Pomoć dvd sa hdmi ili bluray bez cinavia-e

poruka: 6
|
čitano: 3.052
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć dvd sa hdmi ili bluray bez cinavia-e

Ovako nedavno sam kupio led tv te moj stari dvd player daje užasno lošu sliku preko scarta (neki prastari sony) pa bi sada nabavio neki dvd player koji ima hdmi izlaz ili neki bluray bez cinavie  (ako ih ima uopće više) , media playeri mi ne dolaze u obzir pošto gledam sve sa dvd-ova pa mi trebaju preporuke i da to mogu nabavit tu u Rijeci unaprijed se zahvaljujem . (btw limit mi je 800 kuna )

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 23:53 (Mord).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć dvd sa hdmi ili bluray bez cinavia-e

Da modeli sa HDMI suceljem imaju svoje algoritme za upscaling... evo jedan model link.

14 godina
    neaktivan

hvala na linku ali koliko sam gledao u rijeci ga nema baš gdje za nabavit i vidim da je to bluray ima li onu užasnu cinavia zaštitu ili ?

14 godina
    neaktivan

Ima li itko još kakav prijedlog?

16 godina
    odjavljen
    Mord kaže...

Ovako nedavno sam kupio led tv te moj stari dvd player daje užasno lošu sliku preko scarta (neki prastari sony) pa bi sada nabavio neki dvd player koji ima hdmi izlaz ili neki bluray bez cinavie  (ako ih ima uopće više) , media playeri mi ne dolaze u obzir pošto gledam sve sa dvd-ova pa mi trebaju preporuke i da to mogu nabavit tu u Rijeci unaprijed se zahvaljujem . (btw limit mi je 800 kuna )

Za 800kn složiš HTPC od dijelova koje vjerojatno imaš - kakav stari dual-core CPU, giga-dvije RAMa, kakva jeftina ploča i najjeftinija grafička sa HDMIjem. Napajanje (novo) ti je 200tinjak kn za takvu konfu. Puno fleksibilnije nego bilo kakav standalone player.

My name is Legion... For we are many!
    14 godina
    neaktivan
    Sum_of_all_fears kaže...
    Mord kaže...

Za 800kn složiš HTPC od dijelova koje vjerojatno imaš - kakav stari dual-core CPU, giga-dvije RAMa, kakva jeftina ploča i najjeftinija grafička sa HDMIjem. Napajanje (novo) ti je 200tinjak kn za takvu konfu. Puno fleksibilnije nego bilo kakav standalone player.

Rado ali nemam nikakvih djelova ,  ne kužim se toliko u računala da bi to išao sam slagat , i nebi mi se sviđalo da mi to brunda još u pozadini a i nemam previše mjesta u sobi , limit mi je 800 kn-a jer toliko imam ali to ne znači da moram baš sve to potrošit ;)

1
    Nova poruka
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice