Xenon 6000K ili 8000K

poruka: 8
|
čitano: 6.796
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Xenon 6000K ili 8000K

poz dali mi je bolje na auto staviti 6000k ili 8000k xenon svijetla dali neko ima iskustva sa tim

17 godina
Re: Xenon 6000K ili 8000K

6000 K je bliže "običnom" bijelom svjetlu, 8000 K je više plavičasto, pa koje ti se više sviđa... pogledaj jednu i drugu boju pa odluči.

KaeR
14 godina
neaktivan

mene najvise interesuje sto se tice vidljivosti koje mi je bolje dali ima razike

17 godina
mirkossam kaže...

mene najvise interesuje sto se tice vidljivosti koje mi je bolje dali ima razike

Ako hoces bolju vidljivost odi na 4.3K ili 6K kelvina. Sa ovim plavicastim svjetlima mos imat problema na tehnickom. Ja imam ksenone od 4.3K, sa njima je vidljivost puno veca nego sa halogenim svjetlima.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
14 godina
neaktivan

ok po ovome sada odbacujem 8000K reci mi da sebi uzimas koju bi izabrao 4.3 ili 6.0 kelvina

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Sa ovim plavicastim svjetlima mos imat problema na tehnickom.

Točno tako, možeš imat problema. Ja nisam imao kad sam vozio svoj auto, ali kad sam vozio sestrin na tehnički bilo je drž-ne daj (bog fala da se sve da "podmazat" da prođe). kasnije ih je zamjenila za 6k i nije više bilo problema. Ja sam još na 8k i mogu ti reći da nisam baš zadovoljan, nije baš plavičasto nego žešče vuče na plavu, najbolje se to vidi dok voziš kad pada snijeg. Ali uskoro ću i ja na 6k. Tak da, moj savjet 6k

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
17 godina
Xenon 6000K ili 8000K

4.3 su ti bijelo zuta

6k su ti bijelo plava.

Dakle i jedna i druga su bijela, samo lagano bacaju na plavo/zuto (dakle vise kelvina = hladnija boja).

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
17 godina
Xenon 6000K ili 8000K

Preporucujem 4300K, bijelo ko dan.

Truth in engineering.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice