@overlord
jbg ne radim servise na njemu, ali vozim svaki dan jednog od 6 koje posjeduje firma u kojoj radim.. nije se pokazao kao super kvalitetan auto iskreno, bilo je već svakakvih glupavih kvarova a tek su oko 70k prešli.. stari puntači 2 (redizajn) su bili puno kvalitetniji..
a to što tebi smetaju moja zapažanja me ne dira pol posto..
mislim da će se svatko tko iole išta kuži o autima složiti samnom.. malo plastike i malo kabla više je trebalo da se stvar složi po PS-u.
uostalom, opće je poznato da se fiat ne pridržava onog sistema provjereno/ustaljeno/pouzdano.. oni ako pogode dobar auto, dobar je.. ako ne pogode, jbg..
frend mehaničar mijenjao na puntu 1 kuplung i priča on meni da to izgleda kao da se dijete igralo.. "e tu nam treba sajla, zbuši rupu, provuci.." eto to ti je njihov inženjering i to se i vidi pod haubom punta..
inače baš punto evo/grande mi je jedan od ljepših malih hatcheva, i jako se lijepo vozi.. jbg nisam ja kriv što je pod haubom takav nered.
Krenimo redom to što su vama krepali to je iznimka a ne pravilo vrijedi za svaki auto, malo više plastike i kabla čemu? pa hebote ispod haube je apoteka naspram nekih auta! Frendove (majstorske) priče ne pušim tako da......... Inače fiat je pionir po mnogo čemu u auto industriji

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni