Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.495
|
čitano: 17.208.937
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Vaš Auto Snova

Policija u Dubaiju dobila Aston Martin One-77. Trenutno ga drže samo za promatranje turistima, no trebao bi uskoro na cestu. 

Kažu da će uskoro još egzotičnih auti u flotu.

Lako tako kad se ima love. 

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Od 77 komada jedan je u policiji? Ovi stvarno ne znaju kud bi s lovom...

daniel
16 godina
Vaš Auto Snova

/

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 19:37 (Pezer).
15 godina
Re: Vaš Auto Snova

Q serija. 1 od 7.

Kažu u autoklubu da im je donirao sugrađanin.

Sad već imaju Ferrari FF, SLS AMG GT, Aventador, Continental GT, Camaro SS, One-77.  Što je sljedeće?

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Da sam samo malo gluplji mogel sam ici za pandura, i da jos zivim u Dubaiu, pih...

daniel
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Oni tamo u autoškolama polažu na razinim Ferrarijima i Lamborghinijima.

17 godina
mystik kaže...

Policija u Dubaiju dobila Aston Martin One-77. Trenutno ga drže samo za promatranje turistima, no trebao bi uskoro na cestu. 

Kažu da će uskoro još egzotičnih auti u flotu.

Lako tako kad se ima love. 

daniel.hajdinjak666 kaže...

Od 77 komada jedan je u policiji? Ovi stvarno ne znaju kud bi s lovom...

Odgovor na oba - pošto je taj auto rasprodan i nemoguće ga je kupiti u Aston Martinu, kažu da im ga je donirao lokalni milijarder. Taj će sigurno dobti kaznu za brzu vožnju {#}

AFK kaže...

Oni tamo u autoškolama polažu na razinim Ferrarijima i Lamborghinijima.

Da, a zemlja je ravna ploča.

16 godina
neaktivan

Pa i u Njemačkoj ti možeš polagat napredne satove voženje na Ferrariima i Lamboima. Ništa čudno.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

http://www.njuskalo.hr/auti/opel-astra-1.7-td-gls-registriran-3-2014-oglas-8041849 - što kažete?
Gledam neki auto da je jeftin za točiti i održavati a i nema hrđe tako da mislim da bi ovo bilo oke.

http://www.njuskalo.hr/auti/renault-megane-coupe-1.6-e-oglas-6535621 

http://www.njuskalo.hr/auti/renault-megane-coupe-1.6-e-reg-godinu-dana-oglas-8046011

http://www.njuskalo.hr/auti/fiat-bravo-1.9-td-gt-regan-god-dana-oglas-7982744

Budžet  mi je dosta ograničen... Astra bi me najjeftinije došla, tj ne, ovaj Megane http://www.njuskalo.hr/auti/renault-megane-coupe-1.6-e-oglas-7280221 ali me kilometri malo zabrinjavaju...250 tkm....

15 godina
Vaš Auto Snova

ja sam uzeo nedavno megana kupe 1.6 i samoe pohvale na auto, ako imas jos koje pitanje, javi se...

vidim da si iz ri isto, pa se mozemo nac, da bacis oko malo, da vidis da li je dobar za tvoje potrebe u smislu prostora i slicno

14 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...

ja sam uzeo nedavno megana kupe 1.6 i samoe pohvale na auto, ako imas jos koje pitanje, javi se...

vidim da si iz ri isto, pa se mozemo nac, da bacis oko malo, da vidis da li je dobar za tvoje potrebe u smislu prostora i slicno

Čuo sam da im je getriba osjetljiva na šlajdranje...da se razleti diferencijal i shebe se getriba...

A prostor...imam 21 g...  prostor nije problem ;) nije da mi treba prtljaznik  ogroman...

17 godina
Phantom_RI kaže...

Gledam neki auto da je jeftin za točiti i održavati a i nema hrđe tako da mislim da bi ovo bilo oke.

Za 1000, 1500€ kupuješ malo hrđe htio ti to ili ne {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ovaj 2. golf crni jos i dobro izgleda, cak i interijer, po meni je cijena super.

Naravno ako nije neko groblje od auta, to treba vidit, no plin i sve kad se uzme u obzir, vrh.

Astra je vise za brzinu i shodno tome vecu potrosnju, dok omega izgleda kao prava limuzina i sto je najgore, interijer je skroz dobar, dapace, odlican, ne bih se bunio sjedit iza dok me netko vozi :D!

Sad je pitanje sto ti trebas.

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

ako bi uzeo astru malo je jaca a to volim ali problem su panduri i omega isto jaka je

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Panduri nisu problem.. al bi bio na autocesti 24/7 pa da ti treba nešto jače od 80kW?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 11:17 (Penryn).
14 godina

svi su plastik fantastik, bježi od toga.... auti sređivani za jurcanje a imaju 70KS i naravno tona plastike za bolju aerodinamiku. {#} odmah se sjetim reklame za žuju {#}

ako hoćeš auto za natjeravanje, a još si mlad vozač, uzmi peugeot 106 rally/GTI ili citroena saxo VTS. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ovom se sprdne na onaj zakon o ograničenosti snage vozila za mlade vozače, kad sa 21 godinom ima punu garažu auta vrijedne milijune i vlastitu tvrtku koja mu to dozvoljava... {#}

17 godina
Vaš Auto Snova

I bjezi od Omege kao od smrti..auto je udoban i sve 5 tu, al trosi kao da ima rupu na rezervaru..koji god motor bio u njemu..

@ 1BIT

Možda je dečko položio kad taj zakon nije važio..kakve je*ene veze ima je*o vas taj zakon da vas je*o.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 12:04 (Hacker002).
17 godina
1BIT kaže...

Ovom se sprdne na onaj zakon o ograničenosti snage vozila za mlade vozače, kad sa 21 godinom ima punu garažu auta vrijedne milijune i vlastitu tvrtku koja mu to dozvoljava... {#}

Kakve veze ima što neko ima 21 godinu i vlastitu tvrtku? Ako može, zašto ne? Pa mogu ja iznajmljivati autobuse iako nemam položeno za tu kategoriju.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
14 godina
protjeran
Hacker002 kaže...

I bjezi od Omege kao od smrti..auto je udoban i sve 5 tu, al trosi kao da ima rupu na rezervaru..koji god motor bio u njemu..

Jeste, 2.0 po gradu ispod 12L neces proci, a auto ima preko 1600 kila, tak da to nije ni sportak, na kaj ti ciljas.

Civic, Swift, GSI, GTI i sl. ti imaju ispod tone, pa ak te nije briga za kazne, kupuj.

daniel
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

razmišljo sam i o golf 3 gti 2.0 ako ima koji da je 97 godište 

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova
16 godina
moderator

Zašto uopće gledaš takve aute?

Just hating everyone for no reason.
14 godina

ma neka si uzme jedno to plastično smeće, na greškama se ući {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
moderator

Ma već vidim kako će uzet neku hrđu prekrivenu plastikom i ubit nekog s tim na cesti... {#}

Just hating everyone for no reason.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 15:22 (XXX-Man).
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova
17 godina
Vaš Auto Snova

Decki moji pa to su vam sve rupe bez dna, ajde dok su bili stari 10tak god ali gledat aute stare +20god i mislit kako ces ga ganjat po cesti e to tako ne ide, ako nemaš privatnu automehaničarku radionu u garži, debel novčanik ili kuma automehaničara bolje zažmiri na takve aute

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

rođo mi je automehanicar 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice