. potrošnja interneta samo može biti veća, ali kod pure downloada možeš spržiti, spremiti bilo kamo, kopirati, ... itd.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
17 godina
neaktivan
Spaz kaže...

U svakom slučaju vrijedi pogledati.Film se poklapa sa nekim mojim mišljenjima i prije nego sam ga pogledao.

Dio o vjeri je dobar ali ne u cijelosti.Ne sjeda mi dio gdje nabraja sličnosti sa ostalim kulturama.

Ali samo se prisjetite križarskih ratova i pogotovo srednjeg vijeka gdje je Kršćanstvo radilo ama baš

sve suprotno od svoje vijere( spaljivanje viještica anyone).Što se tiče 9/11 i svijetske banke

gledao sam nekoliko dokumentaraca i dosta sam istraživao i tu se potpuno slažem.Dvojku još nisam

gledao ali stavljam ju na download pa ću kad uhvatim vremena.

"But those mine enemies, which would not that I should reign over them, bring hither and slay them before me." - Jesus, Luke 19:27

"Thou shalt not suffer a witch to live." Exodus 22:18

"If a man has sex with another man, kill them both." Leviticus 20:13

Suprotno od ... ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 13:39 (vjeko).
17 godina
neaktivan
Zeitgeist

Kao prvo nisam se osvrtao na tekstove iz "Svetog pisma" već na samu bit Kršćanstva.

Si kad čuo za oprost?Bog nas sve voli?Ne ubij?A uostalom Kršćanstvo se ne drži svojih smjernica

ali isto tako niti jedna druga religija??Samo sam htio naznačti kako propovjedaju oprost svojim

neprijateljima a rade nešto posve drugo.

By the way dali je netko pogledao   Religious???

toplo preporučam.

Over and out......

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
17 godina
neaktivan
Zeitgeist

Bit krščanstva proizlazi iz biblije! Ti kažeš da krščanstvo nije onakvo kako ti trebalo biti, a ja ti kažem da zapravo je! Pročitaj bibliju i sve će ti biti jasno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2009 0:30 (vjeko).
17 godina
neaktivan
Zeitgeist

svima kojima su se svidili filmovi nac ce jos slicnog materijala ovde

http://www.galaksija.info/forum/index.php

samo ovde ima puno vise stvari...

sad sta je od toga istina a sta ne to je druga prica......... .

17 godina
protjeran
Zeitgeist

ima te i 3 deo filma ja ga imam pogledo sam ga i smrt :d

govori kako ce izbit 3 sv.rat izmedju nas siromasnih i ovih mamicu im poljubim bogatijih :D

RoBa the ljuti
17 godina
neaktivan
gujarroba kaže...

govori kako ce izbit 3 sv.rat izmedju nas siromasnih i ovih mamicu im poljubim bogatijih :D

daj link?
17 godina
neaktivan

mene ako pitas o religiji kazem sam bog je majmun.u bibliji pise i bog stvori covjeka po slici svojoj,a znamo sve o majmunima i ecvoluciji. a i neke stvari iz biblije mi neidu u glavu

vratit čes se satane
17 godina
neaktivan
Zeitgeist

Ovo stvarno nije u redu što si napisao.....

Jedna stvar je diskutirati o temi a potpuno druga vrijeđati nečija vjerovanja.

Usput biblija je takva knjiga da se može protumačiti na mnogo različitih načina.

Ja osobno više naginjem znanosti i evoluciji ali ne pada mi na pamet napraviti ovako nešto.....

17 godina
neaktivan
ludibena kaže...

mene ako pitas o religiji kazem sam bog je majmun.u bibliji pise i bog stvori covjeka po slici svojoj,a znamo sve o majmunima i ecvoluciji. a i neke stvari iz biblije mi neidu u glavu

Prema takvom razmišljanju je Bog neki jednostanični organizam, jer evolucijski lanac počinje upravo od tih jednostaničnih organizama i od njih smo se razvili. Kad stvori čovjeka, onda je stvorio čovjeka, ne majmuna. Zapavo, jest majmuna jer zapravo spadamo u čovječolike majmune, al nadam se da shvaćaš poantu. 
The cake is a lie! F*ck Master Chief and his assault rifles and rocket launchers. He only needs a F*CKING CROWBAR!
16 godina
protjeran
insomniac_cro kaže...
gujarroba kaže...

daj link?
 ne smije se razgovarati o piratstvu ovdje, izadji sa stranice i odi na torrent stranice pa trazi, GUGLAJ MOMAK!!!!

nemoj trazit ilegalno po forumima gad imas ilegalno na google
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2009 21:55 (Bes7).
16 godina
neaktivan
Bes7 kaže...
insomniac_cro kaže...
gujarroba kaže...

daj link?
 ne smije se razgovarati o piratstvu ovdje, izadji sa stranice i odi na torrent stranice pa trazi, GUGLAJ MOMAK!!!!

zeitgeist je legalan i besplatan, tako da on ne govori o nikakvom piratstvu..:D
16 godina
protjeran
Soky kaže...
Bes7 kaže...
insomniac_cro kaže...
gujarroba kaže...

daj link?

zeitgeist je legalan i besplatan, tako da on ne govori o nikakvom piratstvu..:D
 cisto je piratstvo kad se govori o .torrent-u
16 godina
neaktivan
Zeitgeist

btw jeste gledali fahrenheit 9/11?  ovo sam gledao samo 2, dio i ostao pafff

larva??? ma 'nas ko ti je larva... iks de ________________________ war... war never changes...
17 godina
protjeran
Bes7 kaže...
 cisto je piratstvo kad se govori o .torrent-u
 Are you stupid or something...?

http://www.eveonline.com/download/windows.asp
EVE ONLINE http://www.afk-wrecking.com/ (EVE kanal "ELITC") http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Zeitgeist

U drugom dijelu je jasno prikazana društvena zbilja.

A "Project Venus" je nešto što svi mi već znamo, već smo o tome razmišljali i normalna je stvar da nam se to pored ovog danas čini... normalno.

Čemu raspravljati o nečem tako očitom? Nikad me nisu zanimale teorije zavjere ovo ono... Nikad nisam nijedan sličan film pogledao.

Kad sam gledao snimke tornjeva koji se ruše, samo par sati nakon toga.. znao sam da je lažno, da je fejk da nema tu terorista.

Zeitgeist ne treba shvatiti doslovno, on kao film treba samo potaknuti čovjeka da otvori oči. I velika im je pogreška što na kraju imaju neke upute kako pomoći prelazu u taj bolji sistem... To svak od nas zna kako.

Ne treba mi netko reći da nastojim što manje zagađivati, trošiti, bojkotirati medije, ne ići u vojsku, ne zaduživati se... Pa to sve već znam.

Auto koristim samo kad mi treba, ne trošim više nego mi treba, ne gledam TV niti čitam dnevne novine, već odavno sve info nalazim na internetu, hvala **** jasno mi je da ako odem u vojsku da ću ratovati za nečije interese!

Ovaj slobodan (besplatan) film sam pogledao otvorena uma, na slobodnom (open-source) softwareu, tj OS-u i sve se slaže. Nisu morali puno govoriti.

The Man Who Broke A Dragons Heart...
17 godina

kaj se mene tiče..

najveći problem (trenutno) u svijetu su religije. one obmanjuju i stvaraju krize tam di ih ne bi trebalo biti.

energiju (što čišću - sunčevu npr) treba učiniti što dostupnijom, da je se praktički uzme zdravo za gotovo. tek tada se posvetiti "normalnijim" stvarima, napretku civilizacije itd itd.. to je tak, mišljenje ugrubo.. svaka od ovih gore stavki stvara hrpu problema, podpitanja i podstavki na kojima treba raditi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2009 13:03 (nixass).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice