- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
samo udarajte i se*ite, brinem se kao za lanjski snijeg
nije to pederluk to nema veze sa tim,to je psihološki poremecaj gdje subjekat vise privlači stvar(auspuh) od pripadnice drugog spola.bolest ko i svaka druga al bojim se da za ovu nema lijeka.samo nije mi jasno kako je na temlju jedne slike zakljucio da je malecka rospija ako se slika kraj nabrijanog auta malo razgolićena (mozda pere svoj auto,mozda je jos djevica i ceka nekog frajera sa bug foruma da je razdjeviči,pogotovo sa ove teme gdje ima pacijenata za izvoz)? prije bi ženio ovakvu nego neko crkvenjašicu zakopčanu do grla
s jednim takvim (CL-om) imaš 10 onakvih picona, pa si ti misli
prije bi ženio ovakvu nego neko crkvenjašicu zakopčanu do grla
tiha voda brege dere
Ja bi radije žensku u auspuh zveknuo, zilion times - ne samo jednom dakle i 200D iz 78'. 
Ja ne bi, već za 250kn po oglasnicima imaš kakav takav za prvu ruku radioCD mp3, bez USB-a. Ne bi 100kn davao za ovo čudo, elektronika i pojačalo mu je vjerojatno zadnja šuga, pitanje je i kompatibilnosti sa stickovima itd., da ne spominjem kvalitetu zvuka.
Nekakav LG ili stariji JVC za prvu ruku i doviđenja, 200-250kn.
s jednim takvim (CL-om) imaš 10 onakvih picona, pa si ti misli
to nije CL već CLS
Bolje Mercedes nego ta ženska, nikad mi se nisu sviđale peračice auta, pogotovo one naše s driftanja i slično, izgledaju ko transeksualci...
Ja vjerujem da ta fufica ispada mjesečno održavanje veći trošak nego raj merđo :P
Plus, njega gdje lijepo, po propisima parkiraš, tamo te dočeka. Ova bi otišla...prat auto
prvom slijedećem koji se pojavi dok me nema
i tako - (pravu) curu se ipak da pridobiti šarmom i pameću i bez novaca,
posebno bez količine novaca potrebne za ovu beštiju
- jel onda izabrati njega pored peračice gej ili ne?
Znam da nije prava tema za ovo ali da vas pitam,pošto nemam para za neki kvalitetan radio sa usbom da li se isplati uzimat ovo s obzirom na tako nisku cijenu?
to je prevelika cijena za to
na ebayu se to nade za 3-4 dolara...
koristim to povremeno nekih 2 godine...po kvaliteti zvuka se ne moze mjeriti sa cdom ali u nedostatku boljeg posluzi...ako nisi jako zahtjevan kad je u pitanju kvaliteta zvuka, jak bas i sl. onda zrtvuj 3 dolara na ebayu i probaj..
Jedan od najljepsih automobila.
Alfe su stvarno lijepi auti.
Alfa Romeo Guiletta
Meni Alfice nisu bas toliko privlacne.
Gulietta jest lijepa/fensi-smensi ali je nekako zenski auto.
Od Alfica su mi dobre Brera, 8C Competizione i 159-tka.
Istina.. Guiletta je više ženski auto, dok mi Alfa 159 extra izgleda..
Baš sad bezveze gledam po njuškalu i naletim na ovo:
http://www.njuskalo.hr/auti/opel-vectra-opc-v6-turbo-oglas-4213106
Što mislite? 206 kw, 16k eura, lijep auto..
Auto je lijep, narocito ova sjedala :)
Jedina stvar koja mi se ne svidja je njegov najveci porok - pijancina.
No ok, za takav auto "ne bi trebalo gledati na potrosnju" :)
Jedan od najljepsih automobila.
Alfe su stvarno lijepi auti.
Alfa Romeo Guiletta
Meni Alfice nisu bas toliko privlacne.
Gulietta jest lijepa/fensi-smensi ali je nekako zenski auto.
Od Alfica su mi dobre Brera, 8C Competizione i 159-tka.
kaze benzinac,280 ks 2.8 tko ima za to ima i za benzin
nije puno prešao tu bi se dalo i spustit cijenu... ali sve u svemu ok
Cijena je urnebesna.
Ovdje ne stoji baš: "Tko ima za ovo ima i za benzin"..
Pogledajte npr. 350z. Nađe se rabljeni za 15k eura što i nije neka extra velika cijena..
Po meni bi prije trebalo ići: "Tko ima za takav novi auto, ima i za benzin"
Tako je, opet ponavljam, tko bi uzeo takav auto kraj rasnih japanaca koji idu za sličnu cijenu.
bugatti je za ovo smeće
Brutala, od dizajna do tehnike. Savršenstvo.
@Batista
jedino mi se ne sviđa što je video složen kao da gledam reklamu za serijski aventador.. sve neš fancy izrežirano i pripremljeno za imućne arape
briga me za 360 pogled oko auta, hoću under the hood, hoću čuti paljenje sa dignutim poklopcem, quater mile vrijeme itd..
svakako impresivan auto bez obzira 
@Hacker002
ma veyron je buba na steroidima.. na stranu perfomanse, auto drito tako izgleda
totalno mi je neprivlačan izgledom, i prije bi vozio npr zondu bez obzira što je sporija 
@Hacker002
ma veyron je buba na steroidima.. na stranu perfomanse, auto drito tako izgleda
totalno mi je neprivlačan izgledom, i prije bi vozio npr zondu bez obzira što je sporija 
potpis, iako se meni ni zonda nesviđa. agera r, aventador i sls su meni kraljevi sportskih automobila 
trebam iskustva sa stilom abarth, dakle 2.4 20v...
pogotovo kakav je u voznji selespeed mjenjac, koliko brzo (sporo) salta, ima li 5 ili 6 brzina, koliko je pouzdan mjenjac, a i sam auto...
cujem da je potrosnja ogromna, ali ajde sa plinom bi se rijesili problemi...
http://www.testvoznja.net/index.php?option=com_content&view=article&id=430:fiat-stilo-abarth-ss-5v&catid=48:nekategorizirano&Itemid=72
http://www2.autoportal.hr/201004308188/Doktore-pomozite/Vi-pitate-mi-odgovaramo/menu-id-73.html
http://www.motorstv.com/test/car/fiat/fiat-stilo-abarth
http://www.motorline.cc/autowelt/index.php/Fiat-Stilo-Abarth-Selespeed---im-Test---Ein-schneller-Italiener/article=110561
Ukratko - može ga se danas dobiti za 3 500e u solidnom stanju, ali i ogromnu potrošnju (15L grad), potrebno je temeljito pregledati podvozje, ovjes, kočnice tj. kako je vožen itd. Registracija također zbog obujma i snage skupa, čak i uz bonuse.
Motor navodno nije najtrajniji, iz Lancie Thesis, i prestao se proizvoditi. Polovnih dijelova za Stilo ima, za Abarth Stilo - nema, pošto dijele malo toga na ključnim mjestima - serijskog.
Unutrašnjost dobra za Fiat, u smislu kvalitete materijala, i ako nije razvaljivan auto, vidjet ćeš po volanu, sicevima, mjenjaču, moglo bi biti ok.
Najveći plus po meni mu je u biti cijena, za 20 000kn cca. odličan fun-factor auto, iako i tu ima mišljenja da je motor totalno nepogođen za ovjes Stila i da su vozne osobine tek prosječne. 0-100 za 8.5sec. a ni međuubrzanja nisu preimpresivna.
a neznam sta rec, meni uvijek se svide posebni auti :D (GTT)
potrosnja ok, stavio bi se plin...tako da nije problem...
ja sam misli ako cu imat dizela ok, ako ne onda benzin, ako je jaci, onda s plinom, a ako je 1.0 1.2 ili slicno onda bez plina (a nema sanse da kupim neku paciklu od 50-60ks kao iduci auto)
i mislim da bi mi bilo pametnije kupiti clia sport 172/182 umjesto stila abarth
a neznam sta rec, meni uvijek se svide posebni auti :D (GTT)
potrosnja ok, stavio bi se plin...tako da nije problem...
ja sam misli ako cu imat dizela ok, ako ne onda benzin, ako je jaci, onda s plinom, a ako je 1.0 1.2 ili slicno onda bez plina (a nema sanse da kupim neku paciklu od 50-60ks kao iduci auto)
i mislim da bi mi bilo pametnije kupiti clia sport 172/182 umjesto stila abarth
Imaš i punto hgt po dosta pristupačnim cjenama kao i stilo, ovaj je jedan od najljepših mk2 punta koje sam vidio, seriski ima 130Ks, sa par preinaka dignut na 160Ks, mislim da je isto atmosferac kao i stilo 2.4 20v samo sa jednim cilindrom manje, ako te šta veže za renault, punto je prefarban istom bojom kakva je na renault-u megane r26 (troslojna žuta perla) 
znam za tog punta, bio je u ri prije...nije mi extra napet, a kad bi kupovao fiata onda bi radije 5 cilindra (zvuk)...
znam za tog punta, bio je u ri prije...nije mi extra napet, a kad bi kupovao fiata onda bi radije 5 cilindra (zvuk)...
a znači to je u igri
, baš malo gledam, izgleda da fiat ima samo taj stilo 2.4 20v, cupe 2.0 20v i bravo 2.0 20v koji su sa pet cilindra, a kako izgleda u budućnosti ćemo rijetko viđat fiate sa pet ili više cilindra, fiat je nešto poćeo smanjivat cilindre, novi punto evo twin air (dva cilindra + turbo), zvuk motora je kao da su radovi na cesti xD , a isti motor se ugrađuje i u novi fiat 500, nebu dobro
<premotajte na 1.55>
Znam da nije prava tema za ovo ali da vas pitam,pošto nemam para za neki kvalitetan radio sa usbom da li se isplati uzimat ovo s obzirom na tako nisku cijenu?
Nije bas niska.
Prava cijena > http://www.dealextreme.com/p/1-8-lcd-car-mp3-mp4-player-fm-transmitter-with-remote-controller-red-sd-mmc-usb-52251?item=9