Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.483
|
čitano: 17.184.775
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Vaš Auto Snova

Ma daj, ako vec uzimaš takav auto onda je 3.2fsi quattro FTW 

Ili bolje ovako nešto? :P

15 godina
Re: Vaš Auto Snova
bik kaže...

thedram si ti spominjao da bi uzimao neki noviji auto, mislim da je ovo za tebe, povoljan i skoro novi.. ;)

http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a4-3.2-fsi-line-quattro-tiptronic-oglas-7264662

Skoro je novi, da, star je samo osam godina. Motor nije prešao mnogo kilometara ako je real kilometraža, ali auto je već dosta star.

16 godina
Vaš Auto Snova

dal se audi r8 moze svrstat u kategoriju ferraria, aston martina i ostalih jurilica koje su mnogo skuplje?

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

To i je ta klasa auta, samo da ima ferrarijev znak bi i on bil 3 put skuplji.

daniel
17 godina
Vaš Auto Snova

R8 je u osnovi Lamborghini Gallardo. Samo što ga je na toj šasiji (pre)radila audijeva Quattro podružnica. 
Čudilo me da su ga uopće išli proizvoiti pored Lamboa kojeg posjeduju.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Duplo je jeftiniji, a i na pocetku nije ni imal V10. Imal je dorađeni V8, ali su se kupci poceli zaliti da daju 100k eura, a auto ne moze parirati sa slicnima. Onda se radila Raptor verzija (mislim da nije bila ni skuzbena) sa turbom, a tek nakon toga su poceli ugrađivati od Gallarda V10.

daniel
15 godina
neaktivan
overhaul kaže...

R8 je u osnovi Lamborghini Gallardo. Samo što ga je na toj šasiji (pre)radila audijeva Quattro podružnica. 

O di si overhaul, imaš još plavu strijelu ili si riješio? {#}

Faith divides us. Death unites us.
16 godina
overhaul kaže...

da, to sam znao. sad gledam malo specifikacije i ispada da je najjaci r8 gt zeru jaci od galarda lp560-4. no sa ferrarijem se vec nemoze usporedivat, ff ga podere a kamoli f12(u rangu s aventadorom). r8 je cak jaci od maseratia granturismo sto me zacudilo.

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

r8 je cak jaci od maseratia granturismo sto me zacudilo.

Meni je novi RS6 bolestan.

http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Search-Results/First-drives/Audi-RS6-Avant-2013-CAR-review/

3.9s do 100, lakši 15% od prethodnog. Navodno je po tvorničkim podacima potrošnja smanjena i do 40% (!!!).

Uglavnom brutalis. Volio bi ga vidjeti na stazi sa Granturismom spomenutim, par Ferrarija, M5-icom novom i novom 911-icom.

15 godina
overhaul kaže...

i samo što svugdje ima lošije track time-ove od gallarda.. i izgleda lošije..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
thedream kaže...
mar123 kaže...

r8 je cak jaci od maseratia granturismo sto me zacudilo.

Meni je novi RS6 bolestan.

http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Search-Results/First-drives/Audi-RS6-Avant-2013-CAR-review/

3.9s do 100, lakši 15% od prethodnog. Navodno je po tvorničkim podacima potrošnja smanjena i do 40% (!!!).

Uglavnom brutalis. Volio bi ga vidjeti na stazi sa Granturismom spomenutim, par Ferrarija, M5-icom novom i novom 911-icom.

za moj ukus prevelik ali da je heben je.

nine kaže...
overhaul kaže...

i samo što svugdje ima lošije track time-ove od gallarda.. i izgleda lošije..

o izgledu se ne raspravlja, meni je r8 ljepsi od gallarda.

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

razlika je izmedu eksluzivnosti i izgleda meni su oboje ajmeeee dobri.ali gallardo brate nema svatko lamborghinia a audi samo kazen. btw IronMan has one ! 

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
15 godina
Vaš Auto Snova

hah whatever, meni nije sjeo nešto posebno.. o ukusima se ne raspravlja, ali i dalje mi nije zabranjeno iznjeti mišljenje {#}

no i dalje je gallardo dosta bolji po performansama. sve je to brzo ko sam vrag i bilo bi mi sasvim dovoljno, ali očito je bez obzira na motor gallardo bolje složen.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 12:50 (nine).
15 godina
Vaš Auto Snova

Meni je recimo Gallardo oduvijek bio jedan od ljepših sportskih auta. Jednostavno ima ono nešto.

Gallardo vs R8= Gallardo po vanjskom izgledu, R8 po unutrašnjosti. IMO

http://www.youtube.com/watch?v=wTzMhtVX-NA
17 godina
Vaš Auto Snova

Kad bi imao para uzeo bi si Gallarda LP550-2, sa zadnjim pogonom i ručnim mijenjačem... {#}

Oldschool {#}

BTW, pogledajte filmić - drkica :)

PC RULES!!!
15 godina
Vaš Auto Snova

Oba su ružna {#}

GTR {#}

14 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Ima tko kakvih iskustava sa Audiem A3 ? 1.9 TDI motor, 105 ks, godina proizvodnje od 2003 na dalje, znači ne prva linija nego druga i treča linija sa faceliftom.

Limarija, mehanika, kvaliteta izrade, prednosti, mane, cijene dijelova?

15 godina
Vaš Auto Snova

@mystik

godzilla je van konkurencije {#}

BTW nije tema za to, ali krepao sam od smijeha.. jedan od komentara na vid. {#}

15 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Ima tko kakvih iskustava sa Audiem A3 ? 1.9 TDI motor, 105 ks, godina proizvodnje od 2003 na dalje, znači ne prva linija nego druga i treča linija sa faceliftom.

Optimalniji izbor po pitanju dugovječnosti od 2.0 sa 140ks, s limarijom ne bi smjelo biti problema, mislim da je 12g. tvornička garancija na koroziju, ostalo je vrlo visoke kvalitete, pošto se radi o PD motoru samo 505.01 ful sintetika dolazi u obzir što se ulja tiče.

Potrošnja je smiješna, mogu ti na primjeru Golfa V sa istim motorom reći kojeg mi prijatelj vozi da se kreće oko ili ispod 6L kombinirano, a sa tankom čudo km prevališ.

Mane? Pa što se samog auta tiče ako ti ne smeta u startu veća cijena, praktički mana i nema previše (skučen prostor straga za putnike?, cijena originalnih dijelova? - no čiji nisu skupi u ovlaštenom..) osim je poželjno kao i kod svake kupovine rabljenog auta znati prijašnjeg vlasnika i stil vožnje, no kako je to nemoguće - mehaničar pod ruke i testna vožnja na otvorenoj cesti su obavezni.

Dijelova kao i za moj imaš tonu, što originalnih, što zamjenskih, negdje su 20% u prosjeku skuplji od onih za A3 moje generacije (o zamjenskim govorim ali i dalje premium brandovima), bar koliko sam gledao potrošni materijal (diskove, pločice, amortizere, ABS senzori itd.) dok su neki dijelovi osjetno skuplji (MAF senzor nadalje).

Ako ti cijena velim u startu ne smeta, i (poželjno da) okvirno barem znaš od koga kupuješ, ponajviše zbog kilometara i stila vožnje, isplati se. Dobro drži cijeni na polovnom tržištu i dan danas, ide solidno a kvaliteta je stvarno na visokom nivou, što se posebno odnosi na unutrašnjost.

http://www.auto-info.hr/testovi/rabljenih-vozila/test-rabljeni-%E2%80%93-audi-a3-19-tdi-ambition/4-9-1034.html

http://www.ciao.co.uk/Reviews/Audi_A3_1_9_TDI__78228

16 godina
dv14 kaže...

Meni je recimo Gallardo oduvijek bio jedan od ljepših sportskih auta. Jednostavno ima ono nešto.

Gallardo vs R8= Gallardo po vanjskom izgledu, R8 po unutrašnjosti. IMO

meni je gallardo ruzan auto. r8 mi je za razliku od njega jedan od najljepsih.

16 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Ima mi bratić a3 2.0 tdi mislim 2003 ili 2004 god.Provozao me jednom u njemu.Mogu samo reći wow {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
15 godina
Vaš Auto Snova

vozio clia 4 rs po grobnickoj stazi

14 godina
RuskeGTT kaže...

Pics or it didn't happen {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
Vaš Auto Snova
12 godina
neaktivan

Nema akcije bez reakcije
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 11:37 (veliki bebač).
15 godina
Lord_Marko kaže...

evo bila mi se pojavila neka lampica od motora nakon kaj sam natocil prosli tjedan na ini 10l nafte. ali je to nestalo za par sekundi. malo sam surfao netom pa sam vidio da ima u instrument satu mini dijagnostika. uglavnom stisne se reset tipka od putnog racunala te se stavi kljuc i upali kontakt. to sam malo posnimao. Uglavnom ima nekih korisnih informacija od dig. rpm-metra i dig. pokazivaca brzine koji je precizniji tj. odstupanja od gps-a su mizerna. DTC ili Diagnostic trouble codes, su kodovi kojih je moguce iscitati iz memorije kompa- od auta, bez potrebe za servisom. uglavnom posnimao sam i video. pa mozete vidjeti. ak ko vozi forda i treba kakve informacije slobodno pitajte. imam cak i cijelu .txt datoteku sa svim kodovima i objasnjenjima za sve funkcije dijagnostike.

P.S. auto mi je bio u garazi. ako bolje obratite paznju cut cete mog psa kako kraj mene krade i jede svoju hranu, posto ju cuvam kraj auta na sigurnom. nakraju ga mozete i vidjeti {#} 

{#}

[G] Sapko
17 godina
veliki bebač kaže...
   Autek se vozi na 19icama, a kaj je najbolje od 2000.!

Gdje se to vozi? Taj ne prolazi tehnicki ni pod razno

15 godina
quickr kaže...
RuskeGTT kaže...

Pics or it didn't happen {#}

nisam razmisljao o slikanju/snimanju, bilo mi je bitno upoznati se sa stazom, autom, ovjesom, mjenjacem, sugavim cestovnim gumama i kako uletavati u zavoje i sto brze ih prolaziti...

nisam ni mjerio vrijeme, jednostavno sam sjeo, nabio kacigu i uzivao...

mjenjac: odlican, u race modu sam vozio, bez esp-a i ikakvih pomoci, brzina saltanja 150ms, saltao kad bi mi sugerirao auto, nisam isao do blokade, nisam isprobao ni launch control, nisam se sjetio :/ primjetio sam da na nizim okretajima (u voznji kroz box i u ulaznim/izlaznim krugovima kad vozis sporije) malo sporije salta nego kad ga tjeras do beep-a

ovjes: malo premekan za stazu (iako je clio kojeg sam vozio - zuti broj 6, za one koji su bili danas - imao cup sasiju, ali nije pretesko voziti auto na limitu (ako ga mogu tako nazvat, posto mi prvi izlazak na stazu bio, do sad sam izlazio samo u rfactoru xD pa sam pokusavao kopirati si putanje iz igre)

motor: odlican, elastican, nije bucan, nisam ni cuo koliko usisava radi kacige, vuce bolesno iz svake brzine, cak i u visim, eksplozivna meduubrzanja ima

volan: lagan je koliko treba, nije previse, lijepo se upravlja, ali me zivcira pozicija rucica zmigavca, preblizu je lijevog paddlesa za saltanje u nizu (dok nisam se naucio drzati ruke stalno na paddlesima, dogodilo bi mi se da kad bi pomaknuo lijevu ruku za saltati u nizu da povucem rucicu zmigavca)

sic: unatoc tome sta nije recaro kao u cliu rs 3 ili u meganu rs, jako dobro se sjedi, nisam primjetio vece pomake tijela u zavojima

kocnice: odlicne, iako nisam brutalno kocio posto neznam jos IRL gdje su najbolje tocke kocenja :)

opci dojam: zabavni autic, ali obavezno za track dayeve staviti R888 ili federalke, ove dunlopice su stvarno premekane i uvijaju se dosta u zavojima, nebi skodilo ni staviti tvrde amortizere, tipa bilstein ili slicno...uzivao sam svaki trenutak

prosjecna potrosnja ovakvog tarenja po stazi je bila izmedu 24 i 27 litara na 100 (gledao sam u vise auta)

jedna koju sam slikao neposredno nakon izlaska iz auta (tek se tad sjetio ovjekovjeciti taj trenutak):

14 godina
veliki bebač kaže...
quickr kaže...

dok su druga djeca maštala o ferarijima, poršejima, bemburama i inim čudima, ja sam oduvijek htio jedan ovaj:

Peugeot 106 rallye {#}

Druga slika u drugom redu je 306 ne 106.

I ja slinim za jednom "106" ustvari Saxo {#}

Autek se vozi na 19icama, a kaj je najbolje od 2000.!

Je ono je 306, moj bad, ali svejedno odličan auto. 

A ovaj plastik fantastik nikad nebi vozio. Inaće su mi odlični sexići VTS. U rangu 106 GTi

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Koje metlice brisača koristite? S kojima imate najbolja iskustva, u smislu tragova, packanja, buke, struganja, ima li možda koji jeftilen brend na koji treba obratiti pozornost, best-buy kakav?

Osobno sam Champion koristio godinama, ali sam uzeo prevelike i to je bio jedini problem {#}, pogotovo što se suvozačeve tiče, cm je prelazila preko ruba i naravno nije optimalno brisala, ali što se svega ostalog tiče odlično iskustvo, tihe, trajne.

Bosch koji sad koristim nisam nešto oduševljen, pogotovo kvalitetom stražnje, čuje se opasno iritantno, a ni prednje nisu Bog zna što, vjerojatno se i radi o entry-level metlicama od Boscha, ima puno boljih, skupljih i kvalitetnijih.

Ako netko zna možda od ovih iz Interspara i ostalih trgovina, ima li što turbo jeftino a vrijedno spomena?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice