Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.025
|
čitano: 16.555.463
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Auti - ultimativna tema
veki22 kaže...

Očuvanost vozila  izvrsno, pogledajte slike volana, tak potrošen volan u životu nisam vidio još, valjda kad ogladni u noćnoj smjeni malo gricne{#}

Frajer je taksist, viđam ga često u kvartu.

hebote. moj je isto godiste s vise km i 3 put mi bolje volan izgleda. je da je i moj dosta oguljen al ni priblizno ovome. nazalost izvana koliko se god trudim odrzavat ga 254tkm je naravilo svoje. pogotovo prvom djelu auta. ali jos uvjek radi ko sat. i dok bude tak dalje ostaje kod mene. 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember?
17 godina
17 godina

nadam se da vrijedi i za ostala vozila a ne samo za aute...

13 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

Ideš u kupnju tenka?

16 godina
Onjegin kaže...
Lord_Marko kaže...

Ideš u kupnju tenka?

Vec ima jednog {#}

:D
15 godina
Penryn kaže...
RuskeGTT kaže...

usporedujes auto od 2000 3000 i od 12000

Pa ok, samo kažem. Očekuješ od malih 16v benzinaca da imaju momenta u niskim okretajima, a to ne ide baš. Onda ti evo ovaj mali trkač..{#} http://www.njuskalo.hr/auti/renault-clio-rsi-1.8-oglas-12356639

ne vise renault, hvala

15 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Zašto ne {#}

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
Auti - ultimativna tema

Golf IV 
Pločice s prednje ljeve čeljusti.  

Koji je razlog da je jedna plocica potrosena ultra a druga je okej ? ( Ocito da jedna strana slabije odpusta ali bas tolko?  )

17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ne vise renault, hvala

Zašto ne, al imaš kakvih problema s Meganeom?

GRDI-146 kaže...

Golf IV 
Pločice s prednje ljeve čeljusti.  

Koji je razlog da je jedna plocica potrosena ultra a druga je okej ? ( Ocito da jedna strana slabije odpusta ali bas tolko?  )

Vjerojatno malo klizači čeljusti štrajkaju,  treba rastavit skroz i podmazat. Iako je normalno da se unutrašnja pločica što je na klipu mrvicu više troši..

15 godina
Jakovp kaže...

Zašto ne {#}

Penryn kaže...
RuskeGTT kaže...

ne vise renault, hvala

5 tjedana sam bez auta, prvo mjenjac ostao 2x u brzini, ok sredilo se s montiranjem drugog...no struja jede vna, auto se sam od sebe zakljucava i otkljucava, kod na ECU je otisao vec odavno, pa sam otkljucavao i zakljucavao auto rucno, no bravice su obje provrtile, tako da sam se jednu vecer po najgoroj kisi vracao pjeske par kilometara uzbrdo s najlonima iz lidla. ECU kojeg stavim mora biti ISTI, tj s istom opremom, a posto je moj sa njemackog trzista, bazni megan, gore su imali svi ABS i 2x zracna, sto ovdje nema nitko na baznom, vec imaju sa klimom i EPS, a ja to nemam, tako da ECU odgovarajuci necu naci nikad...a dijagnostika ne pomaze kao u slucaju VW-a npr. dao sam vec na 2 mjesta skinuti kod, da barem mogu paliti motor nekako, na kraju nitko ga nije uspio skinuti jos...plus slag na torti zadnji dobos razvalio glavcinu, radi kotac osmicu, drifta u lijevim zavojima. napokon sam danas nasao vremena i nacin da dodem nekako do zucota 20km udaljenog i skinuo mu most, citaj spilio zapekle vijke i sad ce se to montirati na mog, struja pitaj boga da li i kako ce se srediti, a mjenjac je sad navodno ok...

uglavnom, renault i njegova struja su mi se zgadili uzasno, nikad vise rabljeni, eventualno RS neki novi kad i ako bude para za to...ili do 2-3g stari, ali i to je upitno...

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Amen to that.

In the name of tragedy...
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

@ruske

vrijeme da se vratiš na GTT-a.. on bar nema toliko elektronike {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Jakovp kaže...

Zašto ne {#}

Penryn kaže...
RuskeGTT kaže...

ne vise renault, hvala

5 tjedana sam bez auta, prvo mjenjac ostao 2x u brzini, ok sredilo se s montiranjem drugog...no struja jede vna, auto se sam od sebe zakljucava i otkljucava, kod na ECU je otisao vec odavno, pa sam otkljucavao i zakljucavao auto rucno, no bravice su obje provrtile, tako da sam se jednu vecer po najgoroj kisi vracao pjeske par kilometara uzbrdo s najlonima iz lidla. ECU kojeg stavim mora biti ISTI, tj s istom opremom, a posto je moj sa njemackog trzista, bazni megan, gore su imali svi ABS i 2x zracna, sto ovdje nema nitko na baznom, vec imaju sa klimom i EPS, a ja to nemam, tako da ECU odgovarajuci necu naci nikad...a dijagnostika ne pomaze kao u slucaju VW-a npr. dao sam vec na 2 mjesta skinuti kod, da barem mogu paliti motor nekako, na kraju nitko ga nije uspio skinuti jos...plus slag na torti zadnji dobos razvalio glavcinu, radi kotac osmicu, drifta u lijevim zavojima. napokon sam danas nasao vremena i nacin da dodem nekako do zucota 20km udaljenog i skinuo mu most, citaj spilio zapekle vijke i sad ce se to montirati na mog, struja pitaj boga da li i kako ce se srediti, a mjenjac je sad navodno ok...

uglavnom, renault i njegova struja su mi se zgadili uzasno, nikad vise rabljeni, eventualno RS neki novi kad i ako bude para za to...ili do 2-3g stari, ali i to je upitno...

Nisi mi ni ti jasan, s toliko problema bi opet kupio Renault?

Niti stapom dirat ocito.

15 godina
neaktivan
BMK kaže...

Niti stapom dirat ocito.

Ista stvar kao i sa Alfistima. Jedan dio izludi i proda ju glavom bez obzira, drugi iduća tri auta kupi opet Alfu. A kao i sa VAG-ovcima, nije doduše elektronika u igri, ali ta jedna zaluđenost kod velike većine vozača je po meni identična. {#}

Megane II 2006 od kolegice s posla, 1.6, Sedan je bio tri puta na servisu unazad mjesec dana, riknula mu je pumpa goriva, pa mu nešto sa ECU-om nije radilo, morao je ići na reprogram, i onda je još nešto sa kočnicama bilo, ne sjećam se šta, ali stalno je javljalo grešku u vezi koč.tekućine, a stavljena je nova, vjerojatno opet nešto sa elektronikom.

I njen muž opet hoće kupiti novi Renault, i to Fluence. Jbg.

17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Kod njega je Siemensov ecu jel da? Ne znam.. vozam tu i tamo Lagunu sličnog godišta, 1999., 1.8 16v isto Siemens i s električne strane nikakvih problema već 6-7 godina. Jedino je pumpa goriva cicikrep, al to je zbog plina i vožnje na rezervi. Nazad su isto doboši i procurio je lijevi kočioni cilindar.. to je eto jedini ozbiljniji problem. Sve ostalo ok, origigi bobine i svi senzori, radi ok i na bengi i na plinu.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Kad pomislis da ne moze gore, naides na ovo http://www.njuskalo.hr/auti/mercedes-clk-coupe-200-oglas-12860165

VedranL.
13 godina
neaktivan
monsieur kaže...

Kad pomislis da ne moze gore, naides na ovo http://www.njuskalo.hr/auti/mercedes-clk-coupe-200-oglas-12860165

Kakav Gipsy/seljo/balkanac koji dela u austriji tuning. Užas.

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Skinit felge i spojlere na branicima i teraj.Ti spojleri aj jos nekako ali felge {#}

15 godina
monsieur kaže...

Može to još gore.. Kakvih sve ima, ovaj je još i ok..

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
nine kaže...

@ruske

vrijeme da se vratiš na GTT-a.. on bar nema toliko elektronike {#}

ne, njemu isto struja drka lagano...

BMK kaže...

Niti stapom dirat ocito.

gdje sam to rekao?

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Šta nisi svojevremeno govorio da ćeš swap-ati svoj 1.6 motor za 2.0 iz žutog megana, sa 2.0 ide i ecu za 2.0, pa nemaš problema, a dobiš i odličan upgrade ?

17 godina
Onjegin kaže...

Ideš u kupnju tenka?

ne. nasel sam povoljan Honda quad. ali mi je nakak sumnjiv pa da provjerim.

CroNk3r kaže...

Vec ima jednog {#}

{#}

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Inače nemam neke predrasude kod marki automobila i vjerujem da svi auti tu negdje po kvaliteti, ali brate mili ti francuzi su stvarno daleko prvi sa problemima elektronike i nemre me nitko uvjerit u suprotno.

Kod starog u firmi jedan kolega ima Scenica 1.6 benzinca, 2003 il 2004 je auto, svako malo mijenja bobine, random se pale lampice na armaturi, zašteka daljnsko, pa neće radit svi podizači prozora itd, drugi ima Megane-a II i isto stalno neki problemi sa strujom slični kao kod Scenica.

2002. su kod starog u firmi uzeli 4 ganc nove Lagune 2.0 16V benzinjare za službene aute, nezna se koji auto je bio više u servisu i to najviše zbog elektronike. Nakon 4 godine se nudio otkup radnicima po manjim cijenama i nitko nije htio uzet Lagune{#}

Susjed mi je vrstan autoelektričar sa preko 30 godina radnog staža i veli kad mu u radionu dođe nekakav 308/Megane/Laguna/C4 bez najave prvo odmah uzima kablove u ruke jer zna da nekaj elektronika hebe i da treba na dijagnostiku spajat{#} 

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

A problemi sim ili tam, ali neki ljudima je bitnije da mu je auto udoban/lijep izgledom/ nkj treće kaj francuzi nude...možda pristupačnija cijena...

Svako ima svoj ukus i gleda kaj mu treba..nekom ne treba auto koji izdrži 500tkm, jer možda radi 15tkm godišnje a za par god misli mjenjati auto.. i kaj tom čovjeku treba onda audi a6 npr koji izdraži 400tkm??

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

i dalje najljepši concept auta

14 godina
Auti - ultimativna tema

Pre svemirsko, Concept One je bas po mome ukusu po pitanju nekog space izgleda.

VedranL.
13 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Ljudi, sad bi trebao dobiti za stalno, pa si gledam tako dignuti kreditić od 3000 eura, više nebi, da mi je mjesečna rata  do maksimalno 400 kuna.

Trenutno imam Vectru, nju bi prodao, pa koliko dobijem za nju bi pustio za eventualni servis / gume ili nešto treće...

Mislim da bi do te love Xsara 1.4 benzinac bila najbolji izbor?
Malo troši, udoban autić, solidnog izgleda sa dobrom antikorozivnom zaštitom.

Našao sam jednu, 2004. godina, 138 000 km, drugi vlasnik, 4 nove gume, servisi svi napravljeni za 17 000 kn ili 2300-2400 eura...

Pa eto, dajte kakav savjet, ili se slažete s mojim mišljenjem?

Nebi neki mali autić tipa Corse ili Puga 206, htio bi bar neki kompaktan auto kao Xsara... 

15 godina
1BIT kaže...
RuskeGTT kaže...

Šta nisi svojevremeno govorio da ćeš swap-ati svoj 1.6 motor za 2.0 iz žutog megana, sa 2.0 ide i ecu za 2.0, pa nemaš problema, a dobiš i odličan upgrade ?

2.0 je zacvikao, odustao sam odavno od tog projekta, neda mi se ga slagati...opcenito sam odustao od renaulta jer mi ga je pun k vise i sa tim strujama posebnim...

prelazim na drugu marku

12 godina
Phantom_RI kaže...

Ljudi, sad bi trebao dobiti za stalno, pa si gledam tako dignuti kreditić od 3000 eura, više nebi, da mi je mjesečna rata  do maksimalno 400 kuna.

Trenutno imam Vectru, nju bi prodao, pa koliko dobijem za nju bi pustio za eventualni servis / gume ili nešto treće...

Mislim da bi do te love Xsara 1.4 benzinac bila najbolji izbor?
Malo troši, udoban autić, solidnog izgleda sa dobrom antikorozivnom zaštitom.

Našao sam jednu, 2004. godina, 138 000 km, drugi vlasnik, 4 nove gume, servisi svi napravljeni za 17 000 kn ili 2300-2400 eura...

Pa eto, dajte kakav savjet, ili se slažete s mojim mišljenjem?

Nebi neki mali autić tipa Corse ili Puga 206, htio bi bar neki kompaktan auto kao Xsara... 

pogledaj si seat leon 1m..nadju se za 3.500 piknes jednog 1.6 16 v po meni malo bolji auto...vise mjesta

ja vozim 1m iz 2003..za sada samo redovito odrzavanje i vodena pumpa...do sada nikakvih problema...ja zadovoljan s njimea razlika u potrosnji mizerna izmedju 1.4 i 1.6...imam 160 tkm jedino ulaganje u njega sto sam ga spustio s einbach federima 3 cm stavio 16 cola felge zatamnio zadnje 3 sajbe i kupio od frenda top sport branike pragove i zadnji spojler malo duzi od fr i stavio spulju i kn filter,maknuo oznake s auta i zlakirao zadnju kvaku s seat znakom u crno...eventualno kupim jos siceve od 1.8 turbaka one malo sprtski profilirane ali otom potom

razorblade
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

2.0 je zacvikao, odustao sam odavno od tog projekta, neda mi se ga slagati...opcenito sam odustao od renaulta jer mi ga je pun k vise i sa tim strujama posebnim...

prelazim na drugu marku

Za tvoj stil vožnje i preferencije predlažem stari A3 ali benziner, 1.8T 150ks ako ćeš si moći priuštiti tankanje. Motor je prilično modabilan a i stock ide odlično. Cijene su im sad oko 2500 eura, može se naći dobar primjerak.

Ovaj s linka se potrudio i stavio farove sa redizajna, kao moji. {#}

Više bi ti mogao ARazer možda reći, ne znam jesmo tu pričali ili gdje, da njegov Polo GTi ima taj 1.8T motor samo nabrijan, tako nešto je bilo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 7:58 (thedream).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice