Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.896
|
čitano: 18.263.459
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

davno sam prvi put vidio taj krov, i još uvijek sam neodlučan.. TBH mislim da mi se ni serijski ni ovaj ne sviđaju {#}

ali sa druge strane, s obzirom da ga je napravio spoon, poprilično sam siguran da je jako funkcionalan u smislu smanjenja drag-a i povećanja downforcea...

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 19:31 (nine).
17 godina
Re: Vaš Auto Snova
nine kaže...

ma kao da bi išao homologirati i regati supru.. {#} par modova, 500ks i samo na pistu i ništa više {#}

ali znaju se naći sa volanom desno za super smiješne cijene.. isto tako i r33/32 itd itd..

@daniel

hmmm zapravo mislim da vidim situaciju u kojoj bi supustio krov na s2k.. neki tunel pa malo razvrtiti do 9k i uživati u simfoniji {#}

BTW jesi vidio spoon hard top za nju? ja se još nisam doduše odlučio dali mi se sviđa ili ne.. {#}

Ne sviđa mi se takav krov, ali kad smo već stvari koje mi se ne sviđaju, na toj slici je jedan puno ljepši auto iza haube {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Civic? :D
Optimizam je nedostatak iskustva.
17 godina
turbojc kaže...

Na steroidima, u javnosti poznat i pod imenom Integra {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
odjavljen
turbojc kaže...

Fuck Civic, Integra FTW {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

hehe integrica.. sjećam se tamo negdje '99-te sam se vraćao iz škole, i nikada prije nisam vidio taj auto.. čekam bus sa frendom i od jednom zvuk kao da formula dolazi, okrenem se i proleti bijela strela.

kasnije sam saznao da je to bila integra {#} šteta što su tako rijetke..

ovako nekako je to zvučalo 

@rooswelt

poshevili se preluda i civic i ispala integra.. to je priča {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 20:02 (nine).
14 godina
protjeran
nine kaže...

Ne sviđa mi se, jer me podsjeca na sportback modele koje ne mogu smisliti.

Uglavnom kad se preracuna taj krov daje nekih 15-20 KS vise (ne znam tocno sad, treba pogledati). 

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Te Integre su bijesne, pogotovo TR. Malo koji auto je mogao s tvorničke trake direkt na stazu, a među njima je bila i Integra. 

Imao ju je od brata prijatelj, kako je to povlačilo, nevjerojatno,B18 je imao pravi mjenjač u omjeru s konjima. Iz prve ruke. {#}

Optimizam je nedostatak iskustva.
17 godina
nine kaže...

hehe integrica.. sjećam se tamo negdje '99-te sam se vraćao iz škole, i nikada prije nisam vidio taj auto.. čekam bus sa frendom i od jednom zvuk kao da formula dolazi, okrenem se i proleti bijela strela.

kasnije sam saznao da je to bila integra {#} šteta što su tako rijetke..

ovako nekako je to zvučalo 

@rooswelt

poshevili se preluda i civic i ispala integra.. to je priča {#}

Iako nisam ljubitelj japanaca (osim Integre i Impreze) zvuk koji stvara je fantastičan. 

Broj okretaja nenormalan, sigruan sam da je to jedan od najzabavnijih primjeraka za voziti uopće.

Jednom mi je frend rekao da bi trebalo snimiti reakciju ljudi kad prvi put čuju Integru. Ja kad sam je prvi put vidio, to je bilo u Zagrebu, crvena, na Ilici kod slovenske ulice.

Gledam onako lijep autić stoji na semaforu i razmišljam šta li je to sad, nit prelude nit civic. kao da je netko spojio prednji dio Civica i zadnji prelude-a.

I onda semafor pusti, tih 5-6 sekundi koje smo ga vidjeli, ja sam ostao jedno 2-3 minute zbunjen kao da me netko lopatom po glavi opalio {#}

Kasnije sam ih viđao još par komada, ali definivno prvi put {#}

14 godina
odjavljen
Ziga kaže...

Kilometraža je apsolutno ništa za taj motor te kubikaže, 500.000 to pređe bez pardona

Što se tiče Boxstera...

Porsche

Udovoljavaju sva Porsche vozila od modelske godine 2002. s homologacijskim odobrenjem (WVTA)

Starija vozila udovoljavaju prema priloženom popisu.

Boxster (986) Udovoljavaju vozila koja imaju homologacijsko odobrenje (WVTA): e13*98/14*0020*06 ili novije i ako mu je modelska godina 2001 ili mlađa.

Dakle ne možeš otići tamo i kupiti taj auto i dovesti ga ovdje.

Evo primjer: http://www.njuskalo.hr/auti/porsche-boxster-2.7-automatik-oglas-9468428

dakle kupiš ga za dijelove ili ga kupiš pa prodaš nekom švabi, talijanu.....

bi li bi mi mogao pobliže objasniti to stanje sa homologacijom i papirima post sam noob u tom području

17 godina
Vaš Auto Snova

Evo još jedan video integrice

Pogledajte broj okretaja {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

heh vidiš da se i meni prvo iskustvo sa integrom urezalo u sjećanje {#} ista stvar je i kada prvi put provozaš nešto malo jače sa vtec-om {#} npr. neki b16 civic i sl.

a ovaj video.. mislim da joj je inače blokada na 9k.. ovaj je zicer stavljao druge bregaste..

vidim u komentarima da je čak stavljao 4. i 5. brzinu sa getribe od b16 motora.. auto fakat ide ko' metak {#}

18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pogledajte što se danas dogodilo u Splitu ispred pomorskog muzeja, u sred bijela dana. Skinuta sva 4 kola, felge su original MPS. Eto pa ako netko slučajno negdje nešto vidi ili čuje, javite. Gume su Potenze 215 45 R18, pa isto tako javite ako negdje naletite na takve.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ouch.. kaj su auto spustili na diskove bez klocni? majko mila koja stoka {#}

16 godina
Penryn kaže...

Pogledajte što se danas dogodilo u Splitu ispred pomorskog muzeja, u sred bijela dana. Skinuta sva 4 kola, felge su original MPS. Eto pa ako netko slučajno negdje nešto vidi ili čuje, javite. Gume su Potenze 215 45 R18, pa isto tako javite ako negdje naletite na takve.

Ja da sam na tvom mjestu obavezno bi gledao po njuškalu!

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
18 godina
neaktivan
0verlord kaže...

Prije u Bosni..

ali i da se takve felge nađu na istoj takvoj generaciji Mazde u istom gradu, šanse da dokažeš da su tvoje su ravne nuli.

18 godina
neaktivan
0verlord kaže...

Naravno nije moje auto, ali da, prati se po njuškalu, iako gotovo sigurno neće tu pokušat prodavat. {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ja isto mislim da to nebu na njuški završilo..

prije da je netko ciljao na oriđiđi mps felge za svoju mazdicu...

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Mazda mx5  mk1 ili mk2.. 

3 Mk1
18 Mk2
Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 21:51 (Saint96).
16 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Ovo je nezgodno, osim financijske štete za felge i gume, moguća su i teža oštećenja praktički svega na čemu je auto ostao ležati. Ako ima sreće ostao je samo bez prvog dijela..felge,gume..

Pretpostavljam da je ovo bilo prilično ciljano, ima x puta jačih auta u smislu podzemlja i tog miljea, za krađu, preprodaju itd. Nekome su trebale izgleda, ali opet, zbilja se lako prepoznaju na ne-MPS Mazgi, ukoliko ju ugleda.

A onda cirkus oko dokazivanja..

In the name of tragedy..
17 godina
Vaš Auto Snova

jeste vidjeli novog peugeota 308, inace nisam fan te marke auta ali ovaj mi stvarno dobro izgleda

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

jeste vidjeli novog peugeota 308, inace nisam fan te marke auta ali ovaj mi stvarno dobro izgleda

Ma svi auti su danas lijepi,nema novog auta za kojeg bi rekao da je ružan... ovaj 308 mi iznutra nije baš nešto..

15 godina
mar123 kaže...

prvi peugeot koji mi lijepo izgleda

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
17 godina
Vaš Auto Snova

Ja volim unutrašnjost s što manje gumbića, jedan lcd će sasvim dovoljan biti, tako da mi se ova unutrašnjost kod nove 308-ice sviđa.

iako sam siguran, da će ovo čudo koštati brutalno, mislim na model koji će iamti ovakav ekran i ovakvu opremu...

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nova C klasa, w205. Nešto kao S klasa u malom pakiranju. {#}

12 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ferrari haha:(, al to je nemoguće

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Dobro izgleda ali mislim da nijedan auto u tom segmentu ne može ni prismrditi novoj Mazgi 3. Auto je savršenstvo od dizajna do motora. I nije čak preskup za to što nudi.

Gledao sam jučer baš ispred firme i A-klasa nova Merc, i BMW 1, pored Mazge, ona tamnocrvena boja njihova, malo bolja oprema je bila u igri, neke brutala felge 17, auto tip-top.

In the name of tragedy..
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Sve savšeno samo mi se na 208 i 308 nesviđaju instrumenti iznad volana sve ostalo 5.

16 godina
Vaš Auto Snova

Neznam za Vas , al meni je prekrasan ! Rađe bi njega uzeo nego neki Ferrari / Porsche i slicne jurilice u tom slicnom cjenovnom rangu !

Music As A Weapon !!
14 godina
odjavljen
Haf932 kaže...

Neznam za Vas , al meni je prekrasan ! Rađe bi njega uzeo nego neki Ferrari / Porsche i slicne jurilice u tom slicnom cjenovnom rangu !

da,al cijena je paprena,mozda zbog sve dodatne opreme, koliko bi dosao na leasing mjesecno dali netko zna?

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 15:59 (Nitro233).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice