Hahaha, a to svi idu kod istog majstora po body kit?! Izgleda da im to neki zidar slaze, koji fini varovi... hahaha...
A s ovim auspuhom ak krivo smotas na semaforu, vrlo lako potegnes kojeg pjesaka.
@nine, majke ti, gde si to izvukel, hahaha...
Hahaha, a to svi idu kod istog majstora po body kit?! Izgleda da im to neki zidar slaze, koji fini varovi... hahaha...
A s ovim auspuhom ak krivo smotas na semaforu, vrlo lako potegnes kojeg pjesaka.
@nine, majke ti, gde si to izvukel, hahaha...
ljudi sta treba nakon sto napravite kupoprodajni ugovor? tablice ostaju na vozilu, registracija je jos do 4.mj ...
jel otidem samo na mup da mi promijene vlasnika u prometnoj i knjizici vozila ili kaj?
Ako napišem da mi je auto ljep ( a ljep je , barem meni ) onda će me osudit koda sam ubio 100 ljudi :)
@Daniel
slučajka, ali zanimljivo da postoji i takva subkultura ekscentričnog pretjerivanja.. auti izgledaju kao da su iz crtića ispali
auspusi su ekstra a i prejaki su mi oni prednji branici veličine prosječnog kuhinjskog stola 
@Rucipe
true story 
Stari od frendice 
Stari od frendice 
El barem dobra?
Klasa optimist KLIK 
OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG
KUPUJEM!
Si videl kaj frajer pise, da je auto dobitnik "emmo" nagrade za style, kakve su sad to sheme?
Ako mu je tako dobar, zašto ga prodaje? Treba imati osjećaj za realnu cijenu...
Cijena je prevelika ali zato nikako nije ružan . Sve je stock osim remusa i angel eyes-a .
Cijena je prevelika ali zato nikako nije ružan . Sve je stock osim remusa i angel eyes-a .
Pa auto je sam po sebi katastrofalno ružan.
Ah dobro svako ima svoj ukus ali zato auto ima legendarni 2.0 16 v 110 kw motor :)
Pa i nije neka velka seljcija, svaki dio ima svhu, osim naljepnica.
Pa auto je sam po sebi katastrofalno ružan.
A sad da je katastrofalno ružan, nije, dobro izgleda, čak nekim čudom nema hrpu spojlera i ledica, ali cijena je puno prevelika.
I fore tipa auto je vožen samo po ljeti i suhom, a dobivaju se zimske gume sa felgama. Kaj auto pol godine stoji u garaži, a drugu polovicu se vozi?
A sad da je katastrofalno ružan, nije, dobro izgleda, čak nekim čudom nema hrpu spojlera i ledica, ali cijena je puno prevelika.
I fore tipa auto je vožen samo po ljeti i suhom, a dobivaju se zimske gume sa felgama. Kaj auto pol godine stoji u garaži, a drugu polovicu se vozi?
Good point za zimske gume 
Supra Mark IV sa 2JZ-GTE motorom, definitivno moj auto snova, nešto poput slike što sam stavio uz post(takav).
ovaj prvi video je teški WTF.. kako to čovijek uopće vozi.. auto je stalno u blokadi i šlajdra 
a ovo je savage acceleration 
Danas se neki lik vozao po zg-u s agerom r BRUTALA!!
How yes no 
Pic or it didn't happen bro.
je i onda kad je ljepo zima ili kad se provozas po blatu pa moras otvoriti gepek pa si ljepo zmazes ruke. stvarno pametno nema sta! 
A je ste i vi... postoji neki drugi način, ali ovo je ipak auto za sajam.
El barem dobra?
Je, je 
Evo jedan zanimljiv video, rusi su napravili vectru koja se vozi preko ipad-a 3.
otiđi u Zlatar Bistricu i pogledaj si novoga Focusa. auto je predivan i nije skup.
@fakEEE
zanimljiv video indeed
čini mi se, da se njega pita nebi uzeo ni jedan 
whitch one is the most desireable..
golf is just not posh enough..
the a3 looks like the old a3, and the a3 before and its getting predictable.. 
bmw 1, its face is juss to ugly 
onda merc a klasa sa renolovim motorom koji dolazi i u dacia-i.. sramota
krepala mi zarulja za kratko svjetlo. i idem ju promjeniti i prilikom stavljanja fara na mjesto fuljam utor i pukne mi nosac fara. PM! sreca kaj jos ima 3 nosaca i seraf pa nije velki problem
pouka: nikad ne mjenjaj zarulju po noci