Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.904
|
čitano: 18.270.777
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

A cuj, sve iznad 150 KS ti je isto osiguranje, a cestarina ide prema kubikazi. 

daniel
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@1BIT

jbg sa autom od 900ks ne ideš na more ili na posel.. realno je upitno dali i 50k izdrži, ali zato se takav auto i ne vozi puno.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
daniel.hajdinjak666 kaže...

A cuj, sve iznad 150 KS ti je isto osiguranje, a cestarina ide prema kubikazi. 

Otkud ti to, jesi ikad regao auto?

http://www.crosig.hr/osiguranja/motorna-vozila/vrste/autoodgovornost/izracun-premije

Imaš padajući meni sa snagom izraženom u kW, ne znam na koju foru je tebi to isto - iznad 150ks? {#}

Čak ima i iznad 200kW kategorija, znači osjetno jače od - 150ks. Pogledaj cijenu police. {#}

Faith divides us. Death unites us.
18 godina

joj bolje da mi nisi to pokazao. sad sam isfrustritan. taman da imam 1 kw manje spadao bi u nizu i jeftiniju klasu {#}

16 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

joj bolje da mi nisi to pokazao. sad sam isfrustritan. taman da imam 1 kw manje spadao bi u nizu i jeftiniju klasu {#}

Treba više paziti kako se voziš i ne zvati murju kad se sranje dogodi, pogotovo manje ogrebotine da ti zbog sitnica ne skidaju bonus kao meni. Frajer je inzistirao na osiguranju itd., zvao policiju a štete ima ravno 50 eura., crtica. I prastari auto.

Dok sam ja sebi uspio spigati blatobran prednji, znak kromirani onaj - grill, nosače za blatobran itd. Njemu ništa, meni 150 eura štete i bonus skinut.

Razmak držat jebga, nikad ne znaš kako će i kad netko zakočit.

18 godina

ma hvala bogu za ovih godinu i pol sto sam vozac nista. tj imao sam jednu nezgodu da sam zadnji branik ogrebao ali je popravak bio oko 200kn.

a ovo za osiguranje. malo bi bilo jeftinije da imam 84kw a ne 85kw. al jbg sta je tu je {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 10:06 (Lord_Marko).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

vozi se tj. dana na 1300 okretaja, pa odi na dyno, zatim na tehničkom pokažeš rezultat i kažeš im da ford laže, da nemaš taj 1 kW više i da zahtjevaš jeftiniju regu {#} tko zna, možda prođe {#}

18 godina

{#}{#}{#}{#}   da ga barem onda spustim na 80kw pa da ga mogu "legalno" voziti.

bas sam prije kojih godinu dana gledao po netu za smanjivanje snage auta, bas povodom tih famoznih 80kw. uglanom lik je htio 1000€ da mi spusti ispod 80kw, i da uredi papire. ali opet kolko sam razgovarao sa svojim mehanicarom, rekao mi je da to bas i nije dobro za motor i tubinu jer se nakuplja više cađe. uglavnom to mi je 7 i pol kazni, tak da mi se ne isplati {#}

15 godina
Lord_Marko kaže...

bas sam prije kojih godinu dana gledao po netu za smanjivanje snage auta, bas povodom tih famoznih 80kw. uglanom lik je htio 1000€ da mi spusti ispod 80kw, i da uredi papire. ali opet kolko sam razgovarao sa svojim mehanicarom, rekao mi je da to bas i nije dobro za motor i tubinu jer se nakuplja više cađe. uglavnom to mi je 7 i pol kazni, tak da mi se ne isplati {#}

a da ti on samo uredi papire a motor ne dira?

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
16 godina
odjavljen
Lord_Marko kaže...

Mislim da je prva kazna 1000kn, ali nakon toga idu veće i na kraju oduzimanje vozačke ili tako nešto...

domac5 kaže...

To je dobra ideja, ako zbilja to može napraviti, moj prijatelj se dosta raspitivao o tome, zvao cvh i nije to tako jednostavno.

Svi smo mi Mentalist.
18 godina
domac5 kaže...
Lord_Marko kaže...

sumnjam

Jakovp kaže...
Lord_Marko kaže...

Mislim da je prva kazna 1000kn, ali nakon toga idu veće i na kraju oduzimanje vozačke ili tako nešto...

domac5 kaže...

To je dobra ideja, ako zbilja to može napraviti, moj prijatelj se dosta raspitivao o tome, zvao cvh i nije to tako jednostavno.

a za kaznu neznam. zaustavili me 3 puta i samo su napomenuli u stilu "imas malo previse lipicanera" {#}

a gle. smanjivanje kw kolko mi je rekao lik ide redosljedom. smanjivanje protoka zraka u usisu kod starijih auta ili remap (u mom slucaju) te mjerenje snage ( nije rekao kako ali valjda na valjcima) te onda s tim papirima na tehnicki, potom na policiju da ti u prometnu upiseju napomenu da je snaga motora reducirana.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Dok neki gledaju kako ojacat auto,oni gledaju kako ga oslabiti. ccc

btw,pa ne voza se Konopek sa 900 ks po gradu. ne bojte se za njegov motor. ;)

Optimizam je nedostatak iskustva.
18 godina
Neko mora i to :)
14 godina
protjeran
thedream kaže...

Da, vidim , u pravu si. Ja znam da je 2001. Saab od starog bil u zadnjoj kategoriji (150 kW), a vidim da su to do danas promjenili.

Htel sam napisati do 150 kW, a ne KS.

Ni to po meni nije OK, jer je zadnja granica cca 260 KS kaj danas nije tak puno. A kaj oni lapani koji imaju 350, 500+KS? Njima treba staviti porez na luksuz, jer im to ne bi bil nikakav problem, a ovim manjim tarifama na konto toga malo smanjiti osiguranje.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 16:59 (daniel.hajdinjak666).
13 godina

šta ti misliš da on voti to po cest ? Vozi ga na drugoj mapi koja izbacuje nekih 500-550 ks . A taj motor ide i na 1200 ks tako da to za njega nije previše . 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
14 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

http://www.njuskalo.hr/auti/opel-astra-1.4-82-ks-oglas-7453714

Ako ima netko nekoga da  mu treba očuvan i registriran auto, s malom 

potrošnjom i cijenom održavanja, neka se javi ! :)

17 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Svi ostali auti postanu bezvrijedni i ružni.

A complex man drawn off of simplicity.
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Danas se neki lik vozao po zg-u s agerom r BRUTALA!!

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina

Tesla Model S crveni mi je stvarno životni san

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 20:47 (robimarko).
15 godina
Zna ko čiji je ferrari koji se voza po zadru. U zadnje vrijeme me dosta češće vidim.
15 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
Zna ko čiji je ferrari koji se voza po zadru. U zadnje vrijeme me dosta češće vidim.

mog tate

15 godina
Puno fala na lipom odgovoru. -.-
17 godina
neaktivan
DuMe kaže...
GeneralPag1997 kaže...

mog tate

htio sam ti reci da imas dobru mamu ako je to ona bila s njim u autu

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
13 godina
Vaš Auto Snova

Evo još jedan po meni ne tako ružan auto . Škoda Octavia 1u RS 450 + ks :)

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Inace susjed pak je kupio audi rs6, al ne onaj karavan, nego limuzinu.

kaze da mu je sadasnji s500 preslab.

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Eh lako se preseravat tvom susjedu kad ima love, mislim S500 preslab..

16 godina
neaktivan
veki22 kaže...
luka_cro kaže...

Eh lako se preseravat tvom susjedu kad ima love, mislim S500 preslab..

Spram RS6 je kariola.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

suddenly WTF {#}

toliko sam bio u šoku da sam ekšli pogledao video do kraja..

@Rucipe

hahaha super mi je kako si rekao ne tako ružan {#}{#}{#}

15 godina
Vaš Auto Snova

Još jedan primjer seljo tjuninga. Šta napravi od Alfe..

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
18 godina
dv14 kaže...

Još jedan primjer seljo tjuninga. Šta napravi od Alfe..

S ovakvim prednjim krajem auto je seljo sam po sebi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice