Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.891
|
čitano: 18.258.197
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ja bih za te nove radije uzeo GTR-a. {#}

16 godina
Vaš Auto Snova

@dream

Ok, sviđa ti se mazga,  i sam znaš da je to ukus. Al realno, ne može u priču sa BMWom i Mercedesom po ničem.

S druge, kad gledaš da nude 4  motora. Sorry, ak mislite biti premium marka na način da limitirate ponudu, zajebali ste poantu. To ne radi tak.

Kad pogledaš pežoa, vidiš da su shvatili što se prodaje u toj klasi i ciljaju da uzmu određeni postotak kupaca najprodavanijem autu.

18 godina
Re: Vaš Auto Snova
Haf932 kaže...

Neznam za Vas , al meni je prekrasan ! Rađe bi njega uzeo nego neki Ferrari / Porsche i slicne jurilice u tom slicnom cjenovnom rangu !

Prekrasan model.

Ovu novu seriju su mi nekako izdurili, pogotovo prednji kraj s onim blesavim farovima...

Podsjeca me na kukca :S

Truth in engineering.
16 godina
neaktivan
mystik kaže...

@dream

Ok, sviđa ti se mazga,  i sam znaš da je to ukus. Al realno, ne može u priču sa BMWom i Mercedesom po ničem.

S druge, kad gledaš da nude 4  motora. Sorry, ak mislite biti premium marka na način da limitirate ponudu, zajebali ste poantu. To ne radi tak.

Kad pogledaš pežoa, vidiš da su shvatili što se prodaje u toj klasi i ciljaju da uzmu određeni postotak kupaca najprodavanijem autu.

Zašto ne? Ti bi radije uzeo A klasu sa početnim Renault/Dacia dizelom za tu cijenu? 180 CDI vs. Mazga 3, zezaš me da je to dilema? Mazga ima x puta bolji motor, za istu efikasnost u potrošnji (jbg. a i 150 vs 109ks)

Ok dizajn je stvar ukusa. A BMW 1 star godinu dana mi ima prvi susjed u zgradi, prije toga je vozio stari A6 (2001 2.5tdi 150), kaže da je Audi po izradi tenk spram ove današnje plastike u BMW-u 1, jedino što valja je motor, koji su svi praktički izvedenice 2.0d-a, ali s rasponima snage.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 17:32 (thedream).
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Zašto za primjer uzimas 180 motor? Zato ne 220 CDI?

16 godina
neaktivan
Gman kaže...

Zašto za primjer uzimas 180 motor? Zato ne 220 CDI?

Zato što novi 180 CDI košta kao Mazda 3 CD150.

EDIT: Čak lažem, Mazga je osjetno jeftinija, gore sam godišnjaka stavio 2012. Ovo je novi 2013.

http://www.skojo.hr/katalog/1682/mercedes-benz-a-180-cdi-blueefficiency

Ne vidim u kojem svemiru bi za ovaj motor dao toliko love, a vidio sam ih već x na cestama u ZG.

Just sayin', nisam mislio u nekakve dubioze i rasprave ulaziti. {#}{#}

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 17:18 (thedream).
16 godina
Vaš Auto Snova

Gle, mazga ne dolazi u obzir sa tim motorom sljedeće 4 godine(još toliko sam mladi vozač).

Pričam o tome da ne mogu oni sa tom ponudom koju nude biti premium segment koji su Merc i BMW. Bez obzira na to što su u A klasi Renault motori.

17 godina
Vaš Auto Snova

Pogledaj unutrašnjost mazde, pa unutrašnjost ovog 2013 modela...

Nekim ljudima jednosatvno ne treba automobil koji će imati 150ks, koji će izgledati "brutalno", več luksuzan automobil, koji lijepo izgleda, udoban za voziti, a ne troši previše.

Da me odmah ne napadneš, ja bih isto išao na mazdu kad bi morao birati između ta dva. Zapravo kad bi morao birati za tu lovu novi auto, radije bi išao na Toyotu gt86...

Dakle, svaki auto ima svog kupca....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
mystik kaže...

Gle, mazga ne dolazi u obzir sa tim motorom sljedeće 4 godine(još toliko sam mladi vozač).

Pričam o tome da ne mogu oni sa tom ponudom koju nude biti premium segment koji su Merc i BMW. Bez obzira na to što su u A klasi Renault motori.

Sve pet, meni nije bilo jasno da o tebi pričamo. {#} Ako mene pitaš, oni s tim motorom mogu što god hoće, kao i Skyactive ovjesom koji je pun pogodak po testovima.

Nikad pretjerano nisam gotivio Mazdu, ali činjenica je da imaju prilično uvjerljivu poziciju sa 3 i 6 modelima trenutno na tržištu, čak bi rekao da bi im se prodajni rezultati mogli i popraviti, tj. da će ih ljudi više kupovati nego do sada.

Honda je također imala i ima u Accordu već godinama jedan dizel motor, auto je doživio enorman uspjeh, pogotovo kod nas, čak i proglašavan za najbolji dizel u klasi. {#}

rooswelt1991 kaže...

Da me odmah ne napadneš..

Tko sam ja da te napadnem, samo razglabamo, ubijamo vrijeme..{#}

In the name of tragedy..
16 godina
Vaš Auto Snova

S obzirom da si postavio pitanje što bi uzeo između ta 2.

Svakako da taj osnovni model Mercedesa ne ostavlja neki dojam, kad spomeneš da je motor Renaultov.

Realno, ne bi uzeo ni jedan ni drugi, tu je prije svega Golf. 

Sedan mi djeluje bolje i ne mogu reć da ga možda u nekom slučaju ne bi uzeo, al verziju s 5 vrata nikad.

Doduše, nije da za 1k € više ima C-klasa, valjda je osnovni model, al jbt impresivan auto.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nine ti si uzeo zimulje? Conti WC TS850? Namontirao, zadovoljan (buka, potrošnja, pošto snijega i kiše još nema..)?

Spremam se naručit, skupio sam neke ponude, pa malo još nedoumice otklanjam.

Imam jedne izvrsne VRedestein, Nokian, taj Conti i UG8 u kombinaciji. Sve četiri bi morale biti odlične, ne mogu se odlučiti.

Vjerojatno će najjeftinije presuditi.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 19:28 (thedream).
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Najbolje su ti michelin A4 i taj conti, a ostali su ti negdje, pa sad vidi koliko koštaju...

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Najbolje su ti michelin A4 i taj conti, a ostali su ti negdje, pa sad vidi koliko koštaju...

Ma ovaj Nokian sam pokupio preporuku sa njemačkog audi foruma, lik mi veli da su brutalne po kiši i snijegu, vrlo tihe i da je potrošnja na razini ljetnih prakički.

I tyrereviews to potvrđuje, čak 99% ekipe bi ih opet uzelo. Te i Conti TS850 su mi prvi pick zasad.

Na akciji su u Vulkalu i to im je plus, i više nego razumnu cijenu imaju i za kartice/rate i za keš. Oko 480kn.

http://www.vulkal.hr/news/48/zimska-nokian-akcija#

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nokian/WR-D3.htm

In the name of tragedy..
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Cijena nije loša u svakom slučaju!

Jedino ovi u vulkalu opako deru na montiranju, tamo treba samo kupiti i negdje drugdje dati montirati.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Jedino ovi u vulkalu opako deru na montiranju, tamo treba samo kupiti i negdje drugdje dati montirati.

A baš, to sam i mislio. 50kn/guma mi je mrvicu previše, volio bi to upola riješiti, kao cura na Yarisu. Saznat ću gdje. {#}

In the name of tragedy..
15 godina
neaktivan
thedream kaže...
Jakovp kaže...

A baš, to sam i mislio. 50kn/guma mi je mrvicu previše, volio bi to upola riješiti, kao cura na Yarisu. Saznat ću gdje. {#}

Odi na svipopusti.hr ili na Kolektivu il itak nesto, imas 79kn montiranje i balansiranje 4 gume, to se fino isplati!

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@dream

nisam još namontirao gume, još sam na 17-icama.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
18 godina
Vaš Auto Snova

ak tak vrijeme nastavi ni do 1.12 netrebamo zimulje. nekak kasni zima ove godine. pitam se kakav ce biti 1 i 2 mjesec. opet cu morati s quadom po kruh ujutro kad zapadne govno {#}

12 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ima li netko iskustva s ugradnjom auto radia? Uzeo bih nešto ovako, a u ugradio bih u opel astru karavan (godište 1999.)

Zanima me koliko je komplicirano to napravit?

Može i preporuka neka ako imate do cca 400kn.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 1:21 (tesiony1).
14 godina
odjavljen
tesiony1 kaže...

Ima li netko iskustva s ugradnjom auto radia? Uzeo bih nešto ovako, a u ugradio bih u opel astru karavan (godište 1999.)

Zanima me koliko je komplicirano to napravit?

Može i preporuka neka ako imate do cca 400kn.

Meni je trebalo na mojoj Astri ( serija F ) oko 15 minuta. S tim da sam se podosta namučio dok sam izvadio ono čudo od originalnog radia.

Ja sam uzeo Pioneerov - https://www.emmezeta.hr/multimedija/audio/auto-radio/29049/pioneer-mvh-150ui-autoradio/

Frend mi ima takvog u Golfu, malo igranja sa postavkama i dobiješ prilično dobar zvuk, ja imam još uvijek one origigi belgijske GM zvučnike i uopče ne zvuči loše.

Za Sony ne znam, ali Pioneer mi je nekako draži. 

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Za Sony je svojedobno bilo popularno kazati kako nema rupe na cesti na koju neće preskočiti pjesmu {#}, a i zvuk da je nekako - metalniji, u odnosu na Paju, Blaupunkt čak ili Alpinu (dakle viši razred).

Koristim Sonya sličnih specki kao taj gore otkad sam kupio auto, 7g., mogu potvrditi dio o rupama, ne toliko dramatično koliko su mitovi i legende preuveličavali, a za zvuk - meni je ok, spram frendovog JVC-a, LG-a itd. ništa bolje ni gore, ovisi o zvučnicima valjda.

Trebao bi čuti nešto iz višeg razreda da bi mogao komentirati. Zvučnike također imam serijske.

http://www.sony.hr/support/hr/product/CDX-GT414U/specifications

Meni čisto ok.

EDIT: Eh da, uzmi u obzir da je imaš "samo" 4 mjesta za sejvati stanice što se radija tiče, na nekim drugim modelima Sony-a (mislim da je tako i kod mene) ima 6 mjesta za memoriju. Nije možda presudno pri kupnji al eto. Dobra zamjena za tvornički radio, obaviti će posao za fer cijenu.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 20:51 (thedream).
12 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Hvala ljudi na savjetima.

Imate li neku preporuku za Zagreb, gdje da odvezem da mi to ugrade da je ne zeznem nešto.

15 godina
neaktivan
tesiony1 kaže...

Hvala ljudi na savjetima.

Imate li neku preporuku za Zagreb, gdje da odvezem da mi to ugrade da je ne zeznem nešto.

Odi u ronis tamo ako kupiš radio ugradnja ti je besplatna.

16 godina
neaktivan
AFK kaže...

Pfff, mene bi bilo sram pitat nekog da mi ugradi radio (kao muško), kao žensko je druga priča... to kao da susjeda idem pitat da mi spoji TV u zid 220v...{#}

14 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

kad kupujem auto vani npr u EU njemackoj,trebam li platiti na carini porez pri uvozu u hrvastku?

16 godina
neaktivan
1BIT kaže...
AFK kaže...

Pfff, mene bi bilo sram pitat nekog da mi ugradi radio (kao muško), kao žensko je druga priča... to kao da susjeda idem pitat da mi spoji TV u zid 220v...{#}

Krasno razmišljanje. Zašto bi ga trebalo biti sram? Čovjek ne želi/nezna/boji se ugradit sam radio i zato postoje ljudi i firme koji se time bave.

18 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

kad kupujem auto vani npr u EU njemackoj,trebam li platiti na carini porez pri uvozu u hrvastku?

Da ako vozilo nije porijeklom iz EU.

14 godina
odjavljen
Ziga kaže...
Nitro233 kaže...

Da ako vozilo nije porijeklom iz EU.

ako je vozilo porijeklom iz EU onda samo trosarinu jel tako? zasto su onda ovo stavili nije mi jasno http://m-stil.covermagazin.com/?p=27162 ?

i ziga da te ispravim pri uvozu auta u hrvatsku nema veze starost automobila vec koju normu udovoljava minimalna koja moze biti je euro3

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 15:44 (Nitro233).
16 godina
Vaš Auto Snova

dobro da se rezimira, sta trebamo SVE platiti kod uvoza auta (do euro 3 norme) u HR?

npr. neki dizel oko 150ks, do 7-8g starosti, ako ne i mlade...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice