Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.025
|
čitano: 16.549.988
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Auti - ultimativna tema
Sum_of_all_fears kaže...

Evo jedne lijepe 147 ali malo je pretjerao sa cijenom.

Za tu godinu previše da.

Al prekrasno izgleda (mada tak ih je pola izgledalo kad sam kupovao, pa su bile u stvarnosti meh...).

Solidna km.

http://www.twitch.tv/dokmanic
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

E to već može Matija..GT je  u svakoj boji, svakoj kombinaciji unutrašnjosti, bilo kojim felgama, bilo kojem stanju..

In the name of tragedy...
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Felge su ka ta fa kin stro fa. Ima x puta ljepših..ova mi je bomba, može bez crvenog obruba, to mi je seljački..ali inače, valjda #1

In the name of tragedy...
16 godina
odjavljen

Pročitaj oglas, može bez tih, idu originalne a i cijena odma dolje.

Ali i dalje, previše. Dao bi max 30k za nju, ipak je 2005. godina. Nađe se to godište i ta kilometraža za manje love (oko 20-25k), benzinci 1.6.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Mislim da se raspravljalo o toj na alfisti.hr. Ne sjecam se tocno, ali mislim da joj pod nije bas zdrav i uvoz je. Spajali su dijagnostiku i kilometraza na centralini je bila 0, dakle skidano je.

thedream kaže...

E to već može Matija..GT je  u svakoj boji, svakoj kombinaciji unutrašnjosti, bilo kojim felgama, bilo kojem stanju..

Ma GT je i meni prekrasna. Sjedala unutra drze odlicno (slicna kao TI iz 156) naspram mojih Momo u SWjki. Razlika je u tome sto 2.4 motor je par stepenica iznad. Vuce vec na 1500okr a odaziv na gasu je momentalan. Ovaj 1.9 se budi tek oko 2200 i moras dublje tiskati. Naravno, moj 2.4 ima preko 50ks vise zahvaljujuci mapi i ostalim glupostima, pa se ne moze povlaciti crta. Zvuk je naravno na strani 2.4. U leru su oba traktori ali tamo iznad 2500 se vidi potencijal dodatnog cilindra

Najbolje da swapam 2.4 u GT

Senza cuore saremmo solo macchine
12 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Od svih GT/Coupe čudnih auta, ovo mi najviše plijeni pažnju unatoč užasno čudnom zadnjem kraju.

http://www.twitch.tv/dokmanic
12 godina
thedream kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Felge su ka ta fa kin stro fa. Ima x puta ljepših..ova mi je bomba, može bez crvenog obruba, to mi je seljački..ali inače, valjda #1

Te felge su dolazile na 147icama Ducati Corse. 18 cola, a auto je imao 170ks i Q2 šperu. Problem je sto injektori od tog 1.9 170ks se ne mogu reparirati nego moraju ici novi, a kostajuu...

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

prekrasna mi je GT, možda čak i naj alfa u mojim očima, u prilog tome ide i to što favoriziram coupe linije... još da nije traktor 

a brera je opaka od naprijed, čudna od iza.. ali ne onako "neugodno oku WTF scirocco" čudna, nego više onak "mehh ali ajde dobro" čudna.. 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
odjavljen
MatijaZG kaže...

Te felge su dolazile na 147icama Ducati Corse. 18 cola, a auto je imao 170ks i Q2 šperu. Problem je sto injektori od tog 1.9 170ks se ne mogu reparirati nego moraju ici novi, a kostajuu...

Možda sam blesav, ali eto, ovo je jedan od razloga zašto ne bi uzimao polovnog dizela. Nikad ne znaš u kakvom je stanju, konstrukcijski (dizne, grijači, bosch pumpa...) su puno kompliciraniji od benzinaca i samim time popravak je skoro pa uvijek skuplji. Imao sam veće kvarove i na dizelima i na benzincima - benzinci su me uvijek manje koštali. Uz to, tu manju potrošnju brzo zaboraviš, pogotovo netko kao ja tko radi jedva 1000 km godišnje.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
Auti - ultimativna tema

Brera, i to restyling, ima stvarno brutalne siceve. Stvarno izgledaju perverzno. Iza je ispala kako je ispala. Nekome pase, nekome ne. Meni i nije nesto, kao da nisu znali sto ce pa su povukli krivulju. Problem je sto nema bas neki motor koji pristaje tom autu. 2.4 JTDm je odlican u varijanti od 210ks (oni prvi sa 200ks su bili problematicni po pucanju glava). 2.2 JTS je krepana krava. 3.2 JTS je solidan, i lijepo ide ali ne moze se usporediti sa povjesnim Busso motorom.

12 godina
Sum_of_all_fears kaže...
MatijaZG kaže...

Možda sam blesav, ali eto, ovo je jedan od razloga zašto ne bi uzimao polovnog dizela. Nikad ne znaš u kakvom je stanju, konstrukcijski (dizne, grijači, bosch pumpa...) su puno kompliciraniji od benzinaca i samim time popravak je skoro pa uvijek skuplji. Imao sam veće kvarove i na dizelima i na benzincima - benzinci su me uvijek manje koštali. Uz to, tu manju potrošnju brzo zaboraviš, pogotovo netko kao ja tko radi jedva 1000 km godišnje.

Potpuno se slazem. Do nekih 10k km godisnje, diesel se ne isplati. Do 15 su tu negdje. Ja koji sam u 2 mj presao 10k km nemam izbora

17 godina
Auti - ultimativna tema

Nažalost direktor prodaje svoga A5. U zadnjih par mjeseci sam ga dosta cesto vozio. I mogu reci da je to sex na cesti. Pogotovo taj motor u kombinaciji s šaltungom i quattrom. Jos je i remapiran i to fakat ide ko kuga. 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
15 godina
Lord_Marko kaže...

Nažalost direktor prodaje svoga A5. U zadnjih par mjeseci sam ga dosta cesto vozio. I mogu reci da je to sex na cesti. Pogotovo taj motor u kombinaciji s šaltungom i quattrom. Jos je i remapiran i to fakat ide ko kuga. 

Ehh, da nisi napisao ovo, mogao je uskoro bit uparkiran u dvorištu.

14 godina
Lord_Marko kaže...

Ove felge su mi uživo brutalne (inače su Audi Exclusive)

12 godina
Lord_Marko kaže...

Mi ovdje razglabamo o alficama i onda dođeš ti sa ovim čudom koji kosta kao moja dva auta x2

Imao sam prilike voziti taj 3.0 u A6ici, isto remapiran. Quattro samo grabi, nema slaufanja i u trenu si na 150. Ahh taj moment diesel motora

15 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...

Ja koji sam u 2 mj presao 10k km nemam izbora

kako ne, 3.2 V6 sa plinom.. win-win 

Lord_Marko kaže...

..Jos je i remapiran i to fakat ide ko kuga. 

bilo bi čudno da ne ide 

ovako nešto tebi treba.. uzeo bi ga ja sutra zbog motora, ali mi žao tako složen autek rastumbati  ako sa autom sve štima cijena je bagatela..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
neaktivan
mystik kaže...

Je eto nakon malo Markovog propuhavanja motor taman zreo za generalku.. 

15 godina
neaktivan
mystik kaže...

i kaj bi stavio limiter na 2.5k kao na golfu? 

12 godina
nine kaže...
MatijaZG kaže...

Ja koji sam u 2 mj presao 10k km nemam izbora

kako ne, 3.2 V6 sa plinom.. win-win 

Skup sport

Ja sa 11k € imam dva solidna automobila ispred kuce. 147/156 GTA su po 10k €. GT 3.2 zna biti i skuplja. 166 3.2 su jeftinije ali ne mozes ju rijesiti niti da ju poklanjas.

Isto tako bi mi bilo zao nabijati silne kilometre na takvim autima.

15 godina
nine kaže...

bilo bi čudno da ne ide 

ovako nešto tebi treba.. uzeo bi ga ja sutra zbog motora, ali mi žao tako složen autek rastumbati  ako sa autom sve štima cijena je bagatela..

Ne, njemu treba baš onakav A5 dizel. 

Mogao bi ga i uzeti, kad ga je već vozio.

Penryn kaže...

Ma kakvu generalku, ni to ne može pomoć. 

15 godina
nine kaže...

Di pobogu na 2,5k? Jesi smješan, pa naravno da na 1200 okretaja.

17 godina
mystik kaže...

njahhh na mojem je vec bil 

speedy56 kaže...

Ove felge su mi uživo brutalne (inače su Audi Exclusive)

o da stoje mu u pm 

MatijaZG kaže...

Mi ovdje razglabamo o alficama i onda dođeš ti sa ovim čudom koji kosta kao moja dva auta x2

Imao sam prilike voziti taj 3.0 u A6ici, isto remapiran. Quattro samo grabi, nema slaufanja i u trenu si na 150. Ahh taj moment diesel motora

Da da taj 3.0 je svrš svrš. Pogotovo remap i staviti mu straight pipe i samo gass 

nine kaže... 

bilo bi čudno da ne ide 

Ma gledam ja vec davno aute da bi mozda promjenil svoga. Al jbg imam nekih drugih sad troškova (čitaj motor )  tak da Ford još bu jen cajt zdržal. BTW mogli bi opet kod wg-a na kafu ak si za jedan dan? Dream? ostala ekipa iz okolice? 

Penryn kaže...

Ak nisam pokopal još Forda onda nem ni ovoga 

nine kaže...

Tu mu je najveci moment 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
17 godina
neaktivan
mystik kaže...

Ma kakvu generalku, ni to ne može pomoć. 

Šta al toliko sumnjaš u VAG/Audijevu kvalitetu i stručnost njihovih inženjera? 

17 godina
Penryn kaže...

Šta al toliko sumnjaš u VAG/Audijevu kvalitetu i stručnost njihovih inženjera? 

Ne, nego u moju desnu nogu 

15 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...

Da se pohvalim o novoj kupnji, tj zamjeni.

Tablice: GT-RI KR (Rijeka Krapina) 156-RI ZD (Rijeka Zadar), koja slučajnost u poredku slova

BTW: šteta što alfa ima 5 rupa, pa ne paše na fiata, ove felge su mi predivne

Kad već spominjete Breru, nije ni spider za bacit, s obzirom da su na istom kalupu rađene...

12 godina
1BIT kaže...
MatijaZG kaže...

Da se pohvalim o novoj kupnji, tj zamjeni.

Tablice: GT-RI KR (Rijeka Krapina) 156-RI ZD (Rijeka Zadar), koja slučajnost u poredku slova

BTW: šteta što alfa ima 5 rupa, pa ne paše na fiata, ove felge su mi predivne

Kad već spominjete Breru, nije ni spider za bacit, s obzirom da su na istom kalupu rađene...

Je je hahah...jos da imam kakve veze sa Krapinom i Zadrom, bio bi pun pogodak  

Sa GT se skidaju tablice. Te ce ici na 159. Tast ih ima vec 10 godina na autima, pa mi ih nece ostaviti. Planirao sam iznenaditi curu sa nekim brojevima koji njoj pristaju. Slova budu inicijali. Na mojoj mi je nebitno koja je tablica. Nije mi se davalo 300kn vise za neke kombinacije. Od kad vozim diesela gledam samo na moment

Te felge su isle na 159/Breru/Spider sa TI opremom. Origigi su 19 cola i 5x110. Ove koje imam na GT su replike. 18x8 ET35 5x98. Mozda bi se dalo to izvesti sa nekim adapterima. Nisam nikad kemijao tako da ne znam uopce jel postoje adapteri za 4 rupe na 5. Mogao bi mjenjati glavcine, samo je pitanje koliko se to isplati.

Ova crna Spider se prodaje vec par godina. Tko zna jel to uopce jos citavo haha

EDIT: Ova crna Spider ima tablice koje nisu njene. Prva slova su BX i bila su u opticaju 2001. U Italiji nije moguce zadrzati tablice. Te koje auto dobije kad se prvi put registrira, ostaju na autu do odjave. Nesto je cudno sa tim oglasom...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 21:36 (MatijaZG).
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

BTW mogli bi opet kod wg-a na kafu ak si za jedan dan? Dream? ostala ekipa iz okolice? 

pih kad me zagorec na kavu zove 

ja sam za i mogu idući tj. bilo koji dan, samo se dogovorite koji dan prije da mogu planirati

15 godina
Auti - ultimativna tema

MatijaZG čestitam na GT-jki. Ljubomoran sam 
Da kupujem auto do tih nekih 6-7k eura, GT JTD bi mi bio prvi izbor definitivno. Dobar motor, lijepa linija, s obzirom da je coupe, ima mjesta unutra i solidan gepek. Gdje ćeš bolje.

Brera mi odlično izgleda, ali nikad mi nije sjela nekako. Navodno da se GT ipak lijepše vozi..

Ništa ne ostavljam nezavrš
12 godina
Auti - ultimativna tema

Nego, da pitam malo za savjet. 156 SW je neki dan okrenula 250k km. Ne bojim se da motoru nesto bude, ali ipak bih volio uskoro (za 5-6 mj) prodati auto, dok cu jos moci dobiti solidne novce. Sto sam blize 300k km, to je potencijalnih kupaca manje. Vjerojatno bi samo skinuo šperu i stavio na GT ako bi ostala kod mene. Budget bi bio negdje 8k €. Da sad kupujem, bio bih u dilemi između ova dva. Pug ili BMW. Jedan je noviji, jeftiniji za odrzavati, atraktivniji, drugi je bimmer dakle RWD i propeler na volanu . Kojeg bi vi izabrali i zasto. Zaljubljenik sam u BMWe ali opet, kad prođe jedan 407 coupe kroz Opatiju, uvijek izvrnem vrat

dv14, hvala

Super je GT. Bolje se vozi od 156ice po zavojima ali po meni su fulali sto su ubacili istu konzolu kao u 147. Osim centralnog tunela, sve ostalo je identicno. GT je ipak bio dosta skuplji model, pa su se mogli potruditi nesto iskombinirati da prati vanjski izgled auta.

Inace, 156/GT su puno zabavniji od 159/Brera. Laksi su, i jednostavno ih je gust voziti. 159/Brera su pomak unaprijed sto se tice kvalitete. Cvrsci su i plastike ne skripe, ne gule se, niti su jeftine na dodir, ali ipak su to talijani...ne mogu oni napraviti nesto sto pokrije sve.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 22:08 (MatijaZG).
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

Reci gazdi da na zadnjoj slici na satu piše 277 tisuća km, a u opisu 260 tisuća pa nek si to popravi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice