Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.907
|
čitano: 18.325.635
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Čestitam na novom autu i puno sigurnih km želim. Što se samog izbora tiče, ne bi bio moj prvi pick, za 150 - 180tkn bi ipak prednost dao Mondeu TDCi , sa Trend opremom + nekoliko nadoplata.

U svakom slučaju, provjeren, zicer izbor koji ne ostavlja prostor za pogrešku. Stvar ukusa, pogotovo ako ste isprobali nekolicinu automobila kako sam kažeš.

EDIT: Koji motor ste uzeli? Za tu lovu 170-180tkn se već nađe salonski VII Comfort/Highline sa par tisuća km 7,8,9 000 i 2.0 150ks TDi-jem koji je top..

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 10:06 (thedream).
18 godina
Re: Auti - ultimativna tema
kostolomac kaže...

Perodinamit- proizvođači to ne ugrađuju  s razlogom da se ometaju radari policije, nego je te nekakva nova tehnologija, a radari naše policiji zastarjeli iz doba rimljana.

Volvo, Mazda 3, CX5, Infiniti.

Članak iz autokuluba: Moderni automobili, čak i niže klase, poput kompaktne Mazde3, opremljeni su gomilom elektroničkih sustava koji za svoje funkcioniranje koriste senzore raznih vrsta, uključujući lasere i visokofrekventne radare koje ometaju rad “pištolja” TraffiPatrol za nadzor brzine.

Itekako se može bilo što tvornički nadogradit ako si spreman platit. Tko je stalno na cesti od ovog ima koristi itekakve, čak je bolje imat cobru nego ovaj ''jammer'' koji ne funkcionira na svim uređajima( primjer ne radi  na multanovi )

Ma kužim ja tebe, ali to nisu "jammeri" za ometanje već je to tehnologija koja pomaže kod praćenja razmaka između vozila i slično pa zbog toga ometaju rad "pištolja".

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
17 godina
Pero Dinamit kaže...
kostolomac kaže...

Perodinamit- proizvođači to ne ugrađuju  s razlogom da se ometaju radari policije, nego je te nekakva nova tehnologija, a radari naše policiji zastarjeli iz doba rimljana.

Volvo, Mazda 3, CX5, Infiniti.

Članak iz autokuluba: Moderni automobili, čak i niže klase, poput kompaktne Mazde3, opremljeni su gomilom elektroničkih sustava koji za svoje funkcioniranje koriste senzore raznih vrsta, uključujući lasere i visokofrekventne radare koje ometaju rad “pištolja” TraffiPatrol za nadzor brzine.

Itekako se može bilo što tvornički nadogradit ako si spreman platit. Tko je stalno na cesti od ovog ima koristi itekakve, čak je bolje imat cobru nego ovaj ''jammer'' koji ne funkcionira na svim uređajima( primjer ne radi  na multanovi )

Ma kužim ja tebe, ali to nisu "jammeri" za ometanje već je to tehnologija koja pomaže kod praćenja razmaka između vozila i slično pa zbog toga ometaju rad "pištolja".

Zato sam i napisao da ne ugrađuju radi ometanja nego se radi o novoj tehnologiji , al pukim slučajem smeta prastarim pištoljima naše policije:)

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
15 godina
neaktivan

Jedan od najčešćih elektroničkih sustava koji ih ometa su adaptivni tempomati koji mjere razmak između vozila koji se nalazi ispred.

Na redu je da MUP raspiše natječaj za nabavku novije opreme. :)

17 godina
neaktivan
Da.
Opće poznato je da su automobili marki npr. porsche, bentley, lamborghini i audi ranga Lada Nive iz 1987., samo imaju malo drugačija prednja svjetla.
Šta ti pričaš?
jedina objašnjenja za ovaj post su:
1. na njuškalu si kupio prava za korištenje imena volkswagen za 500E, pa ispalo da te zaj**alo.
2. Vlasnik si Daimler AGa.

Šta je trebao kupiti? Ssangyong actyon? Je li taj ranga rolls roycea, samo nije toliko precijenjen?
Prijedlog: odspoji tipkovnicu.
16 godina
odjavljen
pod009 kaže...
Da.
Opće poznato je da su automobili marki npr. porsche, bentley, lamborghini i audi ranga Lada Nive iz 1987., samo imaju malo drugačija prednja svjetla.
Šta ti pričaš?
jedina objašnjenja za ovaj post su:
1. na njuškalu si kupio prava za korištenje imena volkswagen za 500E, pa ispalo da te zaj**alo.
2. Vlasnik si Daimler AGa.

Šta je trebao kupiti? Ssangyong actyon? Je li taj ranga rolls roycea, samo nije toliko precijenjen?
Prijedlog: odspoji tipkovnicu.

{#}

Svi smo mi Mentalist.
12 godina
neaktivan
thedream kaže...

Čestitam na novom autu i puno sigurnih km želim. Što se samog izbora tiče, ne bi bio moj prvi pick, za 150 - 180tkn bi ipak prednost dao Mondeu TDCi , sa Trend opremom + nekoliko nadoplata.

U svakom slučaju, provjeren, zicer izbor koji ne ostavlja prostor za pogrešku. Stvar ukusa, pogotovo ako ste isprobali nekolicinu automobila kako sam kažeš.

EDIT: Koji motor ste uzeli? Za tu lovu 170-180tkn se već nađe salonski VII Comfort/Highline sa par tisuća km 7,8,9 000 i 2.0 150ks TDi-jem koji je top..

Hvala svima na ljepim željama, uzvraćam vam želje {#}

Uzeli smo Golf 7 1.6 TDI Comfortline + Comfort paket (senzori za parking, kožni volan i mjenjač, automatska dvozonska klima, osvrtna zrcala za vožnju unatrag..) + Radio "Compositon Media" + rezervna guma + sportska prednja sjedala.

Uzeli smo ovaj motor jer sam ja mladi vozač, a i za nas nema potrebe jači pošto ovaj ide do 200km/h. Na probnoj smo ga do cca 165 potegnuli i odlično ide.

17 godina

Nadam se da je crni Golf{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
BORG kaže...

Boja je Limestone gray

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Izgleda fenomenalno {#}

15 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

Izgleda fenomenalno {#}

{#}

@mystik

NHF..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
neaktivan
mystik kaže...

Mislio pisat duži post, al nema smisla.

Pa da sumiram protekle, a i neke buduće postove.

VAG vozila su precijenjena g*vna, svi oni koji su ih kupili su retardirani moroni, svi oni koji ih razmatraju su glupani. Kupi bilošto samo da nije VAG.

To za sebe govoriš, čemu tolika mržnja prema vlastitom vozilu ?

18 godina
cahalovry kaže...
BORG kaže...

Boja je Limestone gray

Reci mi da su prednja ksenon svjetla, jer ako su ova obična onda je katastrofa, ona su nikakva. A boja je super.

14 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
cahalovry kaže...
BORG kaže...

Boja je Limestone gray

Reci mi da su prednja ksenon svjetla, jer ako su ova obična onda je katastrofa, ona su nikakva. A boja je super.

Kaj misliš pod tim, da loše svijetle ili?

12 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Nisu ksenon, ovo nam je bila gornja granica što se cijene tiče. Doplaćuju se cca 10000kn...

I da jel pod katastrofa misliš da loše svijetle ili?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 15:32 (cahalovry).
14 godina
neaktivan
nine kaže...

{#}

Trudim se {#}

16 godina
1BIT kaže...
mystik kaže...

Mislio pisat duži post, al nema smisla.

Pa da sumiram protekle, a i neke buduće postove.

VAG vozila su precijenjena g*vna, svi oni koji su ih kupili su retardirani moroni, svi oni koji ih razmatraju su glupani. Kupi bilošto samo da nije VAG.

To za sebe govoriš, čemu tolika mržnja prema vlastitom vozilu ?

Reci da se šališ....

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina

Treba uzeti u obzir da nije dečko kupovao auto nego njegov stari koji vjerojatno još gaji nostalgiju prema djedovom golfu kecu koji je bio nepoderiv pa se sada vodi time da su sva vozila iz VAG koncerna nepoderiva. Tako si ja u glavi razmišljam o razlozima zašto bi ikad itko kupio golfa. Za manje pare da se naći auto sa više opreme, nuff said. Ali dobro, gotova priča, auto je tu (tj nije još, rok isporuke max 10 tjedana, znamo kako to ide u salonima, ako auto nije na lageru može se čekati i do godine dana), puno sretnih kilometara, sa što manje kvarova i neka auto služi {#} 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
14 godina
neaktivan
quickr kaže...

Treba uzeti u obzir da nije dečko kupovao auto nego njegov stari koji vjerojatno još gaji nostalgiju prema djedovom golfu kecu koji je bio nepoderiv pa se sada vodi time da su sva vozila iz VAG koncerna nepoderiva. Tako si ja u glavi razmišljam o razlozima zašto bi ikad itko kupio golfa. Za manje pare da se naći auto sa više opreme, nuff said. Ali dobro, gotova priča, auto je tu (tj nije još, rok isporuke max 10 tjedana, znamo kako to ide u salonima, ako auto nije na lageru može se čekati i do godine dana), puno sretnih kilometara, sa što manje kvarova i neka auto služi {#} 

Za ovo stvarno neznam kaj bi rekao, čovjek proba vozit auto, sviđa mu se i sad bi bilo bolje da nekaj drugo uzme jer dobije više opreme{#}ili ovo sa kecom i nostalgijom{#}

Ajde koji su još tvoji razlozi zašto bi neko kupio Golfa, živo me zanima{#}

Da li je itko od vas vozio bar 5, 6 novih modela auta (Golf 7, novi Foki, Civic, 308, Mazda 3) pa može nešto konkretno reć ili samo klikate po netu, čitate forume, gledate cjenike i slike? Po tom se ne ocjenjuje auto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 17:14 (lolipopmen).
18 godina
lolipopmen kaže...

Za ovo stvarno neznam kaj bi rekao, čovjek proba vozit auto, sviđa mu se i sad bi bilo bolje da nekaj drugo uzme jer dobije više opreme{#}ili ovo sa kecom i nostalgijom{#}

Ajde koji su još tvoji razlozi zašto bi neko kupio Golfa, živo me zanima{#}

Jedan jedini - pad vrijednosti. Zato je "omiljen" u flotama financiranih leasingom i zato ima velike prodajne cifre (s tim da ga Škoda stišće).

U svemu ostalom nema nekih prednosti.

12 godina
neaktivan
quickr kaže...

Recimo seat leon s ovom opremom je izašao 156 tisuća kuna, hyundai i30 150 tisuća. Ali po nama se isplatilo dat više za golfa, a i to će se vratiti s obzirom da golf drži cijenu duže (bar sam pročitao tako)

I dobro daj mi reci koji je auto s ovom opremom bolji od golfa, a da je osjetno jeftniji? O tome sam razmišljao mjesecima..

Mislim ne namećem ja nikom mišljenje nego vidim da ste navalili pisati postove tipa "za manje pare bolji", pa me zanima o kojim točno modelima pričamo?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 16:56 (cahalovry).
16 godina
odjavljen
coso9288 kaže...

Izgleda fenomenalno {#}

Izgleda toliko prosječno da jedva vidim auto na slici...

Svi smo mi Mentalist.
12 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Izgleda toliko prosječno da jedva vidim auto na slici...

Meni fino izgleda. Ništa senzacionalno, a nema ni neku manu.

Al ne vidim čemu ovakve rasprave, kad se nekom sviđa a nekom ne sviđa.

Ne vrijedi 180 000, al bome ni hyundai ne vrijedi 150 000

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 17:01 (cahalovry).
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Sad budu opet 2 stranice pretakanja iz šupljeg u prazno bile{#}

14 godina
Auti - ultimativna tema

ljudi sta kazete za osram night breaker h4 i intense blue w5w? gledam to ocu kupiti kao poklon za rodendan posto njemu trenutne gore vec par godina...

I Love Milka
15 godina

Gledaj, ja sam ti svoje rekao prije par postova, kad se još premišljalo između golfa, honde i alfe. Odmah tada se vidjelo da će odluka pasti na golfa. Nisu moje pare i ne kupujem ja auto. Prvo i osnovno nikada nebih dao 180 000kn za auto. Jer te pare nemam, a i da imam, potrošio bi ih pametnije. Uostalom, nikada nebih uzimao novi auto. Uzeo bi neki rabljeni sa malo kilometara kao što sam uzeo svoj. Star 4 mjeseca, 9 000km na brojčaniku (originalnih), 12 000kn ispod cijene novog vozila. Pametnom dosta. Da se naći je*enih auta na njuški za te pare. Treba samo biti oprezan pri kupnji. Da se naći još boljih auta za te pare vani, samo kaj se ekipi neda gledati i tražiti. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
18 godina
cahalovry kaže...
Hacker002 kaže...

Nisu ksenon, ovo nam je bila gornja granica što se cijene tiče. Doplaćuju se cca 10000kn...

I da jel pod katastrofa misliš da loše svijetle ili?

Neznam kako svijetle ali izgledaju očajno. Auto od 180k kn nema ksenon, to za mene nije auto, to je je*ena Dacia. Još sad reci i da nemaš zadnje električne podizače stakala i možeš ga odmah gurnuti niz provaliju..

12 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Neznam kako svijetle ali izgledaju očajno. Auto od 180k kn nema ksenon, to za mene nije auto, to je je*ena Dacia. Još sad reci i da nemaš zadnje električne podizače stakala i možeš ga odmah gurnuti niz provaliju..

Ja pomislio ti nešto znaš o svjetlima, a kad ono još jedan hejter volskwagena.

Ja sam javio samo dojmove i odabir, al bolje je da ništa više ne pišem jer ovo ne vodi nigdje...

16 godina
Auti - ultimativna tema

Aj se ne zamaraj, odabrali ste ono što vam odgovara.

Forumskim ratnicima to ne odgovara. Novi si ovdje, no kao što sam prije napisao. Ako voziš/kupiš bilo što osim Golfa(VAGa općenito) onda si bogisus, kralj.

Korejsko s*anje sa najjeftinijom kineskom plastikom je bolji izbor, neko ružno talijansko g*vno, koje BTW. također živi na staroj slavi, ili nešto sa 3 motora u ponudi je bolji izbor. Još malo bit će i TATA bolji izbor.

Što se tiče lampi, zašto bi morali biti ksenoni? Diskutabilna je njihova ljepota, ima mnogo ljudi kojima se ne sviđaju, i furaju stock halogenke. Ako baš slabo svijetle, a ne svijetle ništa lošije od drugih automobila u klasi, lako naruči Osram Nigthbreaker, ili ako baš treba Rallye(koje nisu legalne, al niko neće skužiti razliku jer nije prevelika), i ima osvjetljenost na razini ksenona, ili možda bolje, a za mnogostruko manju cijenu.

A što izgleda prosječno, bože dragi. Nije kupio auto zato da bi mu netko nebitan rekao dal auto izgleda iznadprosječno, kupio je auto zato jer njemu takav odgovara. 

Uostalom, koji to auto iz te klase iskače kao iznadprosječan izgledom?

@nine

Trebao si NHF usmjeriti vlasniku G7, ne meni. {#}

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

lako tuđim kur.cem koprivu mlatit.

svi bi ovo svi bi ono, da budete u poziciji uzimat kompakta od skoro 200k, okrenuli bi golfa u glavi uzduž i popreko, bez obzira što ovdje spominjete i30-ice, giuliette i p materine.

sigurno nije dobar koliko se u narodu misli da je, al bogati nije ni upola loš koliko se ovdje hračka po njemu.

Ke?!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice