Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.938
|
čitano: 18.481.062
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Vaš Auto Snova
Franjic kaže...
Hacker002 kaže...
Franjic kaže...

Ne želim BMW, Mercedesa, Porschea

ali želim Audi A7 {#}

vidio sam ih par komada u zadnjih nekoliko dana i mogu ti reći da me razocarao izgled..na slikama izgleda puno bolje, uzivo nema tu ekskluzivnost..cls mi je puno ljepsi od njega

Hehe vidio sam ih i ja ali i dalje su bi jeb*ni. Ali naravno svatko ima svoj ukus. 

Tak je. Ja sam ocekivo da napetije izgleda uzivo, al izgleda nekako preobicno. Al sto kazes, svatko ima svoj ukus :)

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

jedna riječ na audija, počinje sa t... {#}{#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
nine kaže...

jedna riječ na audija, počinje sa t... {#}{#}

Arghhhh...

Faith divides us. Death unites us.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ne mogu si pomoći kad vidim onaj razvučeni turceler {#}{#}

da bi auto valjao gustoća crtica mora biti puno veća hahahaha {#}

15 godina
Vaš Auto Snova

Ovo izgleda zanimljivo.. Pogotovo po pitanju opreme.

http://www.njuskalo.hr/auti/lancia-delta-1.8mpi-plin-oglas-4401429

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Da li itko ima iskustva sa Mazdom MX-5, godište 1998. nadalje, znači druga generacija.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Kakva iskustva ti trebaju, genijalan auto, osjećaj u vožnji odličan.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Može on imati full opremu, al ima skoro 200 000Km na grbači i vlasnik je treći i više, ako ga pitaš dal ima kakav problem, kladim se da će se čovjek samo osmjehnuti... {#}

16 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Na što paziti pri kupnji rabljenog? Baš zato ga i kupujem, stražnji pogon, 50:50, lagan.

15 godina
1BIT kaže...
dv14 kaže...

Može on imati full opremu, al ima skoro 200 000Km na grbači i vlasnik je treći i više, ako ga pitaš dal ima kakav problem, kladim se da će se čovjek samo osmjehnuti... {#}

A dobro, to sam stavio samo tako.. Nije ni cijena neka extra visoka.

Kolike su dimenzije takvih MX-5? Nisu baš za visoke osobe?

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Baš malo gledam te mazde, i naletim na ovo, meni osobno auto ružan sa tim tuning-om, ne znam dal je cjena točna, ako je, onda bi ovo bio jedan od najjeftinijih vozila sa v6 motorom i to još na benzin za bolje zvučne efekte {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

HAHAHA kakvo selo, kakva plastika.. ali ako je stvarno ta cijena i ako je motor dobar, fina jurilica za sitne pare. {#}

15 godina
Vaš Auto Snova

Zašto uopće kupovati auto koji ima trećeg, a kamoli i više vlasnika? Osobno bih jako dobro razmišljao da li kupiti polovnjaka od drugog vlasnika, o trećem ne bi ni razmišljao. Postoji hrpa automobila na njuškalu koji imaju prvog ili drugog vlasnika. Automobili sa 3+ vlasnika su nerijetko potrošena roba koja će izbiti i zadnju kunu iz džepa i u pravilu odmah po kupnji zahtijevaju generalku. A još kad vidim da imaju razne điđa-baje po sebi tipa custom pragovi, odbojnici, zabijeni u pod dobijem mlade...

Variety is the spice of life!
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Baš malo gledam te mazde, i naletim na ovo, meni osobno auto ružan sa tim tuning-om, ne znam dal je cjena točna, ako je, onda bi ovo bio jedan od najjeftinijih vozila sa v6 motorom i to još na benzin za bolje zvučne efekte {#}

Koji je to *urac? {#}

15 godina
Vaš Auto Snova

Hahahaha ti boga vidi telemetrije unutra, ovaj je previše igrao colina :D

Variety is the spice of life!
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
Jakovp kaže...

Na što paziti pri kupnji rabljenog? Baš zato ga i kupujem, stražnji pogon, 50:50, lagan.

Evo iz Auto Kluba test miate iz 2003. godine.

Pri kupnji treba pripaziti na stražnji dio pragova i rubnjaka jer su skloni hrđanju, cilindar za aktivaciju spojke je boljka većini i preporuka ga je odmah zamijeniti (cijena 450kn), provjeriti kablove paljenja i bobine (isto preporučuju zamjenu, cijena 3000kn), auspuh nije sklon hrđanju, ali obujmica na njemu je pa je treba provjeriti.

Na prednjoj osovini spone torzijskih šipki traže zamjenu nakon 80-ak tisuća kilometara, pregledati stražnju osovinu i nosače stražnjeg diferencijala te provjeriti u kakvom je stanju krov.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Uf, neke od ovih stvari bi znao provjeriti, al neke sigurno ne bih.
Znači računam oko 40, 50k kuna pri kupnji, i još barem 5k na održavanje odmah.
Da li netko zna kolika bi bila ostala davanja, registracija, osiguranje i to, s obzirom da mi je ovo prvi auto. I da, 80 KW verziju bi uzimao.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

evo tu izračunaj osiguranje..

http://www.crosig.hr/osiguranja/motorna-vozila/vrste/autoodgovornost/izracun-premije

i još dodaj iznos za registraciju i cestarine. ne znam na pamet koliko bi to bilo na žalost.. mislim da je meni oko 800-900 kn, ali nisam ziher

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Preko 4 tisuće kuna, uh.
Puno će me skuplje to izaći nego što sam planirao. 

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Prvo auto koji sam kupim će sigurno biti jedan od ova 3,koji bi bio vaš izbor?

8 GOLF 3 1.9 TDI 66 kw
20 Honda Civic 1.4 i 66 kw
6 Fiat Bravo 1.6 16v 74 kw
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
18 godina

Isuse kako je meni taj Civic ružan, izgleda mi kao da se voziš u grobu. Ili je to možda zato što sam samo najveće seljačine vidio u njima, ne znam...

Od ta 3 meni je trojka najbolja.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
15 godina
Vaš Auto Snova

I ja ću valjda ako bude para nakon vozačkog biti u sličnoj dilemi.. Znači nešto jeftino oko 2000 eura.

Golf 3 bi odmah prekrižio. Jednostavno ih ima na svakom koraku, teško ćeš naći očuvan primjerak, većina ih je sigurno prešla preko 200-250k km itd. Vozio sam se par puta u njemu i nije nimalo udoban.

Bravo 1.6 ćeš isto teško naći u dobrom stanju. Ta su auto vjerojatno dosta gažena. Najbolje bi bilo kupiti od nekog poznanika u kojeg si siguran.

Na koju Hondu misliš? Koliko znam ima ona sa 3 vrata i ona sa 5. Te mi se nekako čine kao najbolji izbor od ponuđenih.

Ako ćemo po izgleda, od ova 3 ponuđena mi je Bravo najljepši.

A jesi razmišljao o Mazdi 323F? To mi se čini kao dobro auto. Pogotovo ona starija sa onim svjetlima.

http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-323-f-1.5-oglas-5229760

18 godina

Pa od ta 3 se najviše gazi Civic, garantiram.

Za golf barem ima djelova, ali su sigurno i puno prešli.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Samo jedan:

Cavallino Cavallino
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 20:18 (gamer_101).
15 godina
Pero Dinamit kaže...

Sve to ovisi kakav se primjerak nađe.. Evo recimo u blizini mene ima bar 2-3 ženske koje voze takve Civic-e.

Dijelova se može naći za svaki. Pogotovo za Fiate.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Prodaju moji Mareu 1.6SX 103ks za 2 000e. 70000km, servisna. Samo moja stara ju je vozila, po Zagrebu, izmjenjen zupčasti, točena samo Selenia unutra, potrošnja 7-8L po gradu, bar njoj bila. Nepušač. Ima ok prilika za 2 000e. Samo treba tražiti.

http://www.njuskalo.hr/auti/fiat-marea-100-1.6-sx-oglas-5440485

Ne znam što je sa registracijom i policom, vjerojatno bi to 100-200e diglo cijenu gore, mislim da je stari to riješio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 20:35 (thedream).
16 godina
neaktivan
dv14 kaže...
Pero Dinamit kaže...

Sve to ovisi kakav se primjerak nađe.. Evo recimo u blizini mene ima bar 2-3 ženske koje voze takve Civic-e.

Dijelova se može naći za svaki. Pogotovo za Fiate.

Za Civica kad je čovjek rekao da se gazi pišeš da ovisi kakav se primjerak nađe. Isto to vrijedi za Golfa 3 kojeg si odmah prekrižio jer ih ima "jako puno i izvoženi su" te za Fiata Bravo koji se "najčešće isto gazi"..

A Honde se maze i paze i odmah se nađe dobar primjerak?

Valjda 60% starijih Civica koje vidim na cesti su spušteni, sa spuljom koja grmi i gaze se. Najćešće ih mladi golobradi šoferi voze željni rejasanja.

Ostalih 40% voze normalni ljudi, nekad ih stisnu jer je šteta ne stisnut ih malo, i sa guštom se okrenem za takvim autom jer volim starije Honde.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 2:25 (veki22).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

hah.. imao sam i golfa 3 i civica kojeg sam dao seki, koji je sad razbijen.. doduše civic je isto 1.4 ali 75ks-a bio.

golf 3 je bio odličan auto i nikada me nije iznevjerio. ni sam bog ne zna koliko je to čudo kilometara imalo {#} potrošnja je meni bila 8l !!! isto povezano sa puno pređenih km i auto je bio živa lokomotiva i trošio je ulje, a i curilo je tako da 2-3 majstora nisu mogli skužiti di curi. mislim da vjerojatno nema isplativijeg auta od golfa 3, jedini problem je naći auto koji je fakat dobar. osobno mislim da je nemoguće naći primjerak sa solidnom realnom kilometražom.

civica sam kupio od bratića i znao sam da nije gažen barem zadnjih 5 godina koliko ga je on vozio.. odmah sam uočio bolji kuplung, šaltung, puno je udobniji, lijepo je išao bez obzira na 15ks manje, trošio je isto 7-8l kao i golf.

dragi su mi bili oba auta, ali u civica je bilo puno manje ulaganja.

isto tako se mora uzeti u obzir da benzinski motor u ovom slučaju ima puno manje potencijalnih slabih točki.. sve su to već 15+g stari auti i moraš računati na to da ćeš promjeniti nešto tu i tamo..

još uz to golf kod nas i dalje glasi kao narodni auto, pa se prosječnom šverceru i muljatoru još uvijek isplati raditi s njima.

još jedna stvar koja je ustaljena u društvu je da za hondu nema dijelova kao za golfa.. samo ću reći da ima, i limarije rabljene, i mehanike i nove i rabljene i nije ništa posebno skupa.. jbg to se isto ustalilo na balkanu još iz 80-tih.

sve u svemu najočuvaniji auto je uvijek najbolji izbor bio to golf ili civic.. {#} uvjeren sam da se civica može naći u boljem stanju.

ah da i što se tiče gaženog civica.. hebate pa ne uzima se 1.4 90ks za gaženje {#}

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

A od ta 3 koji najbolje ide? {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
18 godina
neaktivan
1BIT kaže...
dv14 kaže...

Ali ima lijepu unutrašnjost za tu godinu

http://www.cars-data.com/design/pics/lancia/lancia-delta-hpe-1996_1270_2.jpg

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice