Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.486
|
čitano: 17.187.320
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Vaš Auto Snova
turbojc kaže...

A dizl NSX cabrio? :P 

da tako nešto postoji, nebi nikada više uzeo hondu {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
thedream kaže...

Dat ću si pravo da odgovorim umjesto njega, da ima tu lovu otišao bi u Njemačku po NSX i ružno i zločesto te gledao na cesti. {#}

{#}

ima nas još takvih, ali ne kupuju ljudi aute iz istih razloga, niti imaju svi iste gušte

eto jedan takav za možda nekih 12 000 eura

15 godina
neaktivan
nine kaže...
turbojc kaže...

A dizl NSX cabrio? :P 

da tako nešto postoji, nebi nikada više uzeo hondu {#}

Ajde ne trabunjaj,onaj Accord iz 2012 godine je baš zgodan! A dizl je. :P 

Svi znamo da se na dizl ore,al šta se sad tu može.  

Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
Vaš Auto Snova

honda već 10 godina nije što je nekada bila, to je činjenica.. zadnja true honda je CTR EP3 šasija.

onaj accord je lepi, ali gledajući motor to više nije honda.

evo prije mjesec dana me kolega zaparkirao sa svojim 2.2 dizlo accordom, nije imao vremena pomaknuti auto pa rekoh idem ja pomaknuti..

zgrozio sam se kada sam ga upalio. samo što nisam osip dobio

15 godina
neaktivan
nine kaže...

bez uvrede..

BMW {#}

BMW cabrio {#}

BMW cabrio dizel {#} (ovjde bi bio prikladan smajlić koji se lupa po glavi)

Dugo vec nisi imao anti dizel ispad, bas si me razveselio{#}

15 godina
neaktivan
nine kaže...

honda već 10 godina nije što je nekada bila, to je činjenica.. zadnja true honda je CTR EP3 šasija.

onaj accord je lepi, ali gledajući motor to više nije honda.

evo prije mjesec dana me kolega zaparkirao sa svojim 2.2 dizlo accordom, nije imao vremena pomaknuti auto pa rekoh idem ja pomaknuti..

zgrozio sam se kada sam ga upalio. samo što nisam osip dobio

Ne,da se razumijemo,Honda stvarno nije napravila pošten auto već 10 god,okvirno,ali kažem za izgled novog Accorda. A FN2 mi još nekako može proći,i to je to,EP2 je grozan,al EP3 je divan,i onaj Civic Mugen RR mi je isto zgodan,sve ostalo je baš trulo,što zbog motora,što zbog izgleda,udobnosti,unutrašnjosti,svega. 

15 godina
Vaš Auto Snova

ma izgled je najmanji problem (BTW ep2 je isti kao ep3, samo nije CTR nego slabije sport verzije).. accord zadnje generacije je sexy as fck, pa čak i ovaj zadnji civic meni izgleda dobro.

ali nestala je ona stara težnja ka perfekciji i ukinuli su entuzijastima najzanimljivije serije (prelude, integra, nsx i na kraju je i s2000 ukinut).. onda su počeli stavljati isuzuove dizel motore, pa i proizvoditi svoje traktorčet motorčiće..

type-r je postao d1ckup element, a ne sinonim za racing tehnologiju u cestovnoj verziji..

type-s je marketinška fora, također obuhvaća dizele..

15 godina
neaktivan
nine kaže...

ma izgled je najmanji problem (BTW ep2 je isti kao ep3, samo nije CTR nego slabije sport verzije).. accord zadnje generacije je sexy as fck, pa čak i ovaj zadnji civic meni izgleda dobro.

ali nestala je ona stara težnja ka perfekciji i ukinuli su entuzijastima najzanimljivije serije (prelude, integra, nsx i na kraju je i s2000 ukinut).. onda su počeli stavljati isuzuove dizel motore, pa i proizvoditi svoje traktorčet motorčiće..

type-r je postao d1ckup element, a ne sinonim za racing tehnologiju u cestovnoj verziji..

type-s je marketinška fora, također obuhvaća dizele..

Prestali su raditi takve aute jer se sve vrti oko love.

Evo S2000, iz godine u godinu je padala prodaja da bi 2010. u cijelom hebenom svijetu prodali samo 168 auta. Nije tu bilo zarade.

Ista stvar sa tvojom Prelude (ima tablica na dnu), svaka nova generacija se osjetno slabije prodavala i zato su je ukinuli. Milsim da su se Integra i NSX zbog istih razloga prestale radit.

Zašto je to tako, neznam. Očito da ljudima više nisu zanimljivi takvi auti, a malen broj onih koji bi kupili takve aute su zanemarivi.

I još jedna stvar je kaj Honda ne "mulja" sa drugim proizvođačima nego sama razvija motore, ovjese, sve (tu im skidam kapu), a za to pak treba puno love.

Šteta što bar nemaju 1 model koji predstavlja njihovu staru filozofiju, lagana karoserija, jaki atmosferac, odličan ovjes, nešto kao Toyota sa GT 86, čisti vozački auto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 14:42 (veki22).
15 godina
Vaš Auto Snova

ma znam da su ukinuli određene serije zbog prodajnih rezultata, sve jasno..

takvi auti ne služe da bi pumpali prodajne rezultate, nego da bi stvarali i održavali reputaciju datog proizvođača.

ja vjerujem da su tamo oko kraja 90-tih dosta pupushili jer su upravo tada cijene goriva počele eksponencijalno rasti, pa se pokrenulo dizel ludilo.. a oni su na tržištu imali hrpu super pila kao NSX, CTR, ITR, ATR, preludu.. vjerujem da je tu bilo financijskih udaraca koji su pridonijeli ukidanju većine tih serija. s2000 je izbačena za 50tu godišnjicu honde.

ali komercijaliziranje type-r serije je the lowest of the lowest. ako već izbacuju civic-a type-r, neka to bude pravi type-r a ne neki fony.

nissanovu mtrvu reputaciju je vratio upravo godzilla GT-R.

najavljeni hibridni NSX mislim da nema taj potencijal. hondu štuje mali čovijek koji sa svojih 4 cilindra pljune u facu nekom seronji koji se pumpa sa svojim v8, i upravo to je to što honda treba napraviti...

recimo novi sportski coupe za ljude koji uživaju u vožnji, possibly nova inkarnacija prelude ili integre uz motorizaciju u stilu f20c iz s2000..

zapravo honda je sve samo ne mrtva, prodajni rezultati civica i accorda su jako dobri.. jedino pravi entuzijasti više nisu zadovoljni.

17 godina
Vaš Auto Snova

Nema više automobila za entuzijaste... 

Razlog tome je globalizacija tržišta, gledaju se samo prodajne brojke i zarada, nema više emocija u auto industriji, barem ne u cijenovnom razredu kojeg si mi možemo priuštiti.

Jedino kaj nam ostaje je da uživamo u svojim starim kramama, da ih održavamo i glancamo... Zato ja nikad nebudem prodao svoju 156-icu... 

PC RULES!!!
15 godina
Mitsuoka kaže...

Jel ta Impreza ima diskove i kočnice GT3 RS-a?

citiram frenda:

kocnice su stock STi, Brembo gold 4-klipne celjusti sa 330mm x 32mm diskovima, sa Ferodo DS2500 plocicama.
S vremenom ce se i to rijesit, ili sa boljim dvodjelnim diskovima, ili sa 6-klipnim celjustima sa 345/355mm diskovima, o tome jos nisam puno razmisljao, jer za sad ovaj brembo dobro obavlja posao.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Onda sam ja očito naletio na par Civica 7. gen. koji mi nisu baš bili isti,no ni nebitno. Iako se S200 slabo prodavao,pogledaj usporedbu GT86,i S200. I onaj njihov ''power of dreams'' kojega nigdje nema se nije baš pokazao najbolje. Ali ajde,nadajmo se da će se izvući sa CTR kojeg su najavili za 2015 g. Ako im to uspije,biti će nešto i od njih.

Edit : Guess who is back! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 17:24 (turbojc).
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

Donesi pivu, samo mrzlu molim, kad bude ovaj meet, i ako ikad bude, za nas iz ZG-a i okolice. Da se malo podružimo, popričamo, pokažemo hrđu jedni drugima..{#}{#} Ako ne popravim do tad..

Faith divides us. Death unites us.
14 godina

car meet i piva? ccccc {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
thedream kaže...
Lord_Marko kaže...

Donesi pivu, samo mrzlu molim, kad bude ovaj meet, i ako ikad bude, za nas iz ZG-a i okolice. Da se malo podružimo, popričamo, pokažemo hrđu jedni drugima..{#}{#} Ako ne popravim do tad..

14.6. petak sam ja u zg, ako se dovoljno dugo zadrzim, mozemo se nac kasno popodne (radi posla vama), ako mozete ranije, dogovoriti cemo se...

15 godina
Vaš Auto Snova

Ovisi o vremenu i mjestu gdje bi bio meet, možda bi i mogao dokuriti iz VŽa. Samo naravno, ovisi o mojim obvezama na faksu.

btw. moram se složiti sa nineom ovaj put.

Cabrio dizel, ne hvala.

Zapravo, cabrio, ne hvala.

I da, apsolutno je šteta što više nema nekih legendarnih automobila. Integra Type-R, NSX, dobri stari 350Z(370Z mi nekako izgubio onu čar koju je imao 350), S2000, RX-7. Čak i ove nove Impreze mi nisu baš. 

Jedino se Nissan malo vratio tome sa GT-Rom i Mitsubishi što drži sa svojim Lancer EVOm. 

Svaka čast svim Europskim autima(i sam vozim Golfa), al tu baš nema auta za gušt. Golf GTI, ajd možda, al opet nije to to. Eventualno mi C63 AMG vuče malo.

Iako su svi zapravo postali neki dickup elementi. Ako hoćeš bit viđen, onda kupuješ nešto takvo. Cure uglavnom svr*avaju na BMWčiće(svaka čast iznimkama, al takvih je sve manje i manje), doduše sad ih već vozi svako ko uspije nabavit kredu od par iljada eura pa da uzme nekog polovnjaka samo da kaže da ga ima.

Mora se skinut kapa proizvođačima s dalekog istoka, i ako se uskoro neko ne pokrene uz Nissan, da vrati malo starog entuzijazma, neće dobro završit za ljubitelje. Stvarno znaju napravit auto u kojem ćeš uživat.

Nadam se da će se Honda pokrenit uskoro, ipak se od 2015. vraća McLaren Honda.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
A znamo kako je Soichiro izjavio : If Honda does not race, there is no Honda.

S toga,2015 kažem,biti će zanimljiva godina. :Đ
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Moram priznati da mi se nešto pomaklo u glavi i da bi radije Mazgu 6 karavan (2009) nego Passat Variant istog godišta, i iste cijene. Frend nedavno uzeo za 14000e taj Passat, ima dosta opreme istina, ali preko bijele boje ne mogu prevalit {#} (Taxi?) i cijeli taj VW imidž nekako mi je pomalo na živce počeo ići.

Pa si ja mislim, zašto onda kad sam mu predlagao da uzme Mondea ili recimo spomenutu Mazgu 6, dolazi do kolutanja očiju. Jedino što on vidi je 2.0 TDi sa 140ks i VW značka, a taj motor je imao x problema koliko je meni poznato sa diznama (bosch,siemens) i još svakojakih dok za Mazgin nisam čuo ništa loše zasad, dapače evo jedan se na njuškalu prodaje sa 270 000km napravljenih u nepunih 5g. Meni dovoljno dobro.

Što vi mislite o tim karavanima općenito, obiteljski tip je u igri, dvoje djece male, to je u redu, ali što uzeti, da je novije - do 5g. i oko 14-15000?

Meni je Mazda 6 pojam za Passata, baš mi se zgadio pomalo.

Audi nije još LOL, pošto mi ekipa vozi samo Golfove IV, V i VI, i sad Passat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 11:44 (thedream).
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Meni je nova Mazda 6 avion, ove prošle mi nisu bile nešto. Jesu kvalitetne i pouzdane, a ova nova ima baš ono nešto, limuzinsko i luksuzno. Prošla mi je otprilike bila li-la sa Octaviom, a ova nova se gura sa BMW 3, Audi A4 itd.

17 godina
Vaš Auto Snova

Meni je pak prosla, definitivno najljepsa Mazda 6, verzija sa petorim vratima.

Nju pikiram trenutno i ne znam koji drugi auto bi mi bio isplativiji, a opet srcu drazi.

Truth in engineering.
17 godina
Ziga kaže...

Kad vam se pokvari klima na francuzu.... 307ica PH2.. Ponuda za popravak... da padneš na dupe..pogotovo cijene usluge zamjene žaruljice registracijske pločice..82Kn za nešto što sam promijenim za 1 minutu

Dakle ovlašteni je tražio 4450kn..skoro cijeli sistem klime bi mijenjali osim kompresora.

Bio danas u HIT Kuharić (klime), besplatna dijagnostika...skinuli kiler, provjerili..UV svjetlom..probušen je...

ja kažem popravite... naručili drugi, ja otišao na kavu...zovu me za sat i pol..gotovo

1030kn kiler, 200kn rad, 300kn punjenje, vakumiranje....

isprobali termalnim senzorima...sve radi parfektno...

dobio garanciju

svaka im čast

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Pa ako ti auto nije pod garom, ili vozis Ferrari, ko lud da ide ovim ovlastenim lihvarima? 

daniel
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Pa ako ti auto nije pod garom, ili vozis Ferrari, ko lud da ide ovim ovlastenim lihvarima? 

jer jedini oni mogu napraviti kompletnu dijagnostiku bez da kažu "joj ne radimo Francuze"

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Idem i ja idući tjedan. {#} Razmišljao sam o njemu ili Hrastinskom, još uvijek važem, za 50kn razlike u cijeni neću propasti, ali 100+ mi se baš i ne daje, pa se još informiram.

17 godina
thedream kaže...

Idem i ja idući tjedan. {#} Razmišljao sam o njemu ili Hrastinskom, još uvijek važem, za 50kn razlike u cijeni neću propasti, ali 100+ mi se baš i ne daje, pa se još informiram.

Čuo sam loše o Hrastinskom a preporuke o Kuhariću....

nisam pogriješio

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
thedream kaže...

Čuo sam loše o Hrastinskom a preporuke o Kuhariću....

nisam pogriješio

Onda je riješeno, zahvaljujem. Valjda neće biti većih zahvata osim dopune plina i dezinfekcije, ulje eventualno.

14 godina

dok su druga djeca maštala o ferarijima, poršejima, bemburama i inim čudima, ja sam oduvijek htio jedan ovaj:

Peugeot 106 rallye {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

'bem ti ćaću, 1998 je zadnja verzija bila? Ili ipak ne..

Klikać{#}

Svaka čast svim drugim Hondama, ali meni je Honda - NSX.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 16:51 (thedream).
14 godina
neaktivan
thedream kaže...

'bem ti ćaću, 1998 je zadnja verzija bila? Ili ipak ne..

Klikać{#}

Svaka čast svim drugim Hondama, ali meni je Honda - NSX.

*_*

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

I onda se sjetim BBurago autića i svršim na ovo tu, ps mtr ne idem više na tu stranicu..Testarossa prokleta. {#} I tako fino piše šaltgetribe, jao..

Ili ovaj Lambo, pa jel postoji veći dick-up..{#} Mislio sam Diabla staviti, ali nekako ipak..Countach..Frajer ga u kući drži..tko ne bi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 17:03 (thedream).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice