Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.896
|
čitano: 18.264.060
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Vaš Auto Snova
veki22 kaže...

Kakav je to zavoj da ih je toliko izletilo u 2 dana?

Na jako prometnoj cesti, u šumi, pod oštrim kutem i cesta visi na krivu stranu.

Vikendom je "normalno" da ih nekoliko izleti tu, najviše vikendaši koji nepoznaju cestu.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 23:47 (XXX-Man).
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Da nije to u Resnickom III posle podvoznjaka ak ideš prema Dubravi?

edit...

Evo na kaj sam naletel kod suseda... Impreza teaser

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 23:52 (daniel.hajdinjak666).
16 godina
moderator

Nije, ali slično...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Da nije to u Resnickom III posle podvoznjaka ak ideš prema Dubravi?

edit...

Evo na kaj sam naletel kod suseda... Impreza teaser

Prije bi rekao opet neki BRZ mutant {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Odakle ova ljepotica kod nas? {#}

16 godina
rooswelt1991 kaže...

Prije bi rekao opet neki BRZ mutant {#}

Jok, WRX bi se trebao zvat. Nasljednik Impreze. Official debut 20.11.2015.

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
veki22 kaže...

Kakav je to zavoj da ih je toliko izletilo u 2 dana?

Vikendom je "normalno" da ih nekoliko izleti tu, najviše vikendaši koji nepoznaju cestu.

I mislio sam da ćeš to napisat. Još kad je cesta mokra, krasna kombinacija.

Mogu mislit kak je kad padne snijeg ili se zaledi{#}

18 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Jel tko za da otvorimo automehaniku, limariju i vulkanizaciju odmah na izlazu iz tog zavoja? {#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Može, taman prodao bike, pa imam 2000€ sa strane, ako se isplati u dogledno vrijeme, count me in :)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
XXX-Man kaže...

Jel tko za da otvorimo automehaniku, limariju i vulkanizaciju odmah na izlazu iz tog zavoja? {#}

Prije zavoja prodajemo gume, poslije zavoja limarija i šlep služba{#}

16 godina
moderator
Ziga kaže...

To bi bio potez godine! {#}

18 godina
Mitsuoka kaže...

Može, taman prodao bike, pa imam 2000€ sa strane, ako se isplati u dogledno vrijeme, count me in :)

os reci da si imo dobar bic? {#}{#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ili da je dobar trgovac? {#}

Optimizam je nedostatak iskustva.
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

{#}

btw...pogledajte pred kraj videa maksimalnu brzinu...pocele se lampice paliti...lol

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

E sad ovako, jedno lijepo ekupi.iskustvo. Dakle gume koje sam platio karticom, i koje su stajale kao raspoložive/spremne za isporuku, odjednom neeeema. Popapala maca.

Nije mi jasno kako nešto možeš oglašavati, prodati i - naplatiti, ukoliko proizvoda nema na lageru. To je prva stvar. Prvo naplatiš pa onda provjeriš dobavljivost? Dobra logika.

Druga stvar je, zašto na webu stoji  da ih ima na lageru (danas bilo, ako nije maknuto), i da je proizvod spreman za isporuku.

Treća stvar, ne želim zamjenu za Savulje, i četvrta stvar - živo me interesira kako će riješiti storno sa mojom Zagrebačkom bankom, pošto sam platio gume obročno karticom (vjerojatno, po mailu, hoće).

Ako nešto pođe po zlu, i oštete me 1lp samo, mislim da ću dići takav fire, da to neće ova zemlja vidjeti. Ovakvu šlampavost se nisam nadao doživjeti, razumijem da proizvoda nema, Bože moj, ali oglašavati ga i dalje, prodavati i naplatiti u konačnici je krajnji bezobrazluk.

Naravno, greške se svima dešavaju - ali miči te faking gume s weba ako ih dobavljač nema, halo?!

EDIT: Zvao Vulkal upravo, sutra po 4x Nokian WR D3, još bolje ajd. Na 6 rata može, nisu me puno skuplje izašle, a na licu mjesta pokupim, nikakve kemije. Balans i montažu jedino negdje jeftinije, kako sam već našao. Toliko. {#}

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 20:25 (thedream).
16 godina
Vaš Auto Snova

To si na ekupi uzimao? Jer vidim gore imaju jedne Vredestein, koje su doduše skuplje od Alpin A4. Kaj mi je čudno. 

Ako su stvarno Alpin A4 520kn kak stoji gore, onda je to ok ponuda, opet pitanje da li ih ima.

Jedina stvar, koju kažem svakome. Ako kupujem nešto(da kažem specijalizirano), u tvom slučaju gume, onda prvo gdje tražim su vulkanizeri. Ovisno o cijeni, gledam dalje. Isto kad mi neko veli, imaš laptop/tablet na akciji u Konzumu. Ma daj odj*bi s tim.

U svakom slučaju, bitno da je riješena situacija, i da ti lova bude vraćena.

EDIT:

Tek sad vidio. AMS svaka čast.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 17:28 (mystik).
18 godina
Vaš Auto Snova

dedek ce uzeti za mercedesa sava s3 zimske gume {#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Sava inače ima jači model za veće dimenzije zimskih. Ali nedaj mu da to uzme još stražnji pogon, ajme...

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

Još sam ga prodao ispod cijene prijatelju, al totalno nebitno, treba zaradit pare, treba mi brzo još 1000€ za novi. Što je onda sa zavojem? Pa bar birtija da sjednu popit koju dok hitna i panduri ne dođu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 19:41 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

dedek ce uzeti za mercedesa sava s3 zimske gume {#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Koja je dimenzija u igri, index brzine? A da pogleda BFG iili Falken za sličnu lovu? Mislim da se daju naći od 500-600kn/guma u 205/55/16 dimenziji.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/BFGoodrich/gForce-Winter.htm

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Falken/Eurowinter-HS449.htm

Kako jakov kaže, Sava ima i HP model, ali osobno mislim da je prilično precjenjen obzirom na konkurenciju.

In the name of tragedy..
18 godina
Jakovp kaže...

Sava inače ima jači model za veće dimenzije zimskih. Ali nedaj mu da to uzme još stražnji pogon, ajme...

je straznji pogon je...

Mitsuoka kaže...
Lord_Marko kaže...

Još sam ga prodao ispod cijene prijatelju, al totalno nebitno, treba zaradit pare, treba mi brzo još 1000€ za novi. Što je onda sa zavojem? Pa bar birtija da sjednu popit koju dok hitna i panduri ne dođu.

hebote kaj taj bic ide sam od sebe za tu cjenu {#}

thedream kaže...
Lord_Marko kaže...

Koja je dimenzija u igri, index brzine? A da pogleda BFG iili Falken za sličnu lovu? Mislim da se daju naći od 500-600kn/guma u 205/55/16 dimenziji.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/BFGoodrich/gForce-Winter.htm

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Falken/Eurowinter-HS449.htm

Kako jakov kaže, Sava ima i HP model, ali osobno mislim da je prilično precjenjen obzirom na konkurenciju.

ma gledo sam ali znas kak su stari ljudi. nedaju su neke stvari objasnit ni da oces. ma 225/55/r16 nekakve divlje dimenzije opet

18 godina
Vaš Auto Snova

Ja neznam kaj imate protiv Sava Eskimo guma? Ja sam odvrtio preko 60 000 km na njima (2 seta) i pokazale su se odlične. Po dubokom snijegu im nema ravnih, frend je sa Goodjerkama UG7 zaostajao zamnom...

PC RULES!!!
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ne mozes usporedjivati ponasanje guma na snijegu, na 2 razlicita automobila.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 20:41 (Gman).
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

Huh?

In the name of tragedy..
12 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ma nema auta do golfa nikako :))){#}

15 godina
neaktivan
nsunjicr123 kaže...

Zasto je to ovog trena bitno u temi?

14 godina
odjavljen
BMK kaže...
nsunjicr123 kaže...

Zasto je to ovog trena bitno u temi?

Bubnuo je  i ostao živ! {#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Koliko ovih padobranaca ima? Golf, pa Grobnik i Audi, who's next? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
14 godina
odjavljen
turbojc kaže...

Koliko ovih padobranaca ima? Golf, pa Grobnik i Audi, who's next? 

Mato legenda s OC-anom bijesnom garažom. {#}

18 godina
neaktivan
Gman kaže...

Ovo je definitivno točno. Imao sam priliku vidjet kako Polo 9n 1.9TDI sa ljetnim Michelinkama polazi na jednoj gadnoj uzbrdici, a Astra J 1.4 sa brand new zimskim Continentalkama nije mogla. Bio je friški snijeg, al ispod njega je bilo leda.

Naravno da osim same kvalitete guma uvelike ovise dimenzije guma i sama preraspodjela težine kod auta. U ovom slučaju je Polo imao nešto uže gume, 185 vs 205, ali ono najbitnije je - poprilično je lagan ali ima težak motor na pogonskim kotačima, a kod Astre je totalna suprotnost, poprilično je teška a imala je malen i lagan motorić.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice