Jeste li gledali film Hitman? Film je oličan kao i igrica.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa i nije mi bas nesto posebno....
Igra je bolja
Igra je bolja a film sam pogledo samo 3 puta
Meni je film čisto OK.
A tko je razočaran ili očekuje nešto više od ovog žanra ili tematike...
Pa ono nije loš, gledao sam par puta (doma naravno) ali mislim da je to trebalo drukčije izgledati:
1) Hitman je pro killer (aka hitman) i nije baš osjećajan (znamo po igrama) a u filmu se zaljubljuje u neku rusku prostitutku (nije loša i ja bi je mrknuo al on je ipak Hitman)
2) Zbog toga je pokazao par slabost (ono kad nije ubio inspektora i pomagača na kolodvoru), fora dio mi je bio kad ga nađu rusi u hotelu pa preko balkona upadne dole dečkima u sobu a oni igraju Hitmana
3) Po meni je film trebao biti kao prva igra Hitman - ono početak bi mogao proći (obuka i to) onda priča o Orthmeyeru bi se tu uklopila dok traži svoj identitet i usput izvršava hitove (naravno zaposlen je u "The Agency" a htio bi znati i kako je tamo dospio) i na kraju nakon silnih ubojstava on se vraća u onu ludnicu i pronalazi Orthmeyera i ubije ga (prije je naravno poubijao one klonove br.48-bolji, savršeniji od njega bla bla)
I to bi bio prvi film. Za drugi bi uzeo mix od Hitmana 3 i 4 (2 nisam igrao pa ne znam): )scenarij kao u Hitman: Contracts) on je prvo ranjen i to pa se prisjeća prošlih hitova i kako je koknuno Orthmeyera (ono 10ak minuta iz prvog filma) pa onda malo srede onaj opet genijalni scenarij iz Blood Moneya a film završava onim pokoljem na njegovom "sprovodu" (kao u igri i opet sve organizira Diana). To bi po meni bili pravi hitman filmovi i to bi bilo mrcina ali ni ovo nije bilo loše samo što sam taj film čeko od 4. mj prošle godine
nisam pogledo na žalost... ali hoću...
meni je film predobar kao i igra... iako je hitmen "bez osjećaja" ipak su morali malo ubaciti sentimentalnosti jer onda film nebi bio zanimljiv...
Nije los film, ali bolji mi je recimo Shooter.
nisam pogledo na žalost... ali hoću...
e trebali bi ić za kritičare... ja sam odgledala film i super mi je dak igra izgubi sjaj nakon četvre- pete misije....
Trebao ga je glumiti Jason Statham :D

jer se zna dali će biti sniman 2 dio??
Film mi nije ništa posebno. Malo me razočaro, ali iskreno nisam puno ni očekivao od njega.
@Originalni_manic
IMO trebao ga je glumiti David Bateson (glumac po čijem je izgledu hitman napravljen i koji daje glas u igrama )
@Lord Angel
Mislim da se ne planira snimiti
stand one bit of competition
@Lord Angel
Ma film je ok, svakako bolji od igre- zavrsi za 1.5h!
Ona njegova macka je dobra-ona, bi ne-bi!
@Lord Angel
stand one bit of competition
@Lord Angel

Ma film je neki akcijski prosjek, nista posebno... Ali se nemoze usporediti s igrom kaja je fenomenalna, jednostavno nisam mogao svariti to da brutalni i beskrupulozni ubojica iz igre na filmu postedi inspektora ili se zaljubi....
Igra je bolja a film sam pogledo samo 3 puta
Koliko bi onda tebi bilo puno