Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.541.707
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
thedream kaže...

Za tvoj stil vožnje i preferencije predlažem stari A3 ali benziner, 1.8T 150ks ako ćeš si moći priuštiti tankanje. Motor je prilično modabilan a i stock ide odlično. Cijene su im sad oko 2500 eura, može se naći dobar primjerak.

1.8t od 150ks na a3 je modabilan, ali žedan a ne ide qrca stock.. ništa brži od moje lude od 133ks {#}

mislim da bi njemu bolje legao civic kao bmk-ov.. prije svega zbog odličnog ovjesa i držanja u zavojima, a uz to je zvrk kojem samo trebaju krila da poleti..

iako mislim da će rusketa povući na talijane {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

@Ruske- nudim ja svoju kramicu za probnu voznju hehe, dobro preobracuje ljude, ko neki svecenik jbt sam.

A talijani, je si je opet pomogao ne znam :D.

@Phantom_RI- za oko 3000E, ne znam opet francuze ne hvala. Ak trebas nekaj kaj te nece gnjavit, a da je cemu...

http://www.njuskalo.hr/auti/honda-civic-1.4-16v-klima-atestiran-plin-reg-7-2014-oglas-11524842

http://www.njuskalo.hr/auti/honda-civic-1.4-16v-oglas-11030846

http://www.njuskalo.hr/auti/honda-civic-1.7-cdti-sport-oglas-13315178

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 11:04 (BMK).
12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Sta mislite o ovom autu za pocetnika - http://www.pik.ba/artikal/5838092/mercedes-c-180-w202-karavan/ kod nas je vec skoro 10 god, a ja uskoro polazem pa ne znam jos da ga ostavim sebi ili? 

17 godina
next'24 kaže...

Sta mislite o ovom autu za pocetnika - http://www.pik.ba/artikal/5838092/mercedes-c-180-w202-karavan/ kod nas je vec skoro 10 god, a ja uskoro polazem pa ne znam jos da ga ostavim sebi ili? 

Misliš ga ostaviti sebi? a što kaže vlasnik vozila na to?

12 godina
neaktivan
Ziga kaže...
next'24 kaže...

Misliš ga ostaviti sebi? a što kaže vlasnik vozila na to?

To je auto od starog, njemu treba nesto vece :D 

15 godina
Auti - ultimativna tema

@dream

pokušavaš još ljudi na VAG navući. {#}

neka, neka, shvatit će s vremenom i ostali. {#}

nego, pitanje za vas purgere. Gdje je najbolje/najsigurnije parkirat u gradu?

Dolazim sljedeći vikend na infogamer/interliber. Znam da na velesajmu mjesta bit neće, bar nije bilo prošle godine. Razmatrao sam parkirat kod Avenue Malla, relativno blizu i za sad mi se čini kao najbolja opcija.

13 godina
neaktivan
next'24 kaže...

Kad ne vozim Up!-a, vozim W202 2.2l, spušteni, noviji od tog.

Jedino što mogu reći je da su sjedišta jako udobna. To je star auto, sada mu je mjenjač već nekako jako labav i istrošen, čudno klapa na nekim mjestima, klima nije nešto dobra, nije baš slab, ali tko to još gleda. 

Potrošnja mu nije velika što je plus, ali za mladog vozača ne. Nisam ga volio voziti kad sam položio, ne volim ga voziti sada.

17 godina
GRDI-146 kaže...

Moram priznat da mi je ova Honda Civic jedan od ruznijih auta uopce. Nedostojno imena. 

Mogao je obojiti sva svjetla + registracijske tablice u crno + crnom folijom zatamniti i vjetrobransko staklo

15 godina
Auti - ultimativna tema

Jednostavnije na autootpad. 

14 godina
Auti - ultimativna tema
Samsung Galaxy S5
15 godina
neaktivan
mystik kaže...

Gdje je najbolje/najsigurnije parkirat u gradu?

tebi preporučam:

RD Jakuševec:

radnim danom: od 6:30 do 21:30 sati

subotom: od 6:30 do 21:30 sati

{#}{#}{#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
nine kaže...

1.8t od 150ks na a3 je modabilan, ali žedan a ne ide qrca stock.. ništa brži od moje lude od 133ks {#}

mislim da bi njemu bolje legao civic kao bmk-ov.. prije svega zbog odličnog ovjesa i držanja u zavojima, a uz to je zvrk kojem samo trebaju krila da poleti..

Kad već svatko svoga konja hvali, onda ću i ja svog, nađe se na njuškalu Fiat Punto mk2 HGT, ima 131Ks na 1050Kg, od 0-100 za 8.6 sec (mislim brže od prelude){#}

Šalu na stranu, bio je jedno vrijeme jedan odličan primjerak Punta mk2 sa 1.9 JTD hvaljenim motorom kakav se ugrađuje u alfe (npr 147), vlasnik ga je malo upgradeao, koliko se sjećam iz oglasa, jači turbo, veći intercooler, dvije mape u ECU-u itd... mislim da je razvijao 140/150Ks, imao je skriven prekidać sa kojim se prebacio na standardnu mapu sa 80Ks, a prednost Rijeke i je što je blizu Italije, pa nije problem skočit po djelove, evo spremio sam dvije slike punta.{#}

17 godina
neaktivan
nine kaže...

Taj A3 je i meni star i ružan, al protiv 1.8t ne možeš ništa reći.. jer je pouzdan, dobro ide i dobro se čuje. Uz remap od 200-300€ ide na 180ks, ili 200ks za 100€ više. Teoretski a i po tvorničkim podacima troši manje od lude kad ga se vozi normalno, a kad ga gaziš normalno da će popit više kad ima 20ks više. I čini mi se za sekundu brži do stotke..

Kad uzmeš vtec onda možeš nešto govoriti.. al do tada, psst.{#} Lagune istog godišta kao tvoja Prelude su imale 2.0 16v od 140ks, a luda tek 133ks.. gj Honda. {#}

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ovaj Punto HGT takvo smece, vozio ga kolega mapiranog na 180ks, pa to je obican vti naprao sa 160KS, naprosto tromo i tromo, a 5 cilindra ako se ne varam + pije mucho.

Talijani mozda koja Alfa, imaju par lijepih autiju, ostalo ne bas, osim ako mogu 458 Italiu izabrat, ali malo je druga prica onda to.

Za sad samo japanjerosi, cemu eksperimentirat dalje i radit si probleme :)

15 godina
neaktivan
nine kaže...

Luda je sporija okruglu sekundu {#} ako gledamo autoevo, u stvarnosti mislim da tvoj atmo nema šanse protiv njegovog turba na nekoj ravnici. {#} Uz to 1.8T ima i veći topspid. {#}

Može i Civic, naravno. {#} Samo ne vjerujem baš za 2500e, za koliko dobije 1.8T.

Baj d vej, na autodati ti je isto sekunda razlike, tako da ti unaprijed osujećujem pokušaj trolanja. {#} Trovratni model naravno, ne ovaj moj posmrtni karavan.

Civic može ustvari jedino ako je crni,u crveno pofarba znakić i stavi bijele felge. Onda je pravi Han iz F&F.

In the name of tragedy...
15 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Taj A3 je i meni star i ružan, al protiv 1.8t ne možeš ništa reći.. 

Promijeniš farove s redizajna sa adapterom za 100eura i staviš neke poštene felge, i ne može se reći da je "ružan", ali ok. Meni je Golf Mk4 spram njega istog godišta - ružan. Ili ne znam, Ibize iste starosti. To je ružan VAG. Ovo je još prođa.

Za dodatnih 100 eura smontira nekog lastoFčića iza i da vidiš orkestar, doduše ne znam gotovo nijedan stock 1.8T, mislim na stock stanje auta. {#} Svi su šarafljeni sve u 16 i "sređivani". Više-manje uspješno, ili seljo, kako kome.

15 godina
neaktivan

Ja bi posjeo na taj mjenjač onoga tko ga je tamo dizajnirao, iako sam čuo da odlično paše (?!) kad se navikneš.

15 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Kad uzmeš vtec onda možeš nešto govoriti.. al do tada, psst.{#} Lagune istog godišta kao tvoja Prelude su imale 2.0 16v od 140ks, a luda tek 133ks.. gj Honda. {#}

true dat, euroluda 2.0 nije preluda {#} imala je i calibra 2.0 16v slično ks kao moja luda pa je išla nešto bolje ako se ne varam, u rangu 1.8t sitno preko 8 sec.. ima i clio atmosferskih 170-180ks iz 2.0.

i iako se slažem da je 1.8t odličan motor, zapravo jedan od boljih VAG-ovih benzinskih motora, ipak smatram da ima boljeg izbora.. nikada me nije ipresioniralo turbanih 150ks iz 1.8 jbg, ma ni 180 {#} pogotovo pokraj japanskih atmosferskih 190ks iz 1.8 ili 160ks iz 1.6...

zato sam i rekao da bi za rusketa bio idealan vti kao u BMK-a {#}

@dream

tripple post {#} odličan je mjenjač na EP civicu... ali slažem se gadan do bola {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 13:51 (nine).
17 godina
neaktivan
thedream kaže...

Promijeniš farove s redizajna sa adapterom za 100eura i staviš neke poštene felge, i ne može se reći da je "ružan", ali ok. Meni je Golf Mk4 spram njega istog godišta - ružan. Ili ne znam, Ibize iste starosti. To je ružan VAG. Ovo je još prođa.

Za dodatnih 100 eura smontira nekog lastoFčića iza i da vidiš orkestar, doduše ne znam gotovo nijedan stock 1.8T, mislim na stock stanje auta. {#} Svi su šarafljeni sve u 16 i "sređivani". Više-manje uspješno, ili seljo, kako kome.

Istina, A3 je mister za Golfa 4, 3 koplja iznad. Al šta ja znam, kad je 2003. izašla nova generacija A3ce stari mi je bio baš - stari. Stari mi je super samo u S3 verziji s dvoja vrata..

nine kaže...

@dream

tripple post {#} odličan je mjenjač na EP civicu... ali slažem se gadan do bola {#}

Evo odakle su dobili inspiraciju {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 14:01 (Penryn).
12 godina
Auti - ultimativna tema

Ljudi imam jedan problem sa mazdom

jučer kada sam je u ugrijanoj garaži upalio jako je zadimila i onda sam je otišao malo ispuhati i ono dosta sam je stikskao i u početku je dimila jako i smrdilo je užasno no kanije nije s time da auto ulje gotovo i ne troši

jel znate možda u čemu bi bio problem

i još jučer mijenjao prednje diskove + disk pločice, balans štangice, zadnje pakne te ulje za kočnice

te dok se auto upali nekada si sam malo dodaje gas, drži, i nakon 10 sec se unormali

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 14:22 (hrčak).
14 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ja bi posjeo na taj mjenjač onoga tko ga je tamo dizajnirao, iako sam čuo da odlično paše (?!) kad se navikneš.

Taj model je kao monovolumen i Type R mi isto tak izgleda, visoko i napuhano, ali vele svi za mjenjac da se naviknes za 5s i da je super. Kao i sve, samo stvar navike.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Jesu vam kakvi ovi farovi, imam ih prilike uzeti, sad ne znam jesu - da ne ispadnem glup - crni, ili je slikano u mraku pa mi se čini?

Nema mi smisla za 200kn polirati moje, kad za toliko više mogu dobiti ove praktički.  Pošto su moji 15g. stari, a ovi godinu dana, od toga kaže čovjek 6mj montirani, nema baš dileme zar ne?

Sad, više bi volio da imam crni auto za njih, ako su oni dark, al jbg.

16 godina
hrčak kaže...

te dok se auto upali nekada si sam malo dodaje gas, drži, i nakon 10 sec se unormali

To se dogada zato jer je vani hladnije i da motor cim prije dode do optimalne radne temperature.

Ovo ispred ne bi znao.

:D
13 godina
neaktivan
thedream kaže...

Postoje li kakvi dobri aftermarket farovi za Up!?

I zanima me, sada kako je malo zahladnjelo, kakva osoba sjedne u auto navečer ispred svoje kuće na vedru noć, upali duga svjetla, maglenke i kaže "Večeras ću oslijepiti sve koje vidim" i ne gasi taj setup do svog odredišta.

Pa svako peto auto konstantno ima duga i maglenke konstantno.

15 godina
neaktivan
BMK kaže...

Ovaj Punto HGT takvo smece, vozio ga kolega mapiranog na 180ks, pa to je obican vti naprao sa 160KS, naprosto tromo i tromo, a 5 cilindra ako se ne varam + pije mucho.

Talijani mozda koja Alfa, imaju par lijepih autiju, ostalo ne bas, osim ako mogu 458 Italiu izabrat, ali malo je druga prica onda to.

Punto hgt ima atmosferskih 4 cilindra, vjerojatno si ga zamjenio za Stilo Abarth, on ima atmosferskih 5 cilindara sa 2400ccm, on pije mucho, kao neki bmw sa 6 cilindara {#}

14 godina
Auti - ultimativna tema

Mjenjač na R-u je samo primjer raznim "trkaćim" autima kakav mjenjač treba bit,a bome i motor...mjenjač je savršen,pozicija pogotovo...estetika je drugo,ali taj auto ionako nije imao svrhu šminke već surove snage,tehničke i mehaničke savršenosti.Jedini pravi surovi,trkaći motor u automobilima serijske proizvodnje.{#}

+ troši 10L{#}

http://wotlabs.net/sig_cust/7D00A3/f52a84f2875111959e4c9e15dc8259b1/eu/smellsliketeenspirit/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 15:59 (Thoroughbred).
13 godina
neaktivan
1BIT kaže...
BMK kaže...

Punto hgt ima atmosferskih 4 cilindra, vjerojatno si ga zamjenio za Stilo Abarth, on ima atmosferskih 5 cilindara sa 2400ccm, on pije mucho, kao neki bmw sa 6 cilindara {#}

xenon bez leća.. GG

15 godina
thedream kaže...
RuskeGTT kaže...

2.0 je zacvikao, odustao sam odavno od tog projekta, neda mi se ga slagati...opcenito sam odustao od renaulta jer mi ga je pun k vise i sa tim strujama posebnim...

prelazim na drugu marku

Za tvoj stil vožnje i preferencije predlažem stari A3 ali benziner, 1.8T 150ks ako ćeš si moći priuštiti tankanje. Motor je prilično modabilan a i stock ide odlično. Cijene su im sad oko 2500 eura, može se naći dobar primjerak.

Ovaj s linka se potrudio i stavio farove sa redizajna, kao moji. {#}

Više bi ti mogao ARazer možda reći, ne znam jesmo tu pričali ili gdje, da njegov Polo GTi ima taj 1.8T motor samo nabrijan, tako nešto je bilo.

gledam 106icu rallye 1.6 8v sreden motor itd...nikako 16v nedaj boze

14 godina
RuskeGTT kaže...
thedream kaže...
RuskeGTT kaže...

2.0 je zacvikao, odustao sam odavno od tog projekta, neda mi se ga slagati...opcenito sam odustao od renaulta jer mi ga je pun k vise i sa tim strujama posebnim...

prelazim na drugu marku

Ovaj s linka se potrudio i stavio farove sa redizajna, kao moji. {#}

Više bi ti mogao ARazer možda reći, ne znam jesmo tu pričali ili gdje, da njegov Polo GTi ima taj 1.8T motor samo nabrijan, tako nešto je bilo.

gledam 106icu rallye 1.6 8v sreden motor itd...nikako 16v nedaj boze

Bratiću!{#}Šta su ti uvalili mačka u vreći?

http://wotlabs.net/sig_cust/7D00A3/f52a84f2875111959e4c9e15dc8259b1/eu/smellsliketeenspirit/signature.png
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice