Opel Corsa 2007. procjena popravka zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.603
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Opel Corsa 2007. procjena popravka

Pozdrav, unaprijed se ispričavam ako sam promašio temu.

Neki dan sam imao malu nezgodu, pa ću vam probati dočarati situaciju, a vas molim ukoliko se razumijete i/ili ima majstora među vama da mi okvirno kažu i procjene situaciju i cijenu popravka.

Skretao sam u naselju blago ulijevo, no zbog skliskog kolnika auto je otišao jednostavno ravno i malo sam udario desnim krajem o zaštitnu ogradu preko puta. Brzina nije bila velika, 40kmh maksimalno. Vrata od suvozača se nisu mogla otvoriti, tj. mogla su ali je plastika izgleda ona od naprijed iznad prednjeg desnog kotača malo pogurana pa vrata nisu mogla imati puni hod. Ne razumijem se previše u te stručne nazive pojedinih dijelova, pa molim za razumijevanje.

Bio sam kod majstora i rekao je da mora naručiti neke nove dijelove, i da će popravak koštati poprilično novaca. Molim Vas ako ima netko da je imao sličnu situaciju ili je upućen u cijene, da mi okvirno kaže koliko to može otprilike koštati. Ne sad u kunu, ali da li je to 2, 5 ili 10 tisuća kn(ili već koliko).

Nisam uslikao pa ću probati dočarati slikama. Prva slika prikazuje zavoj i kako se situacija odvila, a druga ono što sam zapazio da je bilo oštećeno(više izgrebano nego polupano).

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 18:25 (DeeKay).
16 godina
moderator
Re: Opel Corsa 2007. procjena popravka

Hajde ti to slikaj pa ti onda kažem otprilike.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
neaktivan

Bez fotke je teško reći. Na prvu bih rekao da ispod 3000kn neće biti. Računaj da će ti samo za lakiranje pojedinog elementa uzeti minimalno 500kn, a i više ako se radi o metallic boji, vjerojatno sam i malo rekao.

Ali daj fotku da budemo precizniji.

15 godina
odjavljen
Opel Corsa 2007. procjena popravka

Po meni oko 2000 do 3000 kn. Ako je više, je previše.

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
Ma joj baš mi je žao što nisam uspio uslikati, jer sam odmah otišao kod majstora i ostao je auto kod njega, tako da od slike ništa...Hvala svakako, potražim na netu pa ako bude šta slično, stavim...
14 godina
Hvala svima, može lock ili delete
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice