Anime izdvojena tema

poruka: 4.021
|
čitano: 1.172.182
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Anime

.

16 godina
neaktivan
Anime
http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
16 godina
neaktivan
Re: Anime

No fucking way?!?! Najbolja manga koju sa citao u zivotu je One-Punch Man!!! Ovo mora biti legendarno!

17 godina
Anime

Najava proljetne sezone

Prilično velika ponuda, ali mene osobno od ovog samo zanima Arslan Senki.

15 godina
protjeran
Alex Mercer kaže...

Najava proljetne sezone

Nadam se da će Code Geass biti dostojan nasljednik.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 22:47 (NiramX).
16 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...

Najava proljetne sezone

Ako ce radnja vjerno sljedit mangu onda ce to biti anime sezone...iako Ninja Slayer je jako blizu za tu titulu, bar prema najavama.

13 godina
protjeran
Anime

Ima neki kvalitetan anime a da nema više od 40 epizoda?Death note sam odgledao

15 godina
neaktivan
Anime

No Game No Life, Parasyte, Accel World, Attack on Titan, Blood Lad, Devil May Cry, Ergo Proxy, Heroic Age, Karas....

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 19:47 (nex987).
16 godina
protjeran
Anime

Zankyo no terror velika preporuka.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
17 godina
windforce kaže...

Ima neki kvalitetan anime a da nema više od 40 epizoda?Death note sam odgledao

JoJo, TTGL, Steins Gate, Kaiji, Berserk, Fate Zero, Gankutsuou, Hellsing, NHK, Parasyte, Uchuu Senkan Yamato, GITS: SAC 

Iznad sam nabrojao klasika za koje većina smatra da su vrijedni gledanja, a ja bih tu još dodao Usagi Drop, Aoi Bungaku i Kino no Tabi.

15 godina
neaktivan
Anime

Gledam listu za proljetnu sezoni i nista mi ne vristi "TO JE TO!", ali vidim par animea koji bi izgledaju kao da bi mogli biti dobri, mislim da cu vecini dat bar 1 ep chance da me zainteresiraju :)

Malo nadoknadujem neke zaostatke pa trenutno gledam Kara no Kyoukai, odlican supernatural thriller.

Posto ga je radio unfotable animacija je vrhunska.

Ima samo 7 ep, ali svaka traje skoro sat vremena pa se ima sta gledat, toplo preporucam.

Takoder sam bas ovaj vikend zavrsia Sakurasou no Pet na Kanojo, jedan od, ako ne i najbolji romcom koji sam gleda u zadnje vrijeme.

Ima nekih manjih problema i kliseja, te mislim da je romance part mogao biti nesto bolje odraden (da su se fokusirali na odnos izmedu Mashiro i Sorate, Aoyama je bila skroz nepotrebna "komplikacija", nju su mogli razvijat na drugi nacin)

Ali sami likovi (Mashiro <3), prica i art su za 10 (art je OMFGSOGUUUUDD!!!), definitivna preporuka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 0:13 (Ashelor).
17 godina
neaktivan
Anime

treba mi preporuka sa stranice gdje mogu gledat anime xD na torrentima bas i nisam imo srece xD do sad sam gledo na animetoon ali evo upravo su je ugasili xD

17 godina
Imsovcanin kaže...

treba mi preporuka sa stranice gdje mogu gledat anime xD na torrentima bas i nisam imo srece xD do sad sam gledo na animetoon ali evo upravo su je ugasili xD

Ja tu gledam: http://kissanime.com/

15 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

Ova stranica ima dosta anima u više kvaliteta.

http://horriblesubs.info/

EUW :WashingPython DC
15 godina
neaktivan
Anime

Gleda itko Nanatsu no Taizai ?

Jucer slucajno naletim na njega, gledam artstyle podsjeca me na stare anime iz 90ih, ali kvaliteta animacije i efekata je definitivno AAA 2014/2015.

Skinem par epizoda i mogu rec da sam jako ugodno iznenaden.

Proper no bullshit shounen anime, makljaza, krv, overpowered over 9000 likovi  itd. 

Izgleda odlicno za mozak na pasu, bas se veselim veceras doma doc s posla i pogledat jos koju epizodu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 20:20 (Ashelor).
15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Gleda itko Nantsu no Taizai ?

Jucer slucajno naletim na njega, gledam artstyle podsjeca me na stare anime iz 90ih, ali kvaliteta animacije i efekata je definitivno AAA 2014/2015.

Skinem par epizoda i mogu rec da sam jako ugodno iznenaden.

Proper no bullshit shounen anime, makljaza, krv, overpowered over 9000 likovi  itd. 

Izgleda odlicno za mozak na pasu, bas se veselim veceras doma doc s posla i pogledat jos koju epizodu.

oooooo kako sam ovo fulao, hvala odlično izgleda, skidam

17 godina
neaktivan
Anime

moze neka preporuka sta gledati poslje naruta? 

16 godina
protjeran
Imsovcanin kaže...

bleach, dragon ball

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
17 godina
Imsovcanin kaže...

Sve, iz razloga što je sve bolje od Naruta 

17 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...
Imsovcanin kaže...

pa sad nisam bas osoba koja se puno razumije u ovaj zanr kad jedino sto sam gledo je DB i sad naruto, ali mislim da postoji dobar razlog zbog kojeg ljudi koji ne prate anime znaju za db i naruta :D tako da cisto sumnjam da je sve bolje od naruta ;) 

16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...
Alex Mercer kaže...
Imsovcanin kaže...

pa sad nisam bas osoba koja se puno razumije u ovaj zanr kad jedino sto sam gledo je DB i sad naruto, ali mislim da postoji dobar razlog zbog kojeg ljudi koji ne prate anime znaju za db i naruta :D tako da cisto sumnjam da je sve bolje od naruta ;) 

Imho,razlog je taj što su oni savršeni kao "entry level" animei.Još k tome su doslovno krava za muzenje novaca.
Nešto ako što večina ljudi počne sa Call of duty-jem i fifom prije nego im gaming postane glavna stvar,ili kao što većina ljudi probaju marihuanu a onda ili prestanu ili krenu na žešće droge.Ili se prvo počne sa pivom a tek onda se okuse žestice.
Ajde nešto što bih preporučio je Fullmetal alchemist i Fullmetal alchemist:Brotherhood.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2015 14:23 (g12356).
15 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

ako voliš maratonce kao Naruto, One Piece je meni odličan iako su prve epizode izašle u devedesetima pa su lošije kvalitete.

Nešto kraće Attack on Titan, Sword Art Online, No game No Life... i vaj noviji anime što je kolega gore predložio nije loš

15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
Imsovcanin kaže...

bleach, dragon ball

bleach slobodno preskoci ili ostavi za poslije

Hunter x Hunter  

battlelog:kickass_HR myanimelist:http://myanimelist.net/profile/waddapppp
15 godina
neaktivan

El iko gledal ove ostale Code Geass-e osim R1 i R2?

Zanima me jesu li vrijedni gledanja i dali su na istoj razini ko i gore spomenuto.

17 godina
Tkalle kaže...

El iko gledal ove ostale Code Geass-e osim R1 i R2?

Zanima me jesu li vrijedni gledanja i dali su na istoj razini ko i gore spomenuto.

Kratko i jasno: ne

15 godina
neaktivan

Zna neko neki dobar torent od GTO-a(Great Teacher Onizuka)?

17 godina
neaktivan
Anime

link-mi moze netko reci iz kojeg je anime ovaj lik, ako neko zna bio bi mu zahvalan

14 godina
neaktivan
mArKo17 kaže...

link-mi moze netko reci iz kojeg je anime ovaj lik, ako neko zna bio bi mu zahvalan

lik je sinbad anime magi. ;)

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

bakabt 

battlelog:kickass_HR myanimelist:http://myanimelist.net/profile/waddapppp
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 2:09 (kurt).
15 godina
neaktivan
kurt kaže...
Tkalle kaže...

bakabt 

Može link?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice