E to je već potez, pred-krš Stilo za takvu 147-icu. Držim fige da što prije utopiš Fiata, a priče - to ne treba odmah zamijeniti, u smislu zamašnjaka, ma ne - treba čekati dok se ne razleti u vožnji (+ getriba). Iskreno, trebalo bi ga zamijeniti što prije (čak je reparacija prilično skupa, po meni bar), kao uskoro i mojeg. S tim se jednostavno nije za*ebavati i taj servis odnosno zamjena čeka svaki turbodizel kako se bliži 200.000, nekom prije, nekom kasnije, ali to je taj interval bez neke prevelike mudrolije u odgađanjima i pretpostavkama kilometraže.
Može durati još 20,30 000 ja se slažem, ali može rastočiti i pola motora u roku 3mj. Jedan kvar, nazovimo ga - uvjetno rečeno kvar, s kojim se stvarno nije za igrati.
Ulje možeš zamijeniti, filtere također, remenje kad je pri kraju, pogotovo kanalni, vizualno ga snimiš manje više a i vodiš nekakvu brigu sukladno kilometraži, no što se zamašnjaka tiče - ja ću recimo svog iduće godine zamijeniti, LUK, Sachs, što god nađem da je tvorničke ugradnje a što jeftinije opet, možda na kakvu -25% akciju nabasati ili sam čak mislio ebay čekirati.
EDIT: Što se vuče tiče, ide odlično s tih 115ks, osjetno čak bolje nego jedna 156-tica s istim motorom, pogotovo Stilo sa 3VR izvedbom. Fino si ga uredio i održavao što jes jes, al eto čisto onako, realnosti radi, budućeg vlasnika čeka izdatak praktički u trećini vrijednosti auta, ovisno gdje će dijelove nabavljati.

kako to da si se predomislio? zato što je ova na naglo uletila ili?

ahh taj jeremy