- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.animenewsnetwork.com.au/news/2015-03-07/one-punch-man-manga-gets-tv-anime/.85713
HOLY SHIT YES
No fucking way?!?! Najbolja manga koju sa citao u zivotu je One-Punch Man!!! Ovo mora biti legendarno!
Nadam se da će Code Geass biti dostojan nasljednik.
Ako ce radnja vjerno sljedit mangu onda ce to biti anime sezone...iako Ninja Slayer je jako blizu za tu titulu, bar prema najavama.
Ima neki kvalitetan anime a da nema više od 40 epizoda?Death note sam odgledao
No Game No Life, Parasyte, Accel World, Attack on Titan, Blood Lad, Devil May Cry, Ergo Proxy, Heroic Age, Karas....
Zankyo no terror velika preporuka.
Ima neki kvalitetan anime a da nema više od 40 epizoda?Death note sam odgledao
JoJo, TTGL, Steins Gate, Kaiji, Berserk, Fate Zero, Gankutsuou, Hellsing, NHK, Parasyte, Uchuu Senkan Yamato, GITS: SAC
Iznad sam nabrojao klasika za koje većina smatra da su vrijedni gledanja, a ja bih tu još dodao Usagi Drop, Aoi Bungaku i Kino no Tabi.
Gledam listu za proljetnu sezoni i nista mi ne vristi "TO JE TO!", ali vidim par animea koji bi izgledaju kao da bi mogli biti dobri, mislim da cu vecini dat bar 1 ep chance da me zainteresiraju :)
Malo nadoknadujem neke zaostatke pa trenutno gledam Kara no Kyoukai, odlican supernatural thriller.
Posto ga je radio unfotable animacija je vrhunska.
Ima samo 7 ep, ali svaka traje skoro sat vremena pa se ima sta gledat, toplo preporucam.
Takoder sam bas ovaj vikend zavrsia Sakurasou no Pet na Kanojo, jedan od, ako ne i najbolji romcom koji sam gleda u zadnje vrijeme.
Ima nekih manjih problema i kliseja, te mislim da je romance part mogao biti nesto bolje odraden (da su se fokusirali na odnos izmedu Mashiro i Sorate, Aoyama je bila skroz nepotrebna "komplikacija", nju su mogli razvijat na drugi nacin)
Ali sami likovi (Mashiro <3), prica i art su za 10 (art je OMFGSOGUUUUDD!!!), definitivna preporuka.
treba mi preporuka sa stranice gdje mogu gledat anime xD na torrentima bas i nisam imo srece xD do sad sam gledo na animetoon ali evo upravo su je ugasili xD
treba mi preporuka sa stranice gdje mogu gledat anime xD na torrentima bas i nisam imo srece xD do sad sam gledo na animetoon ali evo upravo su je ugasili xD
Ja tu gledam: http://kissanime.com/
Ova stranica ima dosta anima u više kvaliteta.
Gleda itko Nanatsu no Taizai ?
Jucer slucajno naletim na njega, gledam artstyle podsjeca me na stare anime iz 90ih, ali kvaliteta animacije i efekata je definitivno AAA 2014/2015.
Skinem par epizoda i mogu rec da sam jako ugodno iznenaden.
Proper no bullshit shounen anime, makljaza, krv, overpowered over 9000 likovi
itd. 
Izgleda odlicno za mozak na pasu, bas se veselim veceras doma doc s posla i pogledat jos koju epizodu.
Gleda itko Nantsu no Taizai ?
Jucer slucajno naletim na njega, gledam artstyle podsjeca me na stare anime iz 90ih, ali kvaliteta animacije i efekata je definitivno AAA 2014/2015.
Skinem par epizoda i mogu rec da sam jako ugodno iznenaden.
Proper no bullshit shounen anime, makljaza, krv, overpowered over 9000 likovi
itd. 
Izgleda odlicno za mozak na pasu, bas se veselim veceras doma doc s posla i pogledat jos koju epizodu.
oooooo kako sam ovo fulao, hvala odlično izgleda, skidam
moze neka preporuka sta gledati poslje naruta?
bleach, dragon ball
Sve, iz razloga što je sve bolje od Naruta 
pa sad nisam bas osoba koja se puno razumije u ovaj zanr kad jedino sto sam gledo je DB i sad naruto, ali mislim da postoji dobar razlog zbog kojeg ljudi koji ne prate anime znaju za db i naruta :D tako da cisto sumnjam da je sve bolje od naruta ;)
pa sad nisam bas osoba koja se puno razumije u ovaj zanr kad jedino sto sam gledo je DB i sad naruto, ali mislim da postoji dobar razlog zbog kojeg ljudi koji ne prate anime znaju za db i naruta :D tako da cisto sumnjam da je sve bolje od naruta ;)
Imho,razlog je taj što su oni savršeni kao "entry level" animei.Još k tome su doslovno krava za muzenje novaca.
Nešto ako što večina ljudi počne sa Call of duty-jem i fifom prije nego im gaming postane glavna stvar,ili kao što većina ljudi probaju marihuanu a onda ili prestanu ili krenu na žešće droge.Ili se prvo počne sa pivom a tek onda se okuse žestice.
Ajde nešto što bih preporučio je Fullmetal alchemist i Fullmetal alchemist:Brotherhood.
ako voliš maratonce kao Naruto, One Piece je meni odličan iako su prve epizode izašle u devedesetima pa su lošije kvalitete.
Nešto kraće Attack on Titan, Sword Art Online, No game No Life... i vaj noviji anime što je kolega gore predložio nije loš
bleach, dragon ball
bleach slobodno preskoci ili ostavi za poslije
El iko gledal ove ostale Code Geass-e osim R1 i R2?
Zanima me jesu li vrijedni gledanja i dali su na istoj razini ko i gore spomenuto.
El iko gledal ove ostale Code Geass-e osim R1 i R2?
Zanima me jesu li vrijedni gledanja i dali su na istoj razini ko i gore spomenuto.
Kratko i jasno: ne
Zna neko neki dobar torent od GTO-a(Great Teacher Onizuka)?
link-mi moze netko reci iz kojeg je anime ovaj lik, ako neko zna bio bi mu zahvalan
lik je sinbad anime magi. ;)
A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
bakabt
bakabt
Može link?