Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.513.377
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Lord_Marko kaže...

Long story short: sad pijem pivu i trebam novi akumulator! 

Koji si ti bog. Pa mogel si čoveku oprati auto. Mogel si javiti bi i ja dopela svojeg. 

I opet guma. Mislim da bi ti mogel komotno za sebe otprti vulkanizaciju. 

Nevezano uz Markov post.

Tužna vremena nam prethode u motorsportu. Audi Sport napušta WEC i prebacuje se u Formulu E.

Jako sam razočaran, ali nakon određenih forsiranih događaja, stigle su naredbe s vrha i moralo se desiti. Nažalost, desilo se iznenada i ranije nego je bilo najavljivano(2016 vs. kraj 2017)

Ipak, na kraju ove "ere", riječ je o jednom od najznačajnijih i najdominantnijih timova u nekom motorsportu općenito.

Ne vidim da će takav ili barem približno sličan značaj imati u F-E. Opet, prelazak jednog takvog diva mogao bi rezultirati nekakvim promjenama na bolje. 

Teško da će od F-E uspjeti napraviti što su napravili od LMP(WECa), seriju koja po tehnologiji parira F1, seriju koja po kvaliteti utrkivanja daleko nadmašuje F1. 

And then there were two.

15 godina
neaktivan
mystik kaže...

Nevezano uz Markov post.

Tužna vremena nam prethode u motorsportu. Audi Sport napušta WEC i prebacuje se u Formulu E.

Jako sam razočaran, ali nakon određenih forsiranih događaja, stigle su naredbe s vrha i moralo se desiti. Nažalost, desilo se iznenada i ranije nego je bilo najavljivano(2016 vs. kraj 2017)

Ipak, na kraju ove "ere", riječ je o jednom od najznačajnijih i najdominantnijih timova u nekom motorsportu općenito.

Ne vidim da će takav ili barem približno sličan značaj imati u F-E. Opet, prelazak jednog takvog diva mogao bi rezultirati nekakvim promjenama na bolje. 

Teško da će od F-E uspjeti napraviti što su napravili od LMP(WECa), seriju koja po tehnologiji parira F1, seriju koja po kvaliteti utrkivanja daleko nadmašuje F1. 

And then there were two.

Nebi ti htel slamat srce, al i višegodišnji pobjednik vw odlazi iz wrc-a.

LINK

Ljudi iz hyundaia su ih pozdravili pljeskom.

EDIT:

LINK

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2016 18:35 (1BIT).
8 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Zanima me sto znaći 1.9 ili 2.0 itd. kod auta.Molim sto jednostavniji odgovor HVALA !!!!

RandomQuestion
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Volumen cilindara kada su svi klipovi spušteni - bore x stroke x broj cilindara

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
8 godina
neaktivan

Hvala ti nego imaali to kakve veze sa kubikažon jer recimo 1.9 auto ima oko 1900 ccm isparavi me ako griješin i u čemu je razlika

RandomQuestion
15 godina
neaktivan

To je to, kubikaža, obujam, to je to.

Ne mora imati baš 1900 cm^3, bitno je da kada se zaokruži da je 1.9. Makar kod BMW-a bi 320 trebao biti 2.0, ali u zadnje vrijeme nije.

Tebi je 1.9 od 1850 do 1949.

17 godina
geek_boy kaže...

eto.... frisko polakiran je bil kad sam ga uzel

Jebo.te led, boja je mrak!

Truth in engineering.
16 godina

Taj rub je poliran, znači samo poliranje treba obavit

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
16 godina
Auti - ultimativna tema

1BIT hvala ti puno na pomoci ! Mislim da cu u garazu direkt 

#fsb
16 godina
Auti - ultimativna tema

Kolko bi bilo fer dati novaca vozacu busa da mi odveze felge iz zg u sibenik ? 50-100 kn ?

#fsb
10 godina
sveupitni kaže...

Kolko bi bilo fer dati novaca vozacu busa da mi odveze felge iz zg u sibenik ? 50-100 kn ?

Mislim da više ne žele voziti, sad ima baš "fiskalizirano" ako nešto šalješ.. barem ovi vž-zg..

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2016 10:30 (Karlek_19).
15 godina
Auti - ultimativna tema

kud srece da uzmes novi auto i ne mozes isprobati pun potencijal radi sugave kise, koja ce padati bas ono 10 dana u kontinuitetu -.- plus sta su gume mrtve, ali da je suho bi bila druga prica, ovako vrti svaku brzinu skoro -.- a 2 najduza i najravnija tunela gdje je malo suho su pod kamerama...

17 godina
RuskeGTT kaže...

kud srece da uzmes novi auto i ne mozes isprobati pun potencijal radi sugave kise, koja ce padati bas ono 10 dana u kontinuitetu -.- plus sta su gume mrtve, ali da je suho bi bila druga prica, ovako vrti svaku brzinu skoro -.- a 2 najduza i najravnija tunela gdje je malo suho su pod kamerama...

Daj malo napisi specke...

To je TFSI ?

Taj auto izgleda tak dobro izvana, a iznutra mi je uff, cista kontra.

Kad ulovis vise vremena, pocasti nas sa vise slika.

Truth in engineering.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ni sam ne bi bolje napisao, središnji greben gdje je klima, radio i ostalo izgleda kriminalno, ali npr. ni u Focusu nije ništa bolje.

Izvana top.

In the name of tragedy...
14 godina
Gledam malo prognozu...u dubrovniku ti je sutra sunce...napravi djir... :D
SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
12 godina
Auti - ultimativna tema

Bas to. Izvana je auto odlican. Unutra odvratan. Kao i Megane II. Stalno me vuce taj F1 ali unutra je ruglo. Zelim se maknuti sa Alfe ali kad vidim da 159 2.4 SW sa TI opremom (dakle ima doslovno sve sto je bilo dostupno) stara 5-6 godina kosta 10-12 soma €, ne da mi se zahebavati sa E60 iz 2004...

Senza cuore saremmo solo macchine
14 godina
Mislim da je on to uzeo zbog mehanike a ne estetike :) Iako za mene ne postoji nista osim K20 kad je mehanika u pitanju ali to sam samo ja :)
SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
15 godina
Auti - ultimativna tema

Pitanje.

Zašto mi je nekad teško prebacito iz treće u drugu brzinu? Kad šaltam više, normalno upadne, ali problem je kad šaltam nižu i to u drugu brzinu.

Jel zato što se možda treba još spustiti brzina ili?

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Da, najvjerojatnije potrosen sinkro. 

Isto zasto ne mozes na vecini mjenjaca ubaciti u prvu u voznji - nema sinkro. 

15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Pitanje.

Zašto mi je nekad teško prebacito iz treće u drugu brzinu? Kad šaltam više, normalno upadne, ali problem je kad šaltam nižu i to u drugu brzinu.

Najvjerojatnije sinhron druge brzine ti je potrošen, ali može biti i staro ulje u getribi, ili neodgovarauće ulje, jel ti zapinje samo dok je hladan, ili ti zapinje stalno u vožnji?

chutac kaže...

Da, najvjerojatnije potrosen sinkro. 

Isto zasto ne mozes na vecini mjenjaca ubaciti u prvu u voznji - nema sinkro. 

Sve brzine imaju sinhrone, osim rikverca...

15 godina
Auti - ultimativna tema

Nisam testirao, ali mislim da je ista stvar, bilo hladno ili ne.

Doduše, neće uvijek. Nekad normalno upadne, nekad neće. Mislim da to više ima veze sa brzinom. Kad je veća brzina/visoki okretaji možda onda samo zapinje.

Nego, koliki je uopće trošak ako je do toga? Pretpostavljam da više ode za ruke nego za sami sinkron.

Još jedno pitanje. BMW E60, originalni radio, ne pušta mp3. Koji je onda najbolji format za spržiti pjesme umjesto mp3?

15 godina
odjavljen
dv14 kaže...

Doduše, neće uvijek. Nekad normalno upadne, nekad neće. Mislim da to više ima veze sa brzinom. Kad je veća brzina/visoki okretaji možda onda samo zapinje.

Nego, koliki je uopće trošak ako je do toga? Pretpostavljam da više ode za ruke nego za sami sinkron.

Još jedno pitanje. BMW E60, originalni radio, ne pušta mp3. Koji je onda najbolji format za spržiti pjesme umjesto mp3?

Moraš napraviti audio cd u programu za prženje, na cdu će ti format ispasti .wav .

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
dv14 kaže...

Pitanje.

Dali rev-matchas? 

14 godina
dv14 kaže...

Da li mozes kada je auto ugasen i stoji ubaciti u brzinu bez problema?

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

LINK Fauve neuništiv ?!? 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
16 godina

.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2016 18:27 (Fake_Alert).
8 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova

Jaa san malo realniji ali recimo BMW M4 recite sto mislite : 

RandomQuestion
13 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Koji je auto u pitanju i jel to počelo nedavno ili oduvijek, neki imaju blokadu i nedaju u nižu pri većoj brzini, tj. dok se auto ne uspori do odredene brzine, npr. frendov 307sw

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
15 godina
Auti - ultimativna tema

Peugeot 406 2.0 HDi.

Nisam nikad rev-match-ao i kad je auto ugašen, normalno mogu raditi mjenjačem tj. ne zapinje.

Doduše, ako je sinkron otišao, zar nebi onda i zajeb.. svaki put kada bi ubacivo u drugu brzinu? Recimo iz prve u drugu?

Il je moguće da stvarno ima zaštitu da sr ne može downshiftat dok se dovoljno ne uspori. Znam da to ima zs prvu brzinu, za drugu ne znam.

14 godina
dv14 kaže...

Peugeot 406 2.0 HDi.

Nisam nikad rev-match-ao i kad je auto ugašen, normalno mogu raditi mjenjačem tj. ne zapinje.

Doduše, ako je sinkron otišao, zar nebi onda i zajeb.. svaki put kada bi ubacivo u drugu brzinu? Recimo iz prve u drugu?

Il je moguće da stvarno ima zaštitu da sr ne može downshiftat dok se dovoljno ne uspori. Znam da to ima zs prvu brzinu, za drugu ne znam.

Onda probaj pri promjeni u nizu dodat malo gasa pa ces vidjet kako ide. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2016 20:04 (gamer34).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice