Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.940
|
čitano: 18.485.552
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Moj auto snova; kratko i jasno {#}

- jednog dana kada budem pri novcima {#} kupujem ga i bar 2 "kraljice noći" {#}

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
16 godina
odjavljen
Re: Vaš Auto Snova
athlon64 kaže...

ova stvarčica mi se opasno sviđa:

btw samo da napomenem otac mi još uvjek prodaje pa ako ima netko zainterensiran...

http://www.njuskalo.hr/auti/dodge-caliber-2.0-crd-sxt-oglas-5092548

Naravno da još uvijek prodaje. Za tim autom je mali interes, bolje rečeno nikakav, a cijena nije realna u odnosu na potražnju.

reebeech kaže...
Jakovp kaže...

Mazda 121 jaje, Suzuki alto stari, matiz, clio, fiesta ima izbora, samo pitanje je koliko si komotan. Možeš si kupiti skuter ili tomosa {#}

on treba vozacku a ne auto {#}

Da, krivo sam pročitao jbg {#}

Mogao bi raditi preko ljeta, mislim da nema jednostavnijeg načina za doći do novca.

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
Vaš Auto Snova

Baš asd malo gledam te Dodge i naletim na ovog:

http://www.njuskalo.hr/auti/dodge-viper-intrepid-oglas-2939846

Koliko je ovo čudo dugačko? Ko bus?

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

LOL hitno, a cijena katastrofa.... Može eventualno staviti 3000e i hitno, pa tko zna...

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Mogao bi raditi preko ljeta, mislim da nema jednostavnijeg načina za doći do novca.

ima....al problem je kaj ili nije legalno ili boli guza {#}

16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Haha {#}

Mislio sam na legalni naravno {#}

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

evo mojeg vteca.

auto je 2008.god.

bacite oko na km :D

btw. natankao sam ga iznad crte :D

skoro je van kapalo :D

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 23:45 (luka_cro).
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

evo mojeg vteca.

auto je 2008.god.

Vozis li ti to ikud? {#}

--------------------------
17 godina
neaktivan
mate960 kaže...
luka_cro kaže...

evo mojeg vteca.

auto je 2008.god.

Vozis li ti to ikud? {#}

vidi se iz prilozenog :D
sad se vozikam malo na posao, inace stoji... 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Haha, sigurno :) Imaš 18 godina, i voziš se tu i tamo hondom accord od 180ks na posao {#}

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Haha, sigurno :) Imaš 18 godina, i voziš se tu i tamo hondom accord od 180ks na posao {#}

kaj ti tu nije jasno?

16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Jasno mi je da izmišljaš debelo. I nije ti prvi put.

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Jasno mi je da izmišljaš debelo. I nije ti prvi put.

ajde kaj tocno ne vjerujes?

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma gle, vjerojatno i voziš tu hondu, al onaj ko ti je dopustio da ju voziš je debil.
Čini mi se da si jak na pričama, a tehnika vožnje ti nije baš jaka :) 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pitao me frend gdje bi mogao naći po mogučnosti polovne spojlere za golf 3,ima na njuškalu ali novi samo pa su mu preskupi.Ako tko zna,slobodno nek kaže {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Ma gle, vjerojatno i voziš tu hondu, al onaj ko ti je dopustio da ju voziš je debil.
Čini mi se da si jak na pričama, a tehnika vožnje ti nije baš jaka :) 

ljubomoran?
i od kud ti znas kakva je moja tehnika voznje??

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ljubomoran sam jer imaš auto od 180 konja? Ahah :)
Jer si imao stvarno glupih nelogičnih pitanja nedavno, ne mogu se sjetiti kojih. 

17 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Ljubomoran sam jer imaš auto od 180 konja? Ahah :)
Jer si imao stvarno glupih nelogičnih pitanja nedavno, ne mogu se sjetiti kojih. 

nije 180, nego 156...

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma gle, nije tvoja sigurno, što znači da ti ju je dao netko sa manjkom IQ-a. Isto tako čisto sumnjam da si ju i ti natankao do vrha ;)
Jedva čekam da te zahaltaju negdje :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 1:13 (Slash 666).
17 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Ma gle, nije tvoja sigurno, što znači da ti ju je dao netko sa manjkom IQ-a. Isto tako čisto sumnjam da si ju i ti natankao do vrha ;)
Jedva čekam da te zahaltaju negdje :)

sad vec i vrijedamo?

moja nije, nikad ni kune nisam dao za benzin...

zahaltati me nece nikad jer me ne mogu...

da znas istinu ne bi tako govorio

i kak mozes reci da mi je dao netko sa manjkom iq-a?

taj covjek sa manjkom iq-a je postigao u zivotu ono sto ti nikad neces ni da zivis 10 stoljeca....

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Eto o tome ti pričam, razmaženo si derište. Neće me zahaltat jer ne mogu, ahah :)

17 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Eto o tome ti pričam, razmaženo si derište. Neće me zahaltat jer ne mogu, ahah :)

nemas ti pojma....neda mi se objasnjavat...

ja razmazeno deriste?

cccc

laku noc

17 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

A bogati,što si zapeo toliko za dečka?Nek vozi što hoće,ako ga i uhvate on ce platit kaznu,ne ja ni ti niti bilo tko drugi :)

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 1:26 (big_guy).
16 godina
neaktivan

Auto od tate?

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 8:56 (thedream).
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Naravno da je auto od tate, šta se ne sjećate da je prije pisao da ima staru hondu accord, i novu koju su kupili bezveze jer ju ništa ne voze, a on ima audija A4 i 18 godina.

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Neka si kupuje i vozi što hoće, njegov život.
On se samo pohvalio kako je napunio rezervoar i više nego što plovak može. :)

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
16 godina
Vaš Auto Snova

Najjači mi je ovaj lik gore koji jedva čeka da ga policija uhvati. Tipičan Hrvat, moj susjed ima ovo, ono, dabog da ostao bez toga. 

J*bote napali ste dečka tu ko da je ne znam kaj napravil. Istina da ponekad pita nešto čudno pa djeluje glupo, al pobogu pa ko sa 18 godina i malo manje od godinu dana s vozačkom ima neku uber tehniku vožnje? Pa nije Schumacher.

A to dal vozi Hondu Accord od 156KS na posao ili ne, DA vozi je, i DA radi. 

Da je razmaženo derište, onda ne bi radil i služil vlastitu lovu, nego bi rasipal lovu koju mu roditelji daju.

btw. htio se referirati i na ono kaj je thedream najprije napisao al vidim da je ispravio sad. :D

Bez ljutnje bilo tko, al smiješno mi je gledati kad se nađu 2-3 lika koji ko da su popili svu pamet svijeta, pa onda drugima dijele glupane, tupavce itd. 

Svaka čast nekima, ima vas koji provode puno na cesti, voze dugi niz godina pa su stekli neku solidnu tehniku vožnje, znaju nešto o autima, s takvima se može raspravljati i njihove postove možeš čitati. 

Iako je ovo offtopic, al svejedno, ionako 90% teme nema veze sa naslovom.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma dobro, ali ne možeš mi reći da je normalno šaltati u prvu pri brzini od 100 km/h, to je pitanje za ustanovu već pokoju. Ili ne misliš tako?

Čak i eksperimenta radi, ja se u takvom autu ni vezan sa racing pojasom i valjda kavezom ne bi htio naći.

Faith divides us. Death unites us.
16 godina
Vaš Auto Snova

Nisam rekao da je normalno, niti ne mislim. Štoviše, ne bi ni ja htio bit pokraj. 

Jbg, problem je u tome što se dečko ponekad nespretno izrazi pa onda to zvuči glupo. Kasnije se uglavnom ispravi, pojasni. 

Vezano za tih 80km/h i prvu(bilo je 80 ne 100),  malo je krivo percipirao kočenje motorom, jel mu netko tako loše objasnio ili je na internetu pročitao neku glupost kojih ima na svakom koraku, desi se svakome. Zato je bolje da se pita i objasni točnije, bolje, nego da se napravi neka glupost. No onda uglavnom to povuče hrpu komentara u kojim se sprda s autorom, javljaju se hrpa forumskih sveznalica, uz par korisnih postova koji zapravo pokušavaju objasniti, pomoći autoru. Ali tako je na svakom forumu, ne samo ovome.

18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ja vas molim da prestanete se*uckati i međusobno optuživati i blatiti druge, to nije primarna namjena ovog foruma, niti je po pravilima.

Ako će 18godišnjak voziti auto od 150ks..njegova stvar, ako će netko tankati do čepa, njegova stvar i slično...

gori ste od male djece..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice