I ja bih molio jednu ako netko ima.
Zahvaljujem!
EDIT: Dobio. Hvala!
I ja bih molio jednu ako netko ima.
Zahvaljujem!
EDIT: Dobio. Hvala!
Može i meni ako neko ima viška.Hvala.
Treba još kome? Da se otarasim ove 3.
pls jedna
Ima neko pozivnicu viška?
Jel moze i meni jedna ako nije problem. Hvala
Jel moze i meni jedna ako nije problem. Hvala
E ne može, baš ću ja slat' nekome za kog znam da neće biti aktivan na forumu, ma neće ni posta napisati u narednih 24 mjeseca.
Kak su to meni samo 2 broja digitalna ?
molio bi jednu pozivnicu :)
Kak su to meni samo 2 broja digitalna ?
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/digitalna-arhiva-buga-online/80508.aspx
I tata bi sine
Kad si fino svi podijelite pozivnice, onda će društvo bez pozivnica/pristupa digitalnoj arhivi biti VIP.. em će ih biti malo, em VIP-ovci kao pravi BUG-ovci imaju sve do jednog broja uprženo u mozak.. kakvo pretraživanje online!?.. so yesterday.. ;)
Ako može i meni jedna pozivnica, hvala.
Kad si fino svi podijelite pozivnice, onda će društvo bez pozivnica/pristupa digitalnoj arhivi biti VIP.. em će ih biti malo, em VIP-ovci kao pravi BUG-ovci imaju sve do jednog broja uprženo u mozak.. kakvo pretraživanje online!?.. so yesterday.. ;)
Wait, what?
Ako može i meni jedna pozivnica, hvala.
Odsad postoji novo pravilo za dijeljenje pozivnica, moraš biti korisnik foruma više od mjesec dana.
Imam 3 pozivnice (hvala Razer_Copperhead), šaljem najbržima na PP..
Ako moze i meni jedna, bio bih vrlo zahvalan.
Tko ima nek pošalje, zahvaljujem kasnije.
Evo molio bih ako može pozivnica za mene. Unaprijed se zahvaljujem
Pa hajde ako nekome nije mrsko da se i ja digitaliziram.
Unaprijed se zahvaljujem dobroj duši.
imam 3 komada, tko treba neka senda pp jer nepratim temu
Hvala kolegi forumašu Marinu za pozivnicu:)
Njegovom dobrotom imam i ja 3 komada za podjeliti,pa ako tko želi nek se javi na PP:)
Edit:
Ispričavam se svima,mislio sam da je dovoljno kliknuti na profil da bi se pozivnica podjelila.
Vi ste dobili od drugih forumaša....Moje duboke isprike i njima i Vama.
Ostale su još 2 pozivnice,pa nek se jave forumaši koji bi ih htjeli da to podjelim s njima,hvala:)
Tko hoće pozivnicu neka me kontaktira na pp!!!!
EDIT:Sve sam podijelio!!!
Kome treba pozivnica neka me cimne na pp.....
po mogućnosti i meni jedna...iako sam novi član, čitam bug već 50 brojeva i mislim da bi trebali staviti mogućnost svim pretplatnicima sa korisničkim računom....
Posaljite PM kome treba pozivnica.
Tko ce neka rece voce
voce? :)