Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.896
|
čitano: 18.264.435
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@dream

taj mustang mi nikada nije legao {#} crna ofca među konjićima..

a motor bolje da ne komentiram {#} došao seljo i rekao kaje ovo tu pobogu, treba malo poznate tehnologije ubaciti.. ostatak je povijest {#}

nego da se pohvalim novim ćuning uradkom {#}

još prije x-y vremena sam išao moddati pozadinsko osvjetljenje čukica.. no nije dobro ispadalo jer na čukicama ima narančasti filter, pa nikada nisam mogao dobiti finu bijelu, a i t5 led-ice ne daju dovoljno svjetlosti..

i tako naručio ja led strip sa onim 3-led 5050 led-icama, i jučer kada je stigao sam se odmah primio posla {#}

rastavio sam sve i bacio se na struganje filtera, što se pokazalo poprilično teškim zadatkom.. pogotovo zato što je veći dio pozadine čukica ispod prozirne plastike.

svaki početak je težak ... prvo sam sa skalperom pokušavao strugati.

...ali tri sata kasnije, gotova druga {#}{#}

onda malo testiranje kako bi strip trebao stojati..

i onda nakon nebrojnih problema sa lemilicom završio sam jučer u 12:45 {#} no nakon ugradnje u auto sam skužio da sam naopako zalemio segment za cluster od obrtomjera..

danas sam i to popravio i sada sve svijetli {#}

naravno da sam nakon slikanja skužio da je šajba puna otisaka prstiju i da sam ju možda ipak trebao i obrisati {#}

u živo nije blještavo kao na slici, ali je za nijansku prejako.. što je zapravo smiješno jer sam se bojao da će biti preslabo poučen iskustvom sa t5 led-icama {#}

nabavit ću dimmer, pa ću malko smanjiti..

ALI sve u svemu sam prezadovoljan što je najbitnijie.. {#} moram još centralnu konzolu srediti {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 21:50 (nine).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Neodoljivo pokušavaš Audi tablu skinuti, ne laži ovaj napaćeni narod, nemaš to pravo! I smanji brate tu iluminaciju, po noći će te zaslijepit samo tako..{#}

In the name of tragedy..
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

BWAHAHAH {#}

ma vozio sam se već, nije uopće strašno.. jedino već sam sa lijeve strane zamijenio žaruljice od šibera i još par gumba za bijele led-ice, i ovo se definitivno previše ističe.. stvarno je prejako, ali kao što rekoh nije u živo kao na slici, brojevi su čisto bijeli, nema ove aure oko njih .. budem probao uloviti bolju sliku pa stavim {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 21:59 (nine).
18 godina
Re: Vaš Auto Snova
nine kaže...

Malo si napon smanji, za jedno 0,2V.

5050 se fino griju pri defaultnom naponu.

Dobro obavljen job, al smanji te kandele...

Truth in engineering.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

tnx.. velim mislio sam da nebu dovoljno svijetlo, na kraju sam napravio malo overkill sa 5050 {#}

ali što se temperature tiče sam pazio kako ih postavljam. čak sam ih i držao upaljene nekih pol sata u clusteru prije nego sam do kraja sastavio da vidim dali se negdje plastika jako zagrijava.

moram svejedno još jednom sve rastaviti, obrisati šajbu i ubaciti neku regulaciju ili otpor, pa ću baciti još jednu inspekciju dali je još sve na mjestu i dali ima tragova zagrijavanja na plastikama.

18 godina
Vaš Auto Snova

danas sam i ja osao provjeravati dal imam vode u vratima kak i vasi auti. naravno meni se cuje neki vrag u voznji kak se preljeva, ali sam mislio da je to u rezervaru. pogotovo kad je vise od pola. i tak ja naravno doma mašem, mičem, cojčem vratima i niš. sve super. moji su me doma proglasili da sam mentalno skrenul {#} došao do zakljucka da je ipak do rezervara i goriva, a vec sam mislio da imam putni akvarij {#}

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nisam znao da toliko ljudi ima vode u autu {#}

Ali ako se bolje razmisli ima smisla.

Ako zelimo da otvorimo prozore na autu mora biti malo mjesta izmedu vrata i prozora, a voda naravno pada u taj prostor, ali pada u mjesto posebno napravljeno za to, ali proizvodjaci nisu razmislili (ili nisu htjeli) da se moze nakupiti prljavstine na odvodu kao kod mene pa ta voda onda ostane u vratima.

15 godina
neaktivan
nine kaže...

Ja sam kod sebe u Cliu radio istu stvar prije par mjeseci jer me ubijalo me narančasto osvjeteljenje.

Imao sam isto problema da mi je osvjetljenje instrumanata bilo prejako pa sam uzeo šmirgl papir od 600 i fino pošmirglo diode i onda je bilo puno bolje, to sam uradio i s ovim središnjim ekranom od radija u koje idu T5 Ledice jer osvjeteljenje nije bilo jednako pa sam ga šmirglanjem ujednačio.

Samo što sam ja za instrumente koristio 3528 ledice a ne 5050 kao ti.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

bravo, fora izgleda {#} jesi isto morao strugati filtere?

ja ću centralnu konzolu isto odraditi kada ulovim vremena. jedino čukicu neću moći dobiti da bude bijela, jer po defaultu svijetli zeleno sa narančastim filterom. još filter služi ujedno kao i staklo a i zakrivljeno je blago, pa moram nekaj iskemijati da promjenim boju. razmišljao sam da uzmem fantu shokatu i izrežem oblik iz boce da dobijem plavu čukicu. {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Na instrumentima nisam imao filter, samo sam imao narančasti filter papir na centralnom ekranu od radija kojeg sam zamjenio s bijelim filter papirom tako da mi brojevi i slova na displeju budu bijela.

16 godina
neaktivan
nine kaže...

bravo, fora izgleda {#} jesi isto morao strugati filtere?

ja ću centralnu konzolu isto odraditi kada ulovim vremena. jedino čukicu neću moći dobiti da bude bijela, jer po defaultu svijetli zeleno sa narančastim filterom. još filter služi ujedno kao i staklo a i zakrivljeno je blago, pa moram nekaj iskemijati da promjenim boju. razmišljao sam da uzmem fantu shokatu i izrežem oblik iz boce da dobijem plavu čukicu{#}

Oh, no you just didn't...fantatuning! {#} ( <- popravilo mi dan)

@AFK - dobar! jako lijepo {#}

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 7:37 (thedream).
16 godina
Vaš Auto Snova

Nine, da nije netko od tvojih predaka iz Krapine? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 11:56 (mystik).
15 godina
Vaš Auto Snova

Ode {#}

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@mystik

morat ću te razočarati, nemam sjevernjačke krvi {#}

@thedream

hahaha imaš kakvu bolju ideju? treba mi prozirni, zakrivljeni komad plastike, po mogućnosti plave boje {#} mislim da ovo sa shokatom uopće nije loša ideja {#}

zapravo idealno bi bilo da mogu izvući bijelu boju, ali mislim da je to nemoguće s obzirom kako serijski svijetli.

14 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

....

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 16:31 (Nitro233).
18 godina
Vaš Auto Snova

a je ruzan {#}

18 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

trebam savjet u vezi ovog boxstera,cini mi se da je dosta presao,sto mislite za cijenu http://goo.gl/AUvFkV

Kilometraža je apsolutno ništa za taj motor te kubikaže, 500.000 to pređe bez pardona

Što se tiče Boxstera...

Porsche

Udovoljavaju sva Porsche vozila od modelske godine 2002. s homologacijskim odobrenjem (WVTA)

Starija vozila udovoljavaju prema priloženom popisu.

Boxster (986) Udovoljavaju vozila koja imaju homologacijsko odobrenje (WVTA): e13*98/14*0020*06 ili novije i ako mu je modelska godina 2001 ili mlađa.

Dakle ne možeš otići tamo i kupiti taj auto i dovesti ga ovdje.

Evo primjer: http://www.njuskalo.hr/auti/porsche-boxster-2.7-automatik-oglas-9468428

dakle kupiš ga za dijelove ili ga kupiš pa prodaš nekom švabi, talijanu.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 15:41 (Ziga).
16 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

trebam savjet u vezi ovog boxstera,cini mi se da je dosta presao,sto mislite za cijenu http://goo.gl/AUvFkV

Pa nije baš ni mlad, kilometraža je realna. Održavanje pretpostavljam da je sigurno 50% skuplje barem od prosječnog auta srednje klase, a ova potrošnja je isto eventualno - na papiru. Taj auto se ne vozi 50km/h. Registracija isto fina obzirom na snagu.

Da sam pri lovi eventualno za drugi, treći auto u obitelji pa vikend-đir do Opatije i te spike, s curom, laganini povjetarac, ali da ga kupim za kuća-poso auto, tome baš i nije namjenjen.

Ako si mlad vozač ne smiješ ga ni voziti. Čitao sam inače da su imali nekakve probleme sa aut.mjenjačima i da je 6brzinac puno sigurniji izbor.

Uvijek mi se inače činio kao porš za cure, ali sigurno da je fun factor na visini, pogotovo sa ručnim mjenjačem. Veći ga je vjerujem problem održavati nego kupiti, obzirom na cijenu.

In the name of tragedy..
15 godina
Vaš Auto Snova

Točno to. Održavanje sigurno nije jeftino.

A kupiti cabrio kao jedini auto je malo glupasto. Je, gušt je za vikend vožnje, kad je lijepi dan i za manje brzine, ali što je sa većim brzinama i spuštenim krovom? Pogotvo vožnja preko ljeta kad sunce udara u glavu. Dobro, može se krov spustiti, ali opet..

Inače, meni je recimo stara MX-5 fora auto. Baš danas vidio jednu crvenu u gradu.

Ništa ne ostavljam nezavrš
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 15:42 (dv14).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ovaj boxster ima volan desno.. fck that shiat {#}

za te pare sa volanom desno ima i boljih auta u eu.. (ciljam na zahebane japanske pile iz 90tih ofc {#})

enivej nikada me cabrio nije palio.. jedino kada ima smisla je ljeti, a i tada zgoriš ko kokica od sunca..

ja se ložim na s2000, ali mislim da ju i kupim, ne bih nikada krov spuštao.. {#}

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Slazem se, S2000 ne bi ni uzimal bez hadr-topa. 

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Imat ću jednu S2000 kad tad. <3

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina
Vaš Auto Snova
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
18 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Nije bitan opis, bitno je da kreten prodaje 12 godina staru kramu za 6500 Eura!

I da je prva rega bila 2010 godine što znači da je auto uvežen i tamo promijenio vlasnika tko zna koliko-....

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 18:13 (Ziga).
16 godina
Vaš Auto Snova

RHD <3

gledao sam supre u njemackoj kakve cijene imaju...kad tad!!!!!!!!!!!!!!!! <3

18 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

RHD <3

Kako ćeš ju uvesti kad ju ne možeš homologirati?

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Danas sam vidio BMW x3 ili x MULE

evo slikice 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
Ziga kaže...
RuskeGTT kaže...

RHD <3

Kako ćeš ju uvesti kad ju ne možeš homologirati?

zasto ne?

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ma kao da bi išao homologirati i regati supru.. {#} par modova, 500ks i samo na pistu i ništa više {#}

ali znaju se naći sa volanom desno za super smiješne cijene.. isto tako i r33/32 itd itd..

@daniel

hmmm zapravo mislim da vidim situaciju u kojoj bi supustio krov na s2k.. neki tunel pa malo razvrtiti do 9k i uživati u simfoniji {#}

BTW jesi vidio spoon hard top za nju? ja se još nisam doduše odlučio dali mi se sviđa ili ne.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 19:07 (nine).
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

E ovo je već kandidat za smeće godine..{#}

@ nine - odvratan krov, beži..

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 19:08 (thedream).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice