Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.916
|
čitano: 18.420.687
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pa da čitate temu znali biste. {#}

Optimizam je nedostatak iskustva.
17 godina
Re: Vaš Auto Snova
turbojc kaže...

Pa da čitate temu znali biste. {#}

citam temu, i neznam o cem se radi tu.

16 godina
nine kaže...
turbojc kaže...

A jel se ne drže i Hondini motori isto na dva mjesta,i stoje na nekakvoj špici tamo skroz dole? U motornom prostoru. nine javljaj se,ti i tvoji swapovi. :P

mislim da su kod mene 3 nosača, ili čak i 4...

sigurno je jedan naprijed i po jedan lijevo na getribi i desno na motoru, a možda čak i iza motora prema kabini ima jedan, za njega nisam zicer

Nine koliko bi ti nosača motora na anemičan motor od 77 ks 102?

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

0:50 na dalje, lik zna kaj treba :D

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
neaktivan
0verlord kaže...

Mislim da to nema veze o snazi motora, gledaj punto II hgt sa 131Ks pa se također drži na dva nosača, a čini mi se i bravo gt isto...

Punto hgt 1.8 Punto hgt 1.8

bravo gt 1.8 bravo gt 1.8

16 godina
1BIT kaže...
0verlord kaže...

Mislim da to nema veze o snazi motora, gledaj punto II hgt sa 131Ks pa se također drži na dva nosača, a čini mi se i bravo gt isto...

Pa to mi je i poanta valjda oni najbolje znaju zašto ima samo dva nosača a ne 3 i više. Iščuđivanje i ruganje ( da imam GP i nisam fanboy fiata ni drugih auta jer me ne plaćaju ) bez pokrića..

just dont get it? Da li je itko od vas vidio filter GP poslije 10000 km pa zna da li je loše postavljen usis i sama pozicija filtera?

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@overlord

jbg ne radim servise na njemu, ali vozim svaki dan jednog od 6 koje posjeduje firma u kojoj radim.. nije se pokazao kao super kvalitetan auto iskreno, bilo je već svakakvih glupavih kvarova a tek su oko 70k prešli.. stari puntači 2 (redizajn) su bili puno kvalitetniji..

a to što tebi smetaju moja zapažanja me ne dira pol posto.. {#} mislim da će se svatko tko iole išta kuži o autima složiti samnom.. malo plastike i malo kabla više je trebalo da se stvar složi po PS-u.

uostalom, opće je poznato da se fiat ne pridržava onog sistema provjereno/ustaljeno/pouzdano.. oni ako pogode dobar auto, dobar je.. ako ne pogode, jbg..

frend mehaničar mijenjao na puntu 1 kuplung i priča on meni da to izgleda kao da se dijete igralo.. "e tu nam treba sajla, zbuši rupu, provuci.." eto to ti je njihov inženjering i to se i vidi pod haubom punta..

inače baš punto evo/grande mi je jedan od ljepših malih hatcheva, i jako se lijepo vozi.. jbg nisam ja kriv što je pod haubom takav nered.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Mi ih imamo u firmi tonu kao službene za šljakeriju (onda možeš misliti kako ih se pazi, bolje reći gazi, 55tke,60tice,75tke itd.), doslovce svih generacija, od prvog do zadnjeg Grandea i idu ko urice, uz čitavu ostalu plejadu Fiata, valjda počevši od Fiorina sa preko 350.000km do ovih zadnjih dostanjaka i kombija, idu vrhunski i iznutra su nebo i zemlja spram prijašnjih Fiata, od pred 15tak godina...

Faith divides us - Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 16:46 (thedream).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

jeli imaš uvid u servisne knjižice svih službenih auta koje imate u holdingu? pitam jer tamo svi auti stotine tisuća km ko urice, a još su službeni {#}

i ne kažem ja da je fiat loš, samo su neki lošiji od drugih {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
Vaš Auto Snova

evo pile, sve sta sam do sad vidio je nista naspram ovome...

ali zvuk!!!!!!!

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Stari moj, ali je ruzan izvani i iznutra. Scaglietti ili Fiorano su puno ljepsi, pogotovo Scaglietti.

Makar po meni Ferrari treba imati motor iza.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

250 GTO wants a word.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
18 godina
RuskeGTT kaže...

ali zvuk!!!!!!!

Pas te je*o, F12 Berlinetta *__* Uz 458 Italiu (aj i LaFerrari prolazi) najljepši Ferrari.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Rekoh ti ja da će biti još toga kod njega. :P Ne znam samo odakle ih izvlači. :D 

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

A kaj mu je ta praona tak kvalitetna, ili koja je caka?

16 godina
neaktivan

On ti je "glavni" na grobniku i onda svako ko dodje na grobnik on mu preporuci svoju auto praonu, a cuj auto praona kao da bi ja sad u svom dvoristu otvorio nes..

Gamers dont die, they respawn! :)
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Zato bas i pitam, jer vidim da se auti peru pod šatorom, a danas postoje automatizirane praone za jeftine pare.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Car Wash Le Monde?
Praona izgleda blagoreći zak*rac ali posao očito cvijeta :D

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
Vaš Auto Snova

neznate nista...i bolje da neznate i divite se autima...

ja se sramim jer dok nisam pogledao ispred suvozaca kraj displeya ime modela, nisam znao koji je...mislio sam prvo 599, pa sam reko ne niej 100%, onda 612...na kraju F12 (ono nisam ni sjetio se tog modela uopce da postoji)

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ovo mi je j*bena zvijer..

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042
17 godina
RuskeGTT kaže...

ali zvuk!!!!!!!

jel to vozi netko iz hr ili neko iz inozemstva?

13 godina
Vaš Auto Snova

A jeste vidili kad ovo Lancia sa tvorničkim Ferrari motorom :)

http://www.autoscout24.de/DetailsGTM.aspx?id=202626455&cd=634534096490000000&asrc=st|fs

14 godina
protjeran
mar123 kaže...

Taj auto je na njuskalo vec ohoho... 15 milja eura je puno. Da imam garazu i vremena, ja bi uzel onaj Jaguar XJS za 4 milje eura i obnovil ga.

17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...
mar123 kaže...

Taj auto je na njuskalo vec ohoho... 15 milja eura je puno. Da imam garazu i vremena, ja bi uzel onaj Jaguar XJS za 4 milje eura i obnovil ga.

ferrari f12 na njuskalu? nebi reko

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Sorry, nisam videl citat, ja govorim za Maserati.

16 godina
mar123 kaže...
RuskeGTT kaže...

ali zvuk!!!!!!!

jel to vozi netko iz hr ili neko iz inozemstva?

hrvat, 60+ god

http://www.facebook.com/video/video.php?v=551667451541903

17 godina
Vaš Auto Snova

a strana tablica

17 godina
neaktivan
MilkMan kaže...

On ti je "glavni" na grobniku i onda svako ko dodje na grobnik on mu preporuci svoju auto praonu, a cuj auto praona kao da bi ja sad u svom dvoristu otvorio nes..

Grobnik? Šta nije to Le Monde? Izvana žgabucin, ali često sa dosta ekskluzivnom klijentelom, nerijetko tamo viđam Merceve E, BMW-ove 3/5, RS/sport izdanja "smrtnika" i ostalo iz skuplje klase...

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nevjerojatno da ne znate tko drži sve konce Grobnika. I ne kužim što vas muči. Tip ima grobnik,i ima svoju garažu,i praonu,i sama egzotika mu dolazi. Tko makar nije na slikama vidio tu praonicu,onda ne znam. {#}

16 godina
Vaš Auto Snova

Vidim na fejsu hrpa slika sa regama istog kantona iz Švice. Jel to različiti ljudi ili sve od ovog šta ima F12?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice