Hitman

poruka: 22
|
čitano: 3.194
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hitman

Jeste li gledali film Hitman? Film je oličan kao i igrica.

Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
17 godina
neaktivan
Hitman

Pa i nije mi bas nesto posebno....

Igra je bolja

E4600@3,3GHz,8600GTS,2GB DDR2@825MHz
17 godina
neaktivan
Hitman

Igra je bolja a film sam pogledo samo 3 puta

17 godina
Hitman

Meni je film čisto OK.

A tko je razočaran ili očekuje nešto više od ovog žanra ili tematike...Neodlučan

17 godina
Hitman

Pa ono nije loš, gledao sam par puta (doma naravno) ali mislim da je to trebalo drukčije izgledati:

1) Hitman je pro killer (aka hitman) i nije baš osjećajan (znamo po igrama) a u filmu se zaljubljuje u neku rusku prostitutku (nije loša i ja bi je mrknuo al on je ipak Hitman)

2) Zbog toga je pokazao par slabost (ono kad nije ubio inspektora i pomagača na kolodvoru), fora dio mi je bio kad ga nađu rusi u hotelu pa preko balkona upadne dole dečkima u sobu a oni igraju Hitmana

3) Po meni je film trebao biti kao prva igra Hitman - ono početak bi mogao proći (obuka i to) onda priča o Orthmeyeru bi se tu uklopila dok traži svoj identitet i usput izvršava hitove (naravno zaposlen je u "The Agency" a htio bi znati i kako je tamo dospio) i na kraju nakon silnih ubojstava on se vraća u onu ludnicu i pronalazi Orthmeyera i ubije ga (prije je naravno poubijao one klonove br.48-bolji, savršeniji od njega bla bla)

I to bi bio prvi film. Za drugi bi uzeo mix od Hitmana 3 i 4 (2 nisam igrao pa ne znam): )scenarij kao u Hitman: Contracts) on je prvo ranjen i to pa se prisjeća prošlih hitova i kako je koknuno Orthmeyera (ono 10ak minuta iz prvog filma) pa onda malo srede onaj opet genijalni scenarij iz Blood Moneya a film završava onim pokoljem na njegovom "sprovodu" (kao u igri i opet sve organizira Diana). To bi po meni bili pravi hitman filmovi i to bi bilo mrcina ali ni ovo nije bilo loše samo što sam taj film čeko od 4. mj prošle godine

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2008 21:45 (Dwyane Wade).
17 godina
Hitman

nisam pogledo na žalost... ali hoću...

17 godina
neaktivan
Hitman

meni je film predobar kao i igra...    iako je hitmen "bez osjećaja" ipak su morali malo ubaciti sentimentalnosti jer onda film nebi bio zanimljiv...

bobo desmra
17 godina
neaktivan
Hitman

Nije los film, ali bolji mi je recimo Shooter.

17 godina
neaktivan
RE: Hitman
Lord Angel kaže...

nisam pogledo na žalost... ali hoću...

takode 

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan
Malo sam razočaran u vezi filma, ali za igru imam samo pohvale!
17 godina
neaktivan
Hitman

e trebali bi ić za kritičare... ja sam odgledala film i super mi je dak igra izgubi sjaj nakon četvre- pete misije....

17 godina
Hitman

Trebao ga je glumiti Jason Statham :D

17 godina
neaktivan
Originalni_manic kaže...

o daaa... lik je lud heheh

meni ok film hitman.mogao bih ga opet pogledat Cool

Ken leeeee
17 godina
Hitman

jer se zna dali će biti sniman 2 dio??

17 godina
neaktivan
Hitman

Film mi nije ništa posebno. Malo me razočaro, ali iskreno nisam puno ni očekivao od njega.

@Originalni_manic 

IMO trebao ga je glumiti David Bateson (glumac po čijem je izgledu hitman napravljen i koji daje glas u igrama )

@Lord Angel 

Mislim da se ne planira snimiti

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina
Paolo2612 kaže...

@Lord Angel 

šteta, mogo je postat novi serijal ko 007...
17 godina
Hitman

Ma film je ok, svakako bolji od igre- zavrsi za 1.5h!

Ona njegova macka je dobra-ona, bi ne-bi!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, 4GB DDR2 800 Kingmax, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr., Logitech Z-2300, Logitech LX 500
17 godina
neaktivan
Lord Angel kaže...
Paolo2612 kaže...

@Lord Angel 

Ma glavno je da hitmanova picka Bond djevojka u Quantum of Solace (novi 007 film).

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina
Paolo2612 kaže...
Lord Angel kaže...
Paolo2612 kaže...

@Lord Angel 

Ma glavno je da hitmanova picka Bond djevojka u Quantum of Solace (novi 007 film).

poduzetna žena nema šta... :-) 
17 godina
Originalni_manic kaže...

Zanimljivo.
Pa mislim da ne bi bilo lose, iako je, po meni, i Olyphant solidno odradio posao.
A najjaci bi bio Bruce Willis!Osmijeh
17 godina
Hitman

Ma film je neki akcijski prosjek, nista posebno... Ali se nemoze usporediti s igrom kaja je fenomenalna, jednostavno nisam mogao svariti to da brutalni i beskrupulozni ubojica iz igre na filmu postedi inspektora ili se zaljubi....

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2008 15:43 (D3ViL).
17 godina
protjeran
latissimus kaže...

Igra je bolja a film sam pogledo samo 3 puta

SAMO tri puta?  Osmijeh Koliko bi onda tebi bilo puno  Namigiva
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2008 16:27 (Shady).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice