WDTV Live ili WDTV Hub

poruka: 46
|
čitano: 9.576
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: WDTV Live ili WDTV Hub
Kupil sam prek Amazona.
Dosta razmisljanja.
14 godina
neaktivan
WDTV Live ili WDTV Hub

Uzeo sam WD TV Live. Prošli model, prije ovog što je izašao krajem prošle godine sa ugrađenim wi-fi. Jel bi mogla raditi neka solucija da uzmem neki od jeftinijih wireless stickova se ebaya i uštekam pa da mogu streamati bežično? Nešto sam pročitao da su podržani stickovi sa određenim čipom: kako da uopće provjerim koji je. Ima lista podržanih na stranici ali mene konkretno zanima recimo ovako nešto.

http://www.ebay.co.uk/itm/New-802-11n-Mini-Nano-WIFI-LAN-USB-Dongle-150Mbps-Wireless-Network-Adapter-/390410269600?pt=UK_Computing_Networking_SM&hash=item5ae643f3a0

I nije nešto aktivna tema, ali stvarno bih bio zahvalan ako netko može odgovoriti.

0 0 hvala 0
17 godina
14 godina
neaktivan

Znam  za taj spisak al mislio sam na ove uber jeftine stickove kojih nema na tom official listu :).

Al nema veze u međuvremenu sam našao jedan jeftin ebay oglas za stick sa te liste. Jedan jedini, ovo ostalo sve nabijene cijene.

EDIT: Zamijenio sam u međuvremenu za ovaj noviji model sa wi-fi, kom se da zahebavati sa stickovima i ethernet kablovima XD

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 1:35 (gringo88).
16 godina
WDTV Live ili WDTV Hub

kupio sam wdtv live i odličan je ali mi fali jedna stvar a to je "full screen stretched".

zna li netko kako to namjestiti.zoom mi se ne sviđa jer previše slike odsječe :/

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Je li preko ovoga plajera može da se strema sa samsung smartphone telefona
15 godina
WDTV Live ili WDTV Hub

Gdje ima za nabaviti ovaj WDTV live u hrvatskoj, gdje bi bilo najejftinije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

Pogledaj OVDJE i OVDJE.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran

Dati tako puno novaca za nešto što nema OS je ludo.

B-A-R-C-A
14 godina
iNo_bhf kaže...

Dati tako puno novaca za nešto što nema OS je ludo.

Zašto?

Super radi ono što mu je namjena. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
protjeran
B-A-R-C-A
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 13:17 (iNo_bhf).
12 godina
maxy0 kaže...

Trenutno u Svijet Medija najjeftinije klik

Posjedujem isti i topla topla preporuka za puštanje svih mogućih audio video formata, vrlo dobra podrška za firmware s kojim dolaze poboljšanja i novosti u sustavu.

Imaš i u prošlom broju Buga veliki usporedni test media playera i taj model je označen kao Bugov izbor od svih ostalih bezveznih i kompliciranih Androida. 

14 godina
roby27 kaže...
maxy0 kaže...

Posjedujem isti i topla topla preporuka za puštanje svih mogućih audio video formata, vrlo dobra podrška za firmware s kojim dolaze poboljšanja i novosti u sustavu.

Imaš i u prošlom broju Buga veliki usporedni test media playera i taj model je označen kao Bugov izbor od svih ostalih bezveznih i kompliciranih Androida. 

Također.
Samo sam već u jednoj temi pitao, i pitam ovdje.

Je li itko uspio preko Windowsa (mreže) streamati sadržaj?

Recimo kad uključim u Player HDD s filmovima, preko mreže te filmove vidim, ali na Playeru preko mreže ne vidim sadržaj računala. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina

Nisam još probao preko mreže puštat filmove ali u Bugu kažu da je vrlo lako za postaviti postavke za Win OS. 

12 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
roby27 kaže...
maxy0 kaže...

Također.
Samo sam već u jednoj temi pitao, i pitam ovdje.

Je li itko uspio preko Windowsa (mreže) streamati sadržaj?

Recimo kad uključim u Player HDD s filmovima, preko mreže te filmove vidim, ali na Playeru preko mreže ne vidim sadržaj računala. 

ja imam dva u kući oba spojena preko LANa svaki radi zasebno i rade odlično bez ikakve zamjerke - imam i internet radio i yu-tjub za pogledat nešto i svaka preporuka za WD live!!

Kod Win 7 je malo kompliciranije za namjesiti Share, ali kad se to napravi sve radi i možeš odredit koji WD će moći vidjeti što!

redovito izlazi FW (službeni i neslužbeni)..

i napomena da je upravo to bolje od raznih poluproizvoda sa OSom (pogotovo android OS)

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 20:09 (zlatkor).
12 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...

po čem je to jeftinije??? i bez gare u HR???

imaš i WD live po oglsanicima za 350 - 500 kn...(ja sam jednog kupio preko oglasnika i sve radi kak treba)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice