Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.915
|
čitano: 18.419.727
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Vaš Auto Snova
nine kaže...

@overlord

jbg ne radim servise na njemu, ali vozim svaki dan jednog od 6 koje posjeduje firma u kojoj radim.. nije se pokazao kao super kvalitetan auto iskreno, bilo je već svakakvih glupavih kvarova a tek su oko 70k prešli.. stari puntači 2 (redizajn) su bili puno kvalitetniji..

a to što tebi smetaju moja zapažanja me ne dira pol posto.. {#} mislim da će se svatko tko iole išta kuži o autima složiti samnom.. malo plastike i malo kabla više je trebalo da se stvar složi po PS-u.

uostalom, opće je poznato da se fiat ne pridržava onog sistema provjereno/ustaljeno/pouzdano.. oni ako pogode dobar auto, dobar je.. ako ne pogode, jbg..

frend mehaničar mijenjao na puntu 1 kuplung i priča on meni da to izgleda kao da se dijete igralo.. "e tu nam treba sajla, zbuši rupu, provuci.." eto to ti je njihov inženjering i to se i vidi pod haubom punta..

inače baš punto evo/grande mi je jedan od ljepših malih hatcheva, i jako se lijepo vozi.. jbg nisam ja kriv što je pod haubom takav nered.

Krenimo redom to što su vama krepali to je iznimka a ne pravilo vrijedi za svaki auto, malo više plastike i kabla čemu? pa hebote ispod haube je apoteka naspram nekih auta! Frendove (majstorske) priče ne pušim tako da......... Inače fiat je pionir po mnogo čemu u auto industriji

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
16 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Nevjerojatno da ne znate tko drži sve konce Grobnika. I ne kužim što vas muči. Tip ima grobnik,i ima svoju garažu,i praonu,i sama egzotika mu dolazi. Tko makar nije na slikama vidio tu praonicu,onda ne znam. {#}

I šta bi nas sad normalne ljude trebalo bit briga ko drži sve konce na Grobniku? Pa puca mi ku*ac za to, imam dovoljno svojih briga u životu...

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
17 godina
cuspajz kaže...
turbojc kaže...

Nevjerojatno da ne znate tko drži sve konce Grobnika. I ne kužim što vas muči. Tip ima grobnik,i ima svoju garažu,i praonu,i sama egzotika mu dolazi. Tko makar nije na slikama vidio tu praonicu,onda ne znam. {#}

I šta bi nas sad normalne ljude trebalo bit briga ko drži sve konce na Grobniku? Pa puca mi ku*ac za to, imam dovoljno svojih briga u životu...

ma sere bezveze tu cijelo vrijeme, ko da bi svi trebali znat nekog frajera s benzinskom, prvi put cujem za tu benzinsku sad, velka stvar.

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Pa nije Grobnik benzinska, nego trkaca staza.

17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Pa nije Grobnik benzinska, nego trkaca staza.

you dont say

pricamo o ovom frajeru sto ima benzinsku tu.

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

A da nema taj frajer mozda auto-praonu, a ne benzinsku?

16 godina
Vaš Auto Snova

Kako ste vi od lijepih auti koje je Ruske sliko dosli na jbnu benzinsku i nekog random frajera?

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

nije mi f12 nista posebno ...od ferraria 250gt i 355 i 288 mi izgleda zvjerski 

prije 3 dana bia je u splitu bia ff Ferrari gledan iz auta i vidin zadnja stakla u stilu coupea mislim megane coupe ima ih dosta kad vidin na volanu ferrariev znak taman da cu uslikat lik opali po 12 cilindara i adio ..

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 8:55 (Saint96).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ne nego ste smiješni što svi ispitujete kakva je to autopraona,a sve već napisano,i nitko ništa ne čita. Kao da ima 1000 Rajmonda u hr koji su na dobrom glasu. 

Saint - Ahahahaha,garant te skužio i mislio da snimaš. :D 

Optimizam je nedostatak iskustva.
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ekipa zna li tko cijenu lakiranja cijelog auta? radi se o fabiji 2, tangerina boja {#}

isto ako tko zna cijenu crne sjajne folije (sa montiranjem) na krov, retrovizore i felge?

Pada mi na pamet malo srediti auto, nesto na ovu shemu (samo sta nije RS) 

CARPE DIEM
16 godina
moderator

Lakiranje minimum 1000€, za foliju neznam

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 10:16 (XXX-Man).
14 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Ne nego ste smiješni što svi ispitujete kakva je to autopraona,a sve već napisano,i nitko ništa ne čita. Kao da ima 1000 Rajmonda u hr koji su na dobrom glasu. 

Saint - Ahahahaha,garant te skužio i mislio da snimaš. :D 

bogati talijan :D ima neku tetkicu do sebe ! 

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ahaha,šteta što kod nas nema takvih bogatih u Slavoniji. :D

BTW,eno došla još 2 GTR-a na njušku. :P 

18 godina
turbojc kaže...

Ahaha,šteta što kod nas nema takvih bogatih u Slavoniji. :D

Ima, samo su se dobro sakrili haha

Vamo u Pž bivši vlasnik Presoflexa ima F430 i Brabusov S320 CDI, sin mu ima CLS 320 CDI..ima još par CLS-ova i S klasa sad sve više ovih novijih (od 2005 na vamo)

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Viđer tajkunčeta. :D 
Negdje između PŽ I SB ima neko sele di je jedna obitelj,priča se da majka zna nekad zasjest u 350Z,a sinovi joj imaju STi i Elise. Ono,nije skupo kao F430,ali je ipak i to nešto. :D  

15 godina
neaktivan
0verlord kaže...

Krenimo redom to što su vama krepali to je iznimka a ne pravilo vrijedi za svaki auto, malo više plastike i kabla čemu? pa hebote ispod haube je apoteka naspram nekih auta! Frendove (majstorske) priče ne pušim tako da......... Inače fiat je pionir po mnogo čemu u auto industriji

ajde da ti ja redom odgovorim.. pošto ne vozim svaki dan istoga, ako primjetim isti kvar na 2-3 komada, znači da je prije pravilo i da će se i na ostalima događati..

malo plastike i kabela? oke pročitaj post sa 4 nedostatka koja sam naveo i dobro razmisli dali sam to napisao da bi pljuvao ili radi čuđenja.. ako ništa mogli su potegnuti malo plastike ispod motora da ne vidim asfalt dole kada dignem haubu, i da ne gledam skroz prljavi i zašpricani motor nakon 2 godine korištenja.. puno sitnica koje se na njima događaju su upravo zbog vlage.. razmisli malo o tome {#}

majstorske priče ne pušiš? ok granted.

da.. talijani su izmislili puno auto tehnologije tipa: između ostalog vvt, common rail, twin spark itd itd.. znači potpis.. ali to i dalje ne znači da im je svaki auto perfektan.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
18 godina
turbojc kaže...

Viđer tajkunčeta. :D 
Negdje između PŽ I SB ima neko sele di je jedna obitelj,priča se da majka zna nekad zasjest u 350Z,a sinovi joj imaju STi i Elise. Ono,nije skupo kao F430,ali je ipak i to nešto. :D  

Začuđujuće, ali ima dosta ljudi bolje aute vamo..šef jedne pizzerije i neke trgovine građevinskog materijala valjda ima Mercedesa G klasu (star nekih 15 godina), nekog Porschea je imao čini mi se, sad voza novog CLS-a 350 CDI, možda je godinu dana star..nakupilo se u zadnjih godinu dvije dosta zanimljivih vozilica..novi E350 CDI 4MATIC vozi gazda APP-a, ima par novih BMW 5, Touaregova prvih modela kao sitnih svetaca, ML-ova novijih sad dosta isto ima itd..

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Imal tko da nema Merđu? matereti koliko bosanaca. {#}

Kod nas baš u Brodu koliko sam skužio,jedan od ljepših,malo skupljih auta je Range Rover Evouque

16 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Imal tko da nema Merđu? matereti koliko bosanaca. {#}

Kod nas baš u Brodu koliko sam skužio,jedan od ljepših,malo skupljih auta je Range Rover Evouque

U Zadru je meni najljepši Maserati Granturismo iako blizu mene živi covjek koji ima Bentley Continental i Porsche (neznam koji tocno, ali mu iza pise turbo). Prije je imao i Audi R8 (stavio sam slike u ovu temu jednom).

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
18 godina

Podjeti me ti sad da, ima i R8 vamo, crveni,  gazda Colora ga vozi hehe :)

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

To je sve lijepo ali u Osijeku se nalazi najveći kolekcionar auta u HR Ostović, bivši vlasnik jedne banke

LINK

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
13 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

To je sve lijepo ali u Osijeku se nalazi najveći kolekcionar auta u HR Ostović, bivši vlasnik jedne banke

LINK

Nis novo..Nalaze se 10 min pjeske od mene ,ali mi ti novi ferariji nisu interesantni koliko oldtimeri..

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Fuck that shit. Čekam da vidim ima li tko Chargera '69,Msutanga Fastback '67,i Fairlady Z. {#}

Btw,za Datsuna znam da ima jedan u Brodu,not sure which one. 

16 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Fuck that shit. Čekam da vidim ima li tko Chargera '69,Msutanga Fastback '67,i Fairlady Z. {#}

Btw,za Datsuna znam da ima jedan u Brodu,not sure which one. 

Za R8 znam,ali sam vidio da je bio nekakvim naljepnicama objebljen neke autoškole,ne znam koje. PŽ tablice. Prije par godina. 

16 godina
nine kaže...
0verlord kaže...

ajde da ti ja redom odgovorim.. pošto ne vozim svaki dan istoga, ako primjetim isti kvar na 2-3 komada, znači da je prije pravilo i da će se i na ostalima događati..

malo plastike i kabela? oke pročitaj post sa 4 nedostatka koja sam naveo i dobro razmisli dali sam to napisao da bi pljuvao ili radi čuđenja.. ako ništa mogli su potegnuti malo plastike ispod motora da ne vidim asfalt dole kada dignem haubu, i da ne gledam skroz prljavi i zašpricani motor nakon 2 godine korištenja.. puno sitnica koje se na njima događaju su upravo zbog vlage.. razmisli malo o tome {#}

majstorske priče ne pušiš? ok granted.

da.. talijani su izmislili puno auto tehnologije tipa: između ostalog vvt, common rail, twin spark itd itd.. znači potpis.. ali to i dalje ne znači da im je svaki auto perfektan.

U sjevernoj europi se prodaju sa plehom ispod motora u ostatku europe ne jer nema toliko padalina tokom godine, najgore u tom  autu šta ti kažeš je vlaga i tu se slažem ali samo zato jer  su delphi kablovi koji imaju loše kontakte. fiat je lošiji od ostalih konkurenata u toj klasi samo po aljkavosti izrade plastike koja je još miljama iza konkurencije ( na vratima ), same kvake, šarke itd. čak bih rekao da im je središnja konzola konkurentna i ok kvalitete. GP je u startu jeftiniji 1000 eura od konkurencije po kvaliteti kao što sam i naveo ali motori i vozne osobine su među samim vrhom, a da ne pričamo o cijeni servisa i dostupnosti samih djelova. 2.5 litara ulja u motoru za sipat di ćeš bolje?

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

To da nema dole plastike ne može nitko navesti kao manu, naravno da bi bilo bolje da ima, ali pogledaj koliko auta to nema, a i neki skuplji imaju tek kao dodatnu opremu.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Humor na stranici jadranskog osiguranja {#}

http://www.jadransko.hr/izracun_premije/kasko_osiguranje_vozila/

Potrudi se dobiti ono što voliš jer ćeš inače biti prisiljen voljeti ono što si dobio
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@overlord

to da se odlično vozi sam i sam rekao.. jako lijep šaltung ima, fine mekane kontrole, jedino ima lag na gasu i kočnica je odvratna {#} ništa-ništa-ništa-ukopavanje..

unutrašnjost je čak jako dopadljiva na evo-u.. ima par dijelova koji su baš jeftina plastika i ružni su, ali ima i par jako lijepih detalja.. jedino što kvaliteta nije nešto, oni gumbi za ventilaciju su dosta nekvalitetni i vole puknuti..

velim meni je lijep auto, ali imali smo prije njih punto 2 redizajn i prešli su puno više bez većih kvarova.. stvarno su bili korak ispred kvalitetom.. evo je ljepši izgledom, komforniji, kvalitetniji iznutra i ima puno bolje vozne osobine, ali eto događaju se sitne gluposti koje bi mene jako živcirale da je auto moj..

bilo je troksanja kada je vlažno vani, bilo je kvarova na ventilaciji (ne samo gumbi), rad na 3 cilindra, par puta mi se desilo da kada sam upalio auto neki ležaj, predpostavljam od neke pumpe se čuo full glasno.. tipa auto se čuje skoro kao formula i smiri se nakon 3-4 min.. bilo je isto problema sa vlagom i žmigavcima.. onak da je moj i da ima 70k kao ovi, bio bi jako ljut..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
nine kaže...

@overlord

to da se odlično vozi sam i sam rekao.. jako lijep šaltung ima, fine mekane kontrole, jedino ima lag na gasu i kočnica je odvratna {#} ništa-ništa-ništa-ukopavanje..

unutrašnjost je čak jako dopadljiva na evo-u.. ima par dijelova koji su baš jeftina plastika i ružni su, ali ima i par jako lijepih detalja.. jedino što kvaliteta nije nešto, oni gumbi za ventilaciju su dosta nekvalitetni i vole puknuti..

velim meni je lijep auto, ali imali smo prije njih punto 2 redizajn i prešli su puno više bez većih kvarova.. stvarno su bili korak ispred kvalitetom.. evo je ljepši izgledom, komforniji, kvalitetniji iznutra i ima puno bolje vozne osobine, ali eto događaju se sitne gluposti koje bi mene jako živcirale da je auto moj..

bilo je troksanja kada je vlažno vani, bilo je kvarova na ventilaciji (ne samo gumbi), rad na 3 cilindra, par puta mi se desilo da kada sam upalio auto neki ležaj, predpostavljam od neke pumpe se čuo full glasno.. tipa auto se čuje skoro kao formula i smiri se nakon 3-4 min.. bilo je isto problema sa vlagom i žmigavcima.. onak da je moj i da ima 70k kao ovi, bio bi jako ljut..

E vidiš ja sam se toliko zaljubio u njegove nagle kočnice da mi je sada žao mjenjat na 71k , a ventilaciju popraviš tako da ispod suvozačevih nogu ima jedan jack koji su budale stavile i onda kad netko veći ulazi u auto lupi u to i jack napukne te više nema kontakt, samo malo ga sa rukom gurneš i opet proradi. JBG najjeftiniji u klasi.... 

12 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Moja zelja je nesto od navedenog: Ford Focus ST, Porsche Boxster, Subaru Legacy

Ford Focus ST Ford Focus ST
Porsche Boxster Porsche Boxster
Subaru Legacy Subaru Legacy
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice