Kupnja terenca - prijedlog ! zaključana tema

poruka: 98
|
čitano: 21.089
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Kupnja terenca - prijedlog !
overhaul kaže...

To je isto istina. Htio sam reci da je i 80kw previše snage za lošeg i neiskusnog vozača, a bome previše je i 40kw za takvog. No nekako su pokušali na birokratski način ograničiti fatatlnost nesreca. Samo opet ponavljam, glomazan, težak i snažan suv dati djecaku na upravljlanje kao prvo vozilo je loša ideja. Ma kako me sad djeca na threadu mrzila. Glede auta, Neznam možda ima koji Citroen ds4, Hyundai ix35, ali rekoh bolje da si tata sam odabere auto, a autor teme Za 1000€ uzme svoj osobni za stjecanje nužne prakse.

Da ali nekim idiotima je svejedno, i oni ce napravit sranje i sa autom od 300ks i sa autom od 100ks, tako da po meni ovo ogranicenje nije bas neko smisleno.

EDIT- nije namjenjeno autoru teme

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 9:51 (mate960).
14 godina
ma nek autor teme uzme sta se njemu i starom svidja i da bude kvalitetno
AMD u <3 Intel u 8===3
13 godina
protjeran
Kupnja terenca - prijedlog !

dakle, i to smo riješili

kupujemo škodu oktaviu disel {#}

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
15 godina
odjavljen

Stvarno ne razumijem autora.

Kaže da se njegov tata razumije u aute, ali zato njegov sin mora na informatičkom forumu, na kom je većina pubertetlija koje nisu sjele u auto, tražiti savjete.

Zbilja zanimljivo... {#}

17 godina

.. ma valjda da se gušta. I tako je ovo više chat nego neš pametnog.

Nema nikakve šanse da bi se poklopili ukusi svih forumaša, dečka i njegovog tate.

16 godina
neaktivan

Meni je čudno da otac da svom dijetetu od 18 godina da bira auto koji će on vozit i platit... Pa šta nije logično ako je to njegov auto i on s njim pravi 90% kilometara da si on sam bira auto?

Još ovo: nego sta ce moj stari onda zbog mene vozit takav auto ? :S  Stari mora vozit auto kakv ti hoćeš, da ti moš curom otić na cugu {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 23:15 (cuspajz).
14 godina
neaktivan

Joj hebote ovdje na ovom forumu da otvoris temu o tome kakve carape nosis , ce te neko napast da kako mozes nosit niske carape s uzorcima snoopya {#}

Ajde lock, ne moze se ovdje normalno pricat bez flejma .. zahvaljujem se doprinosima .. inace sutra idemo do autokuca uzivo progledat par modela sto su nam zapeli za oko .. 

Dalje je moja stvar jer ocito ovdje normalno ne mozes pricat, ponavljam po 10x :) LP

14 godina

Najgljuplji zakon koji postoji u Hrvatskoj je taj za 90 kW, ali nema veze.

Recimo, u zakonu stoji "osobno vozilo", a ja imam Toyotu Hiluxa 2.5 D4D 90 kW i po zakonu bih ga smio voziti, jer nije osobni automobil, nego pick-up, terenac {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice