Šta je "stručnjače" ostao si bez teksta pa lupaš TD, samo naprid udri još koji meni to ne smeta sto mu mineralnih sintetika HAHAHA.
Reko sam vam lijepo da je to bolesnik, kaj se raspravljate uopce? Da zna zasto vec bi napisao.
Ja isto budala ponekad se spustim na njegov nivo i krenem mu pisat sta ga ide... Sad samo gledaj show njegovih odgovora na ovo
Ti ne raspravljaš nego samo vrijeđaš jer da raspravljaš onda bi pitao kao i on koji se boji pitat.
Napisat ću i tebi i njemu ako pitate. A papak neće pitat jer zna kad mu objasnim da će ispast tak posran da ni 100% koncetracija dimmera neće isprat taj drek sa njega.
Nemaš ti meni šta objasnit jer si ti svoju pamet pokaza i dokaza ipak si ti pametniji i od nas i od onih papana iz Totala koji ne znaju kakvo ulje prave, lipo ti njima u Totalu objasni u čemu je kvaka da nijihovi inžinjeri, kemičari i ostala neuka čeljad ne budu više u zabludi.
Ostaj mi zdravo (barem fizički) a ja odo napravit banjadu ;)
Tebi nemam kaj objasnit dok ne pitaš al eto i da ne pitaš pogedaj kakv si glupan ispao. Evo možda bolje da oni tebi objasne.
btw. od nedavno imaju novo pakovanje pa piše advanced ali to ti je isto sranje ali drugo pakovanje. Tak da zaboravi da ćeš dobit 5l čiste sintetike za 25 eura.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein