Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.896
|
čitano: 18.263.823
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Hahaha, a to svi idu kod istog majstora po body kit?! Izgleda da im to neki zidar slaze, koji fini varovi... hahaha...

A s ovim auspuhom ak krivo smotas na semaforu, vrlo lako potegnes kojeg pjesaka.

@nine, majke ti, gde si to izvukel, hahaha...

daniel
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ljudi sta treba nakon sto napravite kupoprodajni ugovor? tablice ostaju na vozilu, registracija je jos do 4.mj ...

jel otidem samo na mup da mi promijene vlasnika u prometnoj i knjizici vozila ili kaj?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
13 godina
Re: Vaš Auto Snova
nine kaže...

suddenly WTF {#}

toliko sam bio u šoku da sam ekšli pogledao video do kraja..

@Rucipe

hahaha super mi je kako si rekao ne tako ružan {#}{#}{#}

Ako napišem da mi je auto ljep ( a ljep je , barem meni ) onda će me osudit koda sam ubio 100 ljudi :)

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@Daniel

slučajka, ali zanimljivo da postoji i takva subkultura ekscentričnog pretjerivanja.. auti izgledaju kao da su iz crtića ispali {#} auspusi su ekstra a i prejaki su mi oni prednji branici veličine prosječnog kuhinjskog stola {#}

@Rucipe

true story {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
Zna ko čiji je ferrari koji se voza po zadru. U zadnje vrijeme me dosta češće vidim.

Stari od frendice {#}

clock2much
14 godina
neaktivan
mate960 kaže...

Stari od frendice {#}

El barem dobra?

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Klasa optimist KLIK {#}

16 godina
nine kaže...

suddenly WTF {#}

toliko sam bio u šoku da sam ekšli pogledao video do kraja..

@Rucipe

hahaha super mi je kako si rekao ne tako ružan {#}{#}{#}

OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG 

KUPUJEM!

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Si videl kaj frajer pise, da je auto dobitnik "emmo" nagrade  za style, kakve su sad to sheme?

daniel
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Ako mu je tako dobar, zašto ga prodaje? Treba imati osjećaj za realnu cijenu...

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
Vaš Auto Snova

Cijena je prevelika  ali zato nikako nije ružan . Sve je stock osim remusa i angel eyes-a . 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
16 godina
odjavljen
Rucipe kaže...

Cijena je prevelika  ali zato nikako nije ružan . Sve je stock osim remusa i angel eyes-a . 

Pa auto je sam po sebi katastrofalno ružan.

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
Vaš Auto Snova

Ah dobro svako ima svoj ukus ali zato auto  ima legendarni 2.0 16 v 110 kw motor :) 

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Pa i nije neka velka seljcija, svaki dio ima svhu, osim naljepnica.

daniel
14 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
Rucipe kaže...

Pa auto je sam po sebi katastrofalno ružan.

A sad da je katastrofalno ružan, nije, dobro izgleda, čak nekim čudom nema hrpu spojlera i ledica, ali cijena je puno prevelika.

I fore tipa auto je vožen samo po ljeti i suhom, a dobivaju se zimske gume sa felgama. Kaj auto pol godine stoji u garaži, a drugu polovicu se vozi?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 22:47 (lolipopmen).
16 godina
odjavljen
lolipopmen kaže...

A sad da je katastrofalno ružan, nije, dobro izgleda, čak nekim čudom nema hrpu spojlera i ledica, ali cijena je puno prevelika.

I fore tipa auto je vožen samo po ljeti i suhom, a dobivaju se zimske gume sa felgama. Kaj auto pol godine stoji u garaži, a drugu polovicu se vozi?

Good point za zimske gume {#}

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
Vaš Auto Snova

Supra Mark IV sa 2JZ-GTE motorom, definitivno moj auto snova, nešto poput slike što sam stavio uz post(takav).

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 0:08 (ramzocro-HCR).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Maserati MC Stradale

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
15 godina
neaktivan
ramzocro-HCR kaže...

Supra Mark IV sa 2JZ-GTE motorom, definitivno moj auto snova, nešto poput slike što sam stavio uz post(takav).

ovaj prvi video je teški WTF.. kako to čovijek uopće vozi.. auto je stalno u blokadi i šlajdra {#}

a ovo je savage acceleration {#}

18 godina
luka_cro kaže...

Danas se neki lik vozao po zg-u s agerom r BRUTALA!!

How yes no {#}

Pic or it didn't happen bro.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
14 godina
nine kaže...

a ovo je savage acceleration {#}

Ovaj drugi video, drugi top komentar: "didnt know cars could go super saiyan"{#}

Kao nebi volio imat 2jz supru? Čovječe kad se turbine zavrte, pomoliš se svim mogućim bogovima da preživiš.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 11:44 (ramzocro-HCR).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Novi način otvaranja gepeka{#}{#}

Ako je ovo istina, onda stvarno nemam riječi..

18 godina

je i onda kad je ljepo zima ili kad se provozas po blatu pa moras otvoriti gepek pa si ljepo zmazes ruke. stvarno pametno nema sta! {#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

A je ste i vi... postoji neki drugi način, ali ovo je ipak auto za sajam.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

El barem dobra?

Je, je {#}

clock2much
13 godina
Vaš Auto Snova

Evo jedan zanimljiv video, rusi su napravili vectru koja se vozi preko ipad-a 3.

http://vimeo.com/61455217#

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Fin, oku ugodan video {#}

Samo je kod nas raspon cijena malo veci, naravno .. Tipa Golf 7 1,6 77kW stoji 151k kn dok A3 1,6 77kW stoji 206k kn {#}

Jel imate negdje podatak za A klasu i seriju 1 koliko izadu ? Dizel do 80kW se gleda ..... 

18 godina

otiđi u Zlatar Bistricu i pogledaj si novoga Focusa. auto je predivan i nije skup.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@fakEEE

zanimljiv video indeed {#} čini mi se, da se njega pita nebi uzeo ni jedan {#}

whitch one is the most desireable..

golf is just not posh enough..

the a3 looks like the old a3, and the a3 before and its getting predictable.. {#}

bmw 1, its face is juss to ugly {#}

onda merc a klasa sa renolovim motorom koji dolazi i u dacia-i.. sramota

18 godina
Vaš Auto Snova

krepala mi zarulja za kratko svjetlo. i idem ju promjeniti i prilikom stavljanja fara na mjesto fuljam utor i pukne mi nosac fara. PM! sreca kaj jos ima 3 nosaca i seraf pa nije velki problem

pouka: nikad ne mjenjaj zarulju po noci {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice