Nego, ekipa, sto mislite o novom Aurisu koji je predstavljen ove godine? Meni je fantastican. No od iduce godine ga vise nema,
nego mijenja ime u Corolla - dok sama sasije Corolle nestaje - tako i s njom zadnji obiteljski Diesel od Toyote.
Vrijedi pogledat taj novi 2.0 i kako ce bit ukomponiran u taj auto. Moguce da auto bude pretezak za ista zanimljivije radi veceg motora i baterije i ostalih sitnica.
A najveci "?" ostaje cijena, Toyota se sa zadnjim modelima nije bas ugurala u pristupacnije aute u ponudi, tako da ocekujem visu cijenu Aurisa (u prosjeku, ako ne gledamo olaksice/poticaje), pogotovo za najjaci Hybridni model.

samo da je manje gužve, turisti se 60 voze di je ograničenje 80...

, uglavnom vozim se, u suprotnom smjeru stranac čeka ulazak u kamp pred rampom sa nekim terencem i vleće kampicu iza njega drugi stranac dolazi autom i ne znam kako me nije vidio, na nekih 80m ispred mene se išao ubacit i zaobić kampicu koja mu je smetala, mene je to iznenadilo, nisam očekivao, al nisam ni brzo vozio, sa 50 negdje sam došao, kočio, stao dovoljno da on može proć mimo mene i kampice, on je već stao i krenuo se vraćati, ja mu blendam da prođe kad je već izašao na moju traku, puštam ga, još ubacim u rikverc i pomaknem se malo natrag (nije bilo nikog iza mene) da mu još malo oslobodim mjesta od kampice, mahne on meni, mahnem ja njemu, oboje sretni, ne znam, meni je gušt tako ostavit dobar dojam strancima, čak se i bolje sa njima skužim u prometu, nego sa domaćima, pogotovo u Zagrebu...
.
Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.