Naime zanime me koji je bolje Logitech mx-518 ili Sharkoon Fireglider.Znam da je Logitech hvalitetniji.No sharkon ima laserski senzor 3600 dpi,a logi optički 1800 dpi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Itko?
mah, taj dpi ti je samo marketinški trik, povecas malo brzinu misa u windowsu, i dobijes isto.. meni je logitech bolji :)
Znaci Logitech je boji.
bolji
Sharkon je meni bolji jer za 200 kn, miš se stvarno isplati kupit, odličan je.
uzmi logitecha
ako hoces jeftino i dobro proc - fireglider
ako hoces cjenovno dobro i jako dobro proc - logi
Bolje da uzme fireglider jer same pohvale o njemu , jeftin, odlična preciznost, laserski je , dobar za igre. Šta će ti više
http://www.protis.hr/products/details/mis-logitech-rtl-mx518-gaming-optical-mouse/3910
Sada neznam mozda cu onda uzet i Sharkona sam neznam kolko kosta da mi posalju preko poste u linksu i neznam kak da im uplatim.I moze mi neko rec jel je kvalitetan Sharkon
Moja preporuka ti je da sacekas da izadje G400-nasljednik MX518!
Cijena ce mu biti oko 50 eura(malo skuplji od MX518) a ima laser senzor i 3600 DPI ako ti je to toliko bitno, i da, ljepsi je tj.sav je tamno sivi!
Imam Sharkoona i stvarno je super miš. Mislim da ti je bolje uzet Sharkoona zbog više DPI ili da sačekaš Logitech G400.
pon 1.11.2010.
Možda je pet miševa dosad promijenio...
Ja imam deathadder, i mslm da ima 3500 ili 3600 dpi, no ja igram sa 1800 jer mi je presmijesno sa onolikom brzinom.Vise mi je do dizajna jer mi savrseno lezi u ruci.
Tako da ti dpi-ovi nista zapravo ne znace,kao sto je neko rekao,samo povecas brzinu.
Ja imam deathadder, i mslm da ima 3500 ili 3600 dpi, no ja igram sa 1800 jer mi je presmijesno sa onolikom brzinom.Vise mi je do dizajna jer mi savrseno lezi u ruci.
Tako da ti dpi-ovi nista zapravo ne znace,kao sto je neko rekao,samo povecas brzinu.
2 u 1. Padobranac i Plug'n'play player
Hah padobranac? Wtf?
Pa da ne trebas drivere,samo ga ustekas i deres do jutra ;)
Hah padobranac? Wtf?
Pa da ne trebas drivere,samo ga ustekas i deres do jutra ;)
Govorim za DPI. Smisao gamerskog misa je drzati ga na (naj)vecoj DPI postavki, a zauzvrat se smanji mouse sensitivity u windowsima da dobijes zeljenu razinu.
Govorim za DPI. Smisao gamerskog misa je drzati ga na (naj)vecoj DPI postavki, a zauzvrat se smanji mouse sensitivity u windowsima da dobijes zeljenu razinu.
Da se ne ponavljam