- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako je brutalan ovaj AMG GT S.. Dugo vremena mi je "dream car" bio SLS AMG, ali zaljubio sam se u ovog.
Sad sam gledao video, Supercars of London na YouTubeu se vozio doma nekih 150km i prosjek potrošnje mu je bio 9.7l/100km na monitoru, dok na stranicama Mercedesa piše 9.5l - kako god bilo, užasno dobro za ovakav auto..
nema do sestaka dizel...kujem planove za E36 cabrio, i unutra swap 325 TDS masina, protocni, gewinde, bbske...picolovac
A je 3 cilindra je
, onda je ono tiskarska greška na stranici, btw: ovo je jedan od najduljih oem usisa koje sam vidio, zanimljivo.
To je tek od filtera do turbine, a gdje je još s turbine na intercooler pa s njega tek onda na usis.. 
A je 3 cilindra je
, onda je ono tiskarska greška na stranici, btw: ovo je jedan od najduljih oem usisa koje sam vidio, zanimljivo.
To je tek od filtera do turbine, a gdje je još s turbine na intercooler pa s njega tek onda na usis.. 
Bilo je viska prostora 
Inace predivan auto, puno sretnih km.
Malo ću biti oft ali da pitam je li iko kupovao one DVR snimače što snimaju vožnju pa da u slučaju udesa ili nečeg drugog ima snimak ko je kriv i kako se desio udes ?
Na ebayu ima stvarno veliki izbor tih DVR snimača ali ne znam koji valja čemu a da nije preskup, do nekih 20ak € Ima ih jako dosta, ne znam kakav je koji u praksi.
Koliko je kostala fiesta?
BestBuy, nista ispod ti se ne isplati uzimati.
YT review:
Evo ti link ako zelis jos se informisati: https://dashcamtalk.com/forum/threads/what-to-buy-sticky.10618/
Onda neću ni kupovati DVR kad su sve ove do 20ak € smeće. Ta bi me izašla skoro 50€ sa carinom i PDV-om, to mi je baš previše.
A je 3 cilindra je
Bilo je viska prostora 
Inace predivan auto, puno sretnih km.
Hvala još jednom. 😀
Marko ništa od petka, nebum išel. Drugi tjedan, ali ne znam još koji dan.
Kad budem imo para za ovo točit onda znam da sam uspio u životu :D
http://www.index.hr/oglasi/audi-rs6-5-0-bi-turbo-730-ks/oid/341414
Nabavio sam si stickere
shocker i nurburgring
Malo mi je prevelik shocker, al nema veze...
Copycat 
OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
Nabavio sam si stickere
shocker i nurburgring
+5KS
Ja sam u 7 mjeseci odvozio skoro 30.000 km sa alfom koja je trosila prosjecno 12 litara eurosupera 100. Zbroji koji je to iznos...a ne vjerujem da sam uspio u zivotu, tj daleko sam jos od necega.
Senza cuore saremmo solo macchine
Ja sam u 7 mjeseci odvozio skoro 30.000 km sa alfom koja je trosila prosjecno 12 litara eurosupera 100. Zbroji koji je to iznos...a ne vjerujem da sam uspio u zivotu, tj daleko sam jos od necega.
zasto ne plin? pa u 7 miseci bi se vec isplatia, po nekom brzinskom izracunu, skoro pa 12tkn razlike, dovoljno za ugradnju i atest plina, a jos bi love i ostalo...
Nabavio sam si stickere
shocker i nurburgring
+5KS
Street cred +2%
Nek te jednom spasi bilo cega, visestruko se isplatila odmah
Šta ću kad mi je puno, kad ne mogu priuštit da dam 50€ na dvr kameru za auto.
Mislio sam financijski uspio..
Zato i vozim trenutno 1.9 tdi
Da se malo pohvalim, bil sam na Trakošćanu i okolnim bregima. Ovaj ecoboost je čudo Isusovo. 
Usput spustil prosječnu prema boardu na 5,7 l/100km.
("penzić" vožnja <3)
Senza cuore saremmo solo macchine
Ovaj ecoboost je čudo Isusovo. 
jbg u odnosu na bivši auto ti je to duplo više ks i podosta više momenta tako da nije čudno 
Ovaj ecoboost je čudo Isusovo. 
jbg u odnosu na bivši auto ti je to duplo više ks i podosta više momenta tako da nije čudno 
I momenta duplo više 
Više me fascinira kaj zbilja troši ispod 6 litri.. Vjerujem da bude to išlo još dolje malo dok se razradi.
I ofc, naletio jučer prvi puta na murju da zaustavlja i odma... Bile su čestitke zašto se sa probama ne vozim po zapisanoj relaciji. Valjda su mi to zaboravili spomenuti u salonu. Ali frajer me pustil, konačno neki normalan. 
Mene u ponedjeljak čeka vožnja sa probama... Zanima me kaj će teta na šalteru reć ako joj za relaciju kažem "po Rijeci" 
po meni bi to ecosranje trebalo trositi jos manje...ako je otvorena cesta i ako si vozio ko penzic i trosio 5,7 sa 1,0 masinom koja je slozena za nisku potrosnju, kako onda tumacis ovo
dakle voznja 70-80 po otvorenoj cesti u koloni, dakle bilo je i sporijih dionica, bilo je i rotora, uzbrdica, nizbrdica, svega...
masina 2.0 N/A 180ks
po meni bi to ecosranje trebalo trositi jos manje...ako je otvorena cesta i ako si vozio ko penzic i trosio 5,7 sa 1,0 masinom koja je slozena za nisku potrosnju, kako onda tumacis ovo
dakle voznja 70-80 po otvorenoj cesti u koloni, dakle bilo je i sporijih dionica, bilo je i rotora, uzbrdica, nizbrdica, svega...
masina 2.0 N/A 180ks
Ova njegova cesta je dosta zavojita ak se dobro sjecam tak da potrosi se...

(tiskarska greška na stranici) Evo slike