Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.392
|
čitano: 17.135.133
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Auti - ultimativna tema

Nase autoceste bez problema podnose 150kmh. Veci problem su mamlazi koji zaobilaze kamion sa 110kmh, a niti stisnu gas da bar brze prestignu nego paze na kap goriva, pola njima je bocni retrovizor strani pojam pa ti izlete prestizati 30m ispred tebe.

17 godina
Auti - ultimativna tema

Danas sam prvi put vidio svog novog Bigstera uživo! 

Preuzimanje, nadam se, sljedeći tjedan.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
14 godina
Re: Auti - ultimativna tema
ivanzu kaže...

Nase autoceste bez problema podnose 150kmh. Veci problem su mamlazi koji zaobilaze kamion sa 110kmh, a niti stisnu gas da bar brze prestignu nego paze na kap goriva, pola njima je bocni retrovizor strani pojam pa ti izlete prestizati 30m ispred tebe.

Treba svugdje staviti limit 130/150, osim prije / malo poslije tunela. I di su veća spajanja ko dalmacija/kvarner isto spustiti na realno. A ne čovječe božji većinu autoceste 100/70/90 rijetko gdje 130 ri-zgb. Užas.

A prestizanje kamiona i slične gluposti. I di jedan/drugog prestižu, to isključivo di su 3 trake,  baš zabraniti igdje drugdje osim di su 3 trake. Znam da im tih 10km/h puno znači, ali rade kaos u prometu s svojim prestizanjima

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
12 godina
ramzocro-HCR kaže...
ivanzu kaže...

Treba svugdje staviti limit 130/150, osim prije / malo poslije tunela. I di su veća spajanja ko dalmacija/kvarner isto spustiti na realno. A ne čovječe božji većinu autoceste 100/70/90 rijetko gdje 130 ri-zgb. Užas.

A prestizanje kamiona i slične gluposti. I di jedan/drugog prestižu, to isključivo di su 3 trake,  baš zabraniti igdje drugdje osim di su 3 trake. Znam da im tih 10km/h puno znači, ali rade kaos u prometu s svojim prestizanjima

To je ruske stavljao znakove 

14 godina
Auti - ultimativna tema

Malo sam se igrao za vikend. Složio natrag auspuh neki inox što sam dobio uz auto. 3" od turbine skroz do iza...

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
13 godina
Auti - ultimativna tema

Ta Astra mislim da ima opoziv za zračne jastuke.

16 godina
pukycro kaže...

Imam Astru 1.4 Turbo iz 2017. godine, po detaljima opoziva mogla je biti zahvacena (mislim ide do 2019. godine).

Otisao sam na onu stranicu gdje po VIN-u mozes provjeriti i srecom za moju pise da nije zahvacena problemom 

Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
14 godina
pukycro kaže...

Iduće godine je moja. Nekidan je supruga odradila na svojoj opoziv.

15 godina
Auti - ultimativna tema

evo posto moderatori brisu sve i svasta

ja ne znam zasto bi brisao svoje videe, to je period zivota. da li vi brisete slike iz djetinjstva koje su vam vasi cuvali, a oni stariji ako znaju sta je radosnica, onda da li ste nju spalili kad ste odrasli?

dogadaji puuuno promjene covjeka, tako i trenutak kad mi se otvorio motor u cupri na stazi, promjenio me zauvijek...

sve iduce aute nisam gazio, cuvao maksimalno i vidi vraga, nikakvih sranja s njima, a pogotovo sad s meganom...toci vozi, a svi mi srali visoka snaga, malo kubika, automatik, puno km...eto...

ako se ikad budem pozelio gazenja, uzet cu si neko sranje malo starije sa cim manje struje i uredivat pomalo i na nordschleife...do tad cu iznajmljivati od RSR i slicnih...megana necu voziti po stazi

na cesti vozim uredno, nitko mi ne trubi, mozda jer nisam u divljastvu od hrvatske, pa onda SVI voze tako...stignem isto kao netko tko divlja, samo malo kasnije i nebitno je...

a vi mi samo divljarite, pa se cudite kad nesto ode na autu ili kad stigne cestitka...eto meni svi ovdje govore e njemacka policija ti je stroga, placat ces kazni masu...eto jos nisam dobio ni jednu...

14 godina
Auti - ultimativna tema

Još jedan "kod nas u njemačka"... Divljao si jer si bio idiot, ne zato jer si bio u "divljačkoj Hrvatskoj". ovdje svi imalo stariji u temi znaju tvoje postove, aute i vozačku i osobnu kulturu.

Nikad neću zaboravit scenu na Trsatu ispod kampusa tamo negdje 2016-2017., proljetna večer oko 9-10, idemo u kino i neki đikan u crvenom leonu sa trkaćom školjkom na vozačevom mjestu skoro pokosio studente koji su izlazili iz dvojke od autotroleja. 

Prvo ubrzavanje po Krautzekovoj, inače jednosmjerna i redovito zgužvana i prometna ulica, pa mrtvo kočenje pred zebru i bus stajalište, uz psovanje iz auta. Kolko je moglo bit takvih leona u Ri? 

Je8o te pas, mene ko grom pogodi dok sam tu scenu gledao, pa to onaj lik sa foruma, a sad ga vidim uživo kako umalo pobio mlađariju, a po forumu kenja o veličini felgi, kako su dizeli zakurac, samo vožnja po trkaćim stazama, "svi ostali su zakurac, samo ja u pravu" stil vođenja rasprave.

Nek si ti živ i najvažnije, neka tebe u Njemačka 

15 godina
Auti - ultimativna tema

izvini, ja nisam imao crvenog leona sa trkacom skoljkom, vec sam ti rekao prije

bilo je tih leona bas crvenih u ri i blizoj okolici 2-3 kad sam ja imao svojeg

tako da ne brkaj

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice