Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 80.120
|
čitano: 20.077.076
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Kad smo već kod auto-radia i playera, ovaj pioneer mi se čini dosta dobar, 450Kn za radio sa usb-om, nekada je najjeftiniji autoradio sa usb-om koštao 700Kn...

17 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
1BIT kaže...

Kad smo već kod auto-radia i playera, ovaj pioneer mi se čini dosta dobar, 450Kn za radio sa usb-om, nekada je najjeftiniji autoradio sa usb-om koštao 700Kn...

Nije vrag da može na 12 rata.Piše dole 12x37 kn,bagatela....

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Nije vrag da može na 12 rata.Piše dole 12x37 kn,bagatela....

cijena je bagatela, al zaboravio sam napisati, ne čita cd, tj može se sa slike vidjeti da nema utora za cd, znači može se slušati samo preko usb stika + radio... = s

16 godina
Vaš Auto Snova

ma kaj će ti cede {#} bespotrebna gnjavaža sa zastarjelim medijima

ovak ima više prostora za veće kondiće i bolje hlađenje {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

daj ljudi meni bi trebao neki radio za audi, jel dobar taj pioneer gore navedeni?

jedino sto mi treba je da ima usb i aux i da je crveni tj svjetli crveni. trebal bi biti 4x50w.

ima neki jeftiniji?
dajte odma neki prijedlog jer pod hitno trebam novi radio. 

i koja je finta si tim auto radijima?

svi pasu na sve aute ili?mogu to doma sam sloziti?
sad je u audiju orginal onaj na karticu. 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
Vaš Auto Snova

vjerojatno ćeš morati kupiti eurokonektor za svoj auto.

i da ako ne očekuješ čuda od radija ovaj će ti biti sasvim ok {#}

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Evo uzeo je bratić a6 2.5 tdi v6 quattro 180 ks 2000 god.Šta reći,zvijer....

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Još reci da je ručni mjenjač i čupanje momenta može početi, uz veoma pristojan zvuk iz ta dva ispuha straga (ako ima takvo rješenje)..

Vozim se u takvoj A6, doduše S-Line, svijetla bež-žuta koža, i extra oprema, ne čak - full, nego na full još nakrcano điđamiđa, i samo riječi hvale imam za interijer. 4 odrasle osobe se voze unutra kao predsjednici.

Što se udobnosti tiče za automobil tog godišta, jedino mi je S klasa 2000g. ostala u takvom sjećanju, da sjednem straga i zZzZzZzZz vozi me di god..

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 20:18 (thedream).
17 godina
neaktivan
thedream kaže...
big_guy kaže...

Još reci da je ručni mjenjač i čupanje momenta može početi, uz veoma pristojan zvuk iz ta dva ispuha straga (ako ima takvo rješenje)..

Naravno da je manual...ugl.full oprema,muzika-original woofer,sve to za 5000 ojra...

EDIT:krivo sam reko,automatik je...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 20:17 (big_guy).
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
thedream kaže...
big_guy kaže...

Naravno da je manual...ugl.full oprema,muzika-original woofer,sve to za 5000 ojra...

Zato i pitam.{#} Al ok je i to, samo što će prodati 70% dijelova tijela ako ga potrefi rastavljanje i servis automatika.

17 godina
neaktivan
thedream kaže...
big_guy kaže...
thedream kaže...
big_guy kaže...

Zato i pitam.{#} Al ok je i to, samo što će prodati 70% dijelova tijela ako ga potrefi rastavljanje i servis automatika.

Evo ovakav isti je...Ja da to imam ja bi spavo u njemu prvih tjedan dana,majke mi....

http://www.kmb.lt/en/cars/audi-a6-avant-2-5-tdi-quattro-at-hma.html

16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Vozim se u takvoj A6, doduše S-Line, svijetla bež-žuta koža, i extra oprema, ne čak - full, nego na full još nakrcano điđamiđa, i samo riječi hvale imam za interijer. 4 odrasle osobe se voze unutra kao predsjednici.

Što se udobnosti tiče za automobil tog godišta, jedino mi je S klasa 2000g. ostala u takvom sjećanju, da sjednem straga i zZzZzZzZz vozi me di god..

Hoćeš reći može počet dimit konkurenciju {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 20:27 (1BIT).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Susjed tu u Gračanima je prodao svoj 2.5TDi pred par dana, nisam u 2g. koliko živim gore primjetio da pretjerano dimi. Nešto više kad je zima i hladan, logično, no ljeti prilično neprimjetno. Smrad je tu naravno {#} svejedno.

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Evo ovakav isti je...Ja da to imam ja bi spavo u njemu prvih tjedan dana,majke mi....

http://www.kmb.lt/en/cars/audi-a6-avant-2-5-tdi-quattro-at-hma.html

Teško da je takav jer je to model iz 2003. koji je redizajn u odnosu na 2000. koji je on uzeo. Vidiš i po ispuhu odmah, 2003. ima 2 otkrivene pipe, 2000. su skrivene tj. zavučene ispod tog crnog dijela, plastike što li. Bar u orig. tvorn. izvedbi.

I još ponešto detalja se promijenilo interijera i eksterijera, uz dodatak novog motora, čini mi se 3.0 da je tada uveden što se benzinca tiče.

16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Susjed tu u Gračanima je prodao svoj 2.5TDi pred par dana, nisam u 2g. koliko živim gore primjetio da pretjerano dimi. Nešto više kad je zima i hladan, logično, no ljeti prilično neprimjetno. Smrad je tu naravno {#} svejedno.

Ma šalim se, ovaj sa videa je isforsiran i gažen pa vjerojatno zato dimi ko parna lokomotiva, urednim održavanjem i primjerenom vožnjom vjerujem da nebi toliko dimio (možda i neprimjetno)...

evo još jedan video, iz ovog kuta se bolje vidi

18 godina
Vaš Auto Snova

Ne znam za vas, al ja sam cuo samo koma dojmove o tom 2.5 TDi-u...

Truth in engineering.
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...
thedream kaže...

Ma šalim se, ovaj sa videa je isforsiran i gažen pa vjerojatno zato dimi ko parna lokomotiva, urednim održavanjem i primjerenom vožnjom vjerujem da nebi toliko dimio (možda i neprimjetno)...

evo još jedan video, iz ovog kuta se bolje vidi

vjerojatno ga je razgazia nos-om i bog zna čim dovoljno da mu totalno razjebe prstenove pa sad sagorijeva više ulja nego benzine.Ne treba to povezivat s određenim modelom audia generalno...

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
athlon64 kaže...

Ne treba to povezivat s određenim modelom audia generalno...

nego sa traktorima općenito {#}{#}

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Zanimljivo, ja na cca. 8 auta (od toga 5 ljudi znam osobno), samo najbolje o V6 2.5 dizli 150ks.

17 godina
neaktivan
thedream kaže...
Batista kaže...

Zanimljivo, ja na cca. 8 auta (od toga 5 ljudi znam osobno), samo najbolje o V6 2.5 dizli 150ks.

ja isto nisam cuo previse hvaljenja navedenog motora, naprotiv cuo sam da je taj 2.5 tdi jedan od losijih motora.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...
Psiho246 kaže...
luka_cro kaže...

Jedan od najljepsih automobila.

Alfe su stvarno lijepi auti.

Alfa Romeo Guiletta 

Meni Alfice nisu bas toliko privlacne.

Gulietta jest lijepa/fensi-smensi ali je nekako zenski auto.

Od Alfica su mi dobre Brera, 8C Competizione i 159-tka.

Istina.. Guiletta je više ženski auto, dok mi Alfa 159 extra izgleda..

Baš sad bezveze gledam po njuškalu i naletim na ovo:

http://www.njuskalo.hr/auti/opel-vectra-opc-v6-turbo-oglas-4213106

Što mislite? 206 kw, 16k eura, lijep auto..

ta opel vectra proglasena je jednom od najneudobnijih auta.. ko to kupi zae** se.. ima boljih auta od toga... 

[IMG]http://i56.tinypic.com/2dhchao.png[/IMG]
18 godina
Batista kaže...

rodak drzi vw-seat-audi-skoda autokucu i kaze da su ti 2.5 tdi najlosiji motori..znaci covjek neprica bezveze vec se dugi niz godina bavi time pa zna

16 godina
neaktivan
thedream kaže...
Batista kaže...

a jel priča ista i za v6 2.5 180Ks {#}

18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Suprotni svjetovi.

Fast & Furious XVII: Krapina Fast & Furious XVII: Krapina
CL63 AMG i Italia CL63 AMG i Italia
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pozdrav,

Može mi netko dati link do one stranice na kojoj useri unose podatke o potrošnji?

Nisam arhivirao :(

SDP ≠ HDZ
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...

a jel priča ista i za v6 2.5 180Ks {#}

Ne znam, samo vjerujem onom čemu vidim i s kim pričam, a ne što pročitam po forumima.

18 godina
Vaš Auto Snova

Neki dan sam psovao sve živo talijanima i onome ko je kontruirao farove na 156-ici. Riknula mi je žarulja, a mjesta ni za lijek, svu ruku sam ogrebao i polomio dok sam izvadio žarulju, i onda sam se još dobrih 15 minuta mučio dok sam stavio drugu na mjesto.

Inače, neki kineski xenoni su ugrađeni, sad je prošlo 3 godine od ugradnje, i do sad nisam imao nikakvih problema.

PC RULES!!!
18 godina
1BIT kaže...

a znači to je u igri {#}, baš malo gledam, izgleda da fiat ima samo taj stilo 2.4 20v, cupe 2.0 20v i bravo 2.0 20v koji su sa pet cilindra, a kako izgleda u budućnosti ćemo rijetko viđat fiate sa pet ili više cilindra, fiat je nešto poćeo smanjivat cilindre, novi punto evo twin air (dva cilindra + turbo), zvuk motora je kao da su radovi na cesti xD , a isti motor se ugrađuje i u novi fiat 500, nebu dobro{#}

<premotajte na 1.55>

Nije to samo fiat, svi proizvođači idu na downsizing.

Istina je da zvuk nije baš nešto (al Punto tak ionak nitko ne kupuje zato što ima odličan zvuk), al kolko sam čitao testove i gledao reviewe, ti twinair motori su dosta živahni i vole se vrtit, a jako su štedljivi.

PC RULES!!!
17 godina
neaktivan
mika2210 kaže...

Neki dan sam psovao sve živo talijanima i onome ko je kontruirao farove na 156-ici. Riknula mi je žarulja, a mjesta ni za lijek, svu ruku sam ogrebao i polomio dok sam izvadio žarulju, i onda sam se još dobrih 15 minuta mučio dok sam stavio drugu na mjesto.

Inače, neki kineski xenoni su ugrađeni, sad je prošlo 3 godine od ugradnje, i do sad nisam imao nikakvih problema.

hooo nije to nista, a da tek vidis na mercedesu A170, katastrofa, cackalica jedva stanu unutra, prije bi cijeli motor zamijenio nego zarulju.

18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Tko nije digao haubu Astre H 1.7/1.9 CDTI ne zna što je propustio {#}

a tek mijenjanje žarulje,....pazi idiota...kroz blatobran prednjih kotača!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice